Znači Bog je Autobot?JVC wrote:
Hajde
Kroz cijelo Pismo, mi smo uceni da je Bog jedan. Medutim, postoje nacini na koje je Bog odlucio razgovarati s nama. U Izaiji 48:16 "Pristupite k meni i počujte ovo: "Od početka nisam vam govorio tajno, i kad se zbivalo, bijah ondje." - "A sada me Gospod Jahve šalje s duhom svojim." Iz ovog citata mozemo jasno vidjeti da Bog govori o slanju Njegovog duha da razgovara sa nama. Tako, dok je Bog jedan, pravi Bog. On koristi ostale dijelove Sebe da ostvari svoje ciljeve. Sveti duh je namijenjen da razgovara s nama. Bog je Bog, On moze uciniti bilo sta, biti bilo sta, i biti sve u svakom trenutku. Interesantno je da je Sigmund Frojd imao teoriju da su ljudske osobine sastoje se od tri dijela: ID (nesvjesni dio licnosti), Ego (ja) predstavlja svjesni dio licnosti i Superego (moral, savjest). Ta tri dijela utjecu na nase misli i odluke na razlicite nacine. Mi, kao ljudi, smo uravnotezeni od strane impulzivnog Id, logicnog Ega i moralnog Superega. Takoder, Bog je uravnotezen spram nas na nacin koji mozemo razumjeti od strane svekolikog Oca, ucitelja Isusa i vodeni Svetim duhom.
Sorry, morala sam
Ne petljaj Frojda ovdje, neće dobro završiti anal stage and all