Korzo u Titovoj

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Vertigo

Post by Vertigo »

karabaja-x wrote:danas je puno bolje...vise akcije, manje suplje
pa tigris je upravo na to i mislila,
manje politike a vise ljubavi :)
tigris

Post by tigris »

joj regi..................ne volim kurseve :roll: :D radi se o tome da se sad sjedi u kafanama i uoznaje se preko neta.(naravno ima jos mnogih raznih slucjeva...npr. preko tetke ili mamine kolegice :D )....nemam nista protiv ..( imam al eto :D )..nego nepma čara? kontas? :-) momci se ne trude ( naravno ne generalno) a ni cure.....glavna je briga kako ce izlgedati i ( jos gore....u kavo ce auto sjesti).....razumijem i momke koji nece da se trude oko takvih cura ........ ali pitam se moze li se ista tu promjeniti.........ili da cekam onog kojeg mi Bog dosudi :lol: :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

seka wrote:
_BosanaC wrote:Ja sam jednom trajvanom dos'o po curu na Skenderiju :oops:
sa sepetom ili bez :oops: :D
Bez sepeta :oops:

Ima mashala kako sam kupio ranac od 80l :oops: znao sam da ce mi kad tad zatrebati :D
tigris

Post by tigris »

prleitihi wrote:
tigris wrote:puno trazis prle....................sta nudis? :oops:

mislis :D da si pametan jer pratis politiku......recimo da si dobar u dusi...nisi bogat...prosjek......ljepota je relativna......... :D

ima li nesto sto ja ne znam? :D 8-) :oops:

sta mi je danas :? :zzzz: :D
sve što tražim..to i nudim.. :oops::D ..s tim da..čak nudim i više.. :-) ..jerbo nema je da zlaju voli više od mene.. :D:D:D
a ja ne nudim ? :oops: ..............imam cak i bolje auto od tebe :oops: :D
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

tigris wrote:joj regi..................ne volim kurseve :roll: :D radi se o tome da se sad sjedi u kafanama i uoznaje se preko neta.(naravno ima jos mnogih raznih slucjeva...npr. preko tetke ili mamine kolegice :D )....nemam nista protiv ..( imam al eto :D )..nego nepma čara? kontas? :-) momci se ne trude ( naravno ne generalno) a ni cure.....glavna je briga kako ce izlgedati i ( jos gore....u kavo ce auto sjesti).....razumijem i momke koji nece da se trude oko takvih cura ........ ali pitam se moze li se ista tu promjeniti.........ili da cekam onog kojeg mi Bog dosudi :lol: :D
Kako je krenulo, bolje cekaj sudjenog..prije ce doci :D
Vertigo

Post by Vertigo »

tigris wrote:joj regi..................ne volim kurseve :roll: :D radi se o tome da se sad sjedi u kafanama i uoznaje se preko neta.(naravno ima jos mnogih raznih slucjeva...npr. preko tetke ili mamine kolegice :D )....nemam nista protiv ..( imam al eto :D )..nego nepma čara? kontas? :-) momci se ne trude ( naravno ne generalno) a ni cure.....glavna je briga kako ce izlgedati i ( jos gore....u kavo ce auto sjesti).....razumijem i momke koji nece da se trude oko takvih cura ........ ali pitam se moze li se ista tu promjeniti.........ili da cekam onog kojeg mi Bog dosudi :lol: :D
nisam bas u toku, ali
Ne mjesaj ljubav i brak :D
Harrys

Post by Harrys »

:D Tigrice, ti duhoviti sarajevski mangupi otisli u dijasporu. :lol: :lol:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

nebojeplavo wrote:
Sha's ti javljas, nemoj da ti svekra zovem :oops: :D
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

_BosanaC wrote:
nebojeplavo wrote:
Sha's ti javljas, nemoj da ti svekra zovem :oops: :D
To se ja suosjecam :D
prleitihi

Post by prleitihi »

tigris wrote:a ja ne nudim ? :oops: ..............imam cak i bolje auto od tebe :oops: :D
jes' teško imati bolje auto od mene.. :D:D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

prleitihi wrote:
tigris wrote:a ja ne nudim ? :oops: ..............imam cak i bolje auto od tebe :oops: :D
jes' teško imati bolje auto od mene.. :D:D
jest :roll: hihihihih
Saian

