dashing wrote:_BosanaC wrote:dashing wrote:da - upravo takvi