Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hvala legendo!!! Volim ja odbojkase, i svaka im cast, ali gledati sjedecu odbojku mi jednostavno nije ceif, ne volim. Posebno ne kad docekam da kosarkasi nekoga razvaljuju u prepunoj Skenderiji, i uz to su jos prvi u grupi....
SundanceKid wrote:
Hvala legendo!!! Volim ja odbojkase, i svaka im cast, ali gledati sjedecu odbojku mi jednostavno nije ceif, ne volim. Posebno ne kad docekam da kosarkasi nekoga razvaljuju u prepunoj Skenderiji, i uz to su jos prvi u grupi....
BHT & FTV - *bem vam mamicu!
Sjedeca Odbojka je dobra,a i neizvjesna je utakmica.
Better Man wrote:Javni servis je najveća bruka i sramota! Pa ljudi nisu u stanju da u saradnji sa FTV nam omoguće da gledamo i košarku i odbojku! Bitno je da na FTV ide milijardita repriza Fazlinovića, jer možda je neko propustio, a to što naši košarkaši izvode majstorije, to je nebitno! Treba bojkotovati obje televizije i to ne plaćanjem, odnosno postaviti im ultimatum da nam konačno dadnu normalan program ili nema plaćanja!
SundanceKid wrote:
Drug slazem se, kako sam rekao, to su nasi momci, svaka im cast, nas ponos, sve stoji, ali ipak makar 80% ljudi ovdje bi radije gledalo reprezentaciju kosarke...jednostavno popularniji sport, bez ikakve diskriminacije. Ali vise me nerviraju BHT i FTV, koji se nisu u stanju dogovorit, pa da imamo obje tekme i gledamo ko ljudi..svakako obje vrijede direktnog prenosa..
SundanceKid wrote:
Drug slazem se, kako sam rekao, to su nasi momci, svaka im cast, nas ponos, sve stoji, ali ipak makar 80% ljudi ovdje bi radije gledalo reprezentaciju kosarke...jednostavno popularniji sport, bez ikakve diskriminacije. Ali vise me nerviraju BHT i FTV, koji se nisu u stanju dogovorit, pa da imamo obje tekme i gledamo ko ljudi..svakako obje vrijede direktnog prenosa..