Post by Saian »

eeeeeeeee totalno nevezano za emocionalnu stranu problematike, dugo sam se bavio idejom nekog 50's theme - kluba ili za pochetak 50's vecheri u nekom klubu, ali bas sve od odjece, frizura, muzike, pica, live band-a pa chak i do nekih tako "redara" - chudoredja, tipa zhenine nane :D koji bi pazili na chedan razmak medju plesnim partnerima :D, opscene plesne pokrete ... nesto mi se to chini kao zabavan koncept, istina mnogo bi ovisilo o mashti, smislu za humor i samoironiji sudionika pa mi se uvijek chini i chinilo teshko izvedivo :-) :-) :-)
debela

Post by debela »

Harrys wrote::D Tigrice, ti duhoviti sarajevski mangupi otisli u dijasporu. :lol: :lol:
kako je ovo jebeno tacno.
Saray_Di

Post by Saray_Di »

zena21 :
mama cesto prica kako se upoznala s tatom, tako setajuci... dogovore neki izlazak, pa njoj njeni ne daju, a kako ce mu javiti nema mobitela

nana joj je cesto znala reci - mozes na igranku u FIS ako cu i ja s tobom, ja cu samo sjediti i cekati da to zavrsi pa te vodim kuci
koje su tvoji roditelji godiste????!!!!!! :-? :? :?
pitt

#40 Re: Korzo u Titovoj

Post by pitt »

tigris wrote::D pricaju li vam mame tetke i amdzince kako je to bilo prije........cini mi se puno romanticnije i zanimljivije nego danas.....
kaze meni tetka :D ....mladja raja je hodala dole oko parkuse a ovi ozbiljniji preko puta......pa kaze ....kibicnes se sa momkom tokom setnje gore dole :-) ...pa te otprati kuci...pa dobijes pismo :) :)
Onda se taman nafuras za sutrasnji izlazak a ono brat i babo ne daju, vrate te sa po ulice i to ne samo oni vcc bilo koji komsija :D :lol:
pa onda igranke na ekonomskom fakultetu...plesalo se....nije bilo ono sjedi pij i pushi :roll: :oops: ko sad......

ps. ne zanima me vas misljenje :D :oops: ..temu sam otvorila iz revolta prema danasnjem nacinu kibicanja i muntanja i izlazenja :oops: :D ......a i docadno mi je :D
jel babo odobrio moju (h)aplikaciju? :D:D:D
tech10

#41 Re: Korzo u Titovoj

Post by tech10 »

tigris wrote: pa onda igranke na ekonomskom fakultetu...plesalo se....nije bilo ono sjedi pij i pushi :roll: :oops: ko sad......:D
Da izvines, pit'o. Kazu i u njihovo doba se shupljiralo u "Starom satu" i kod "Beneta". :D
sugar_tits

Post by sugar_tits »

ma je bilo interesantnije, sad samo malo mahnes malo jacim pasosom :lol: i eto svadbe.
pitt

Post by pitt »

sugar_tits wrote:ma je bilo interesantnije, sad samo malo mahnes malo jacim pasosom :lol: i eto svadbe.
ne prepadaj me :x :D :D
danas

Post by danas »

sugar_tits wrote:ma je bilo interesantnije, sad samo malo mahnes malo jacim pasosom :lol: i eto svadbe.
prozivaju te dajdzicu :lol: :lol: :lol:
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

na koji se ti palis?? :D
sugar_tits

Post by sugar_tits »

hajd bogati kako god, moramo da se jebemo za buducnost zemlje :D
sugar_tits

Post by sugar_tits »

ako bi bio kakav vibrirajuci
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

sugar_tits wrote:ako bi bio kakav vibrirajuci
ma govore on nekakvim hi-tech pasosima
pa valjda ima optional motor da se ugradi :D
Saian

Post by Saian »

pitt wrote:
ne prepadaj me :x :D :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: niej ovo ni upola ludo kol'ko zvuchi :D :D :D
dino_va..djevojcica

Post by dino_va..djevojcica »

debela wrote:
Harrys wrote::D Tigrice, ti duhoviti sarajevski mangupi otisli u dijasporu. :lol: :lol:
kako je ovo jebeno tacno.
a gdje su???
Post Reply