Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Emocionalno potrošen...Svaka vam čast omladino, nešto nevjerovatno
Nadam se samo da će ovo malo pokrenuti neke mamlaze sa višeg nivoa da ovu djecu poguraju i stimulišu, i ne dozvole da kroz godinu-dvije izaberu neku drugu reprezentaciju za igrati...GOLEMO JE OVO
Da i te kako ima onoga da su ovi momci vise nego pristojni za sportiste.....na kojoj je ono utakmici Musa prisao sudiji i rekao, dok su oni vjecali cija je lopta, da je on izbio. To su rijetke stvari u sportu. Nisam vidio niti jednu jacu reakciju na sudijske odluke a veceras je bilo puno prilika za to....ma svaka cast i momcima i selektoru.
Jesam priznajem prije par dana napao pandzu nakon gubitka dvije utakmice ali evo priznajem da je @Neno bio u pravu i da Pandza zaista jeste dobar trener....jebi ga dva zlata za mjesec dana....malo li je?????
Nije to ni prvi put, kosarkaska publika je puno gospodskija od odredjene nogometne stoke. Ja licno najvise volim fudbal, ali moram priznati, ovi sto prate kosarku su gospoda.
Gledam malo komentare po portalima i fb stranicama, Pandžinom profilu, i još nekim. Ljudi iz zapadne Hercegovine, Viteza, Čitluka daju extra pozitivne komentare, čestike, i slično. Poslije zlata, drugi najveći uspjeh ovih momaka.
Dobro je da se i ovo zavrsi. Isplakah se u ova 2 dana ko nikad u zivotu. Hvala momcima, strucnom stabu i FIS-u za ove predivne trenutke srece. Nadam se da ce ovi momci ostati skupa i da se nece prodati komsijama i susjedima. Ako ostanu skupa uz par starijih igraca imat cemo repku koja ce zariti i paliti u slijadcih 10 godina. Sutra akb pred "gumu" da docekamo sampione, Hvala vam jos jednom za predivnu noc draga nasa omladino.
P.S. - moram pohvaliti i Chmolju, sve bolje i bolje pise/komentarise. I ja sam poludio na Bahine komentare ali na kraju sam mu sve halalio jer je prenos zavrsio od srca ma kako to nekom pateticno zvucalo. Ma ukratko sve je bilo super veceras. Zivjeli i docekali akb jos puno ovakvih radosti u buducnosti.
Samo sam peh. Nestade struje na samom kraju, posljednjih minut i 20-ak sekundi nisam gledala Onda dok ona moja tv odbroji svoje, taman na dodjelu medalja
Malo me hastra uhvatila oko zastava BiH, kad srecom Dzanan nadje jednu te Emir Cerkezovic. Moglo je i vise, vala, ali opet, necemo sada brojati zastave BiH kad je najvaznija ona na pobjednickom jarbolu, zar ne!?
Vjerovatno ce zvucati pateticno ali mogu nesto reci kao neko od 18 godina. Nije ovo zlato bitno samo zato sto je zlato vec iz nekih vecih razloga. Bitno je to sto imaju 16 godina i sto su odrasli ovdje. Jebiga svi znamo gdje zivimo i cesto kao vecina mladih pomislim da ovdje nema nikakve nade. Kada procitam neke vijesti i shvatim neke stvari tacno bi covjek u depresiju pao. Zato su ovi momci toliko zlatni, poslijeratna generacija koja raste u ovim uslovima je pokazala da se samo sa svojim radom i trudom moze uspjeti.
Nadam se da ce ovo biti jasan putokaz za uspjeh ovim poslijeratnim generacijama : Rad, trud, disciplina i bez kukanja.
Ako nista barem nocas mozemo mastati o tome sta mozemo postici u zivotu, ovi momci u pokazali da je sve moguce.