Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tkd wrote:
Hrastov zizak- bolan ohani s tom mržnjom prema Trucima. Šta ih prozivaš u svakom postu . isto si neka muha što ide na nešto, a znaš na što idu muhe. Trojac je bio protiv nas, no posebno je jedan inspiriran bio, što li to
Šta pričaš ti bolan? Kakva mržnja čovječe, odakle ti takve gluposti Kažem da je sudija koji nas je handrio za sve one glupe faule u našem reketu Turčin, da nema potrebe za šovenskim prozivkama prema Srbima ovdje. Mani me se gluposti svega ti. Čuj mržnja
Da, da. Smiješno je suđenje bilo na toj utakmici prvoga suca i to je to
A zar nisi navikao na te izjave do sada ? Propagiraš neku normalo a prozivaš druge. Kul. Nebitno, ne pričajmo o tome više i radujmo se pobjedi.
Sami protiv Gruzije, 9 tisuća ljudi i trojca u majicama Gruzije.
@Smiješan si
ma radujmo se pobjedi . Briga mene kako se ko izjašnjava, rekao sam to već . Mogu ljudi šta hoće, ali se zna šta su
Realan da budem nisam ocekivao pobjedu.
Cak sam bio uvjeren da ce kada se bude lomio rezulat u zadnjim minutama, mi nesto zeznuti...mi ili sudije, svejedno je.
Ali...Mirza mirne ruke, smiruje situaciju i poenima sa distance i sa pogodjena zadnja dva slobodna bacanja.
p.s Ona licna pa tehnicka Sinanovica na 1.40 do kraja je PLJACKA. Fuj.
Odlican rezultat uz danas prilicno klimavu igru. Ali kad se plasiras na prvenstvo onda se igra i zaboravlja.
Najvise nam skripi na centarskim pozicijama. Onaj Sinanovic je 2 i 20 visoka harlovina koja nema pojma o kosarci, niti zabija poene, niti je dobar u skoku (mada bi trebao biti) niti daje bilo kakav doprinos ekipi. Kad njega vidim pomislim da ni onaj Ovcina nije bio bas tolika smlata kako se onomad cinilo.
-LIBERO- wrote:Realan da budem nisam ocekivao pobjedu.
Cak sam bio uvjeren da ce kada se bude lomio rezulat u zadnjim minutama, mi nesto zeznuti...mi ili sudije, svejedno je.
Ali...Mirza mirne ruke, smiruje situaciju i poenima sa distance i sa pogodjena zadnja dva slobodna bacanja.
p.s Ona licna pa tehnicka Sinanovica na 1.40 do kraja je PLJACKA. Fuj.
Nije to pljacka to je ocekivano i neko ko se bavi sportom toliko godina bi morao da zna kako ce sudije reagirati u odlucujucoj utakmici za prolaz na prvenstvo i to na gostujucem terenu.
Arturo B wrote:Odlican rezultat uz danas prilicno klimavu igru. Ali kad se plasiras na prvenstvo onda se igra i zaboravlja.
Najvise nam skripi na centarskim pozicijama. Onaj Sinanovic je 2 i 20 visoka harlovina koja nema pojma o kosarci, niti zabija poene, niti je dobar u skoku (mada bi trebao biti) niti daje bilo kakav doprinos ekipi. Kad njega vidim pomislim da ni onaj Ovcina nije bio bas tolika smlata kako se onomad cinilo.
Da se hoće ponovo aktualizirati priča oko onih Savovića i Omića, dobili bi kvalitetne igrače pod košem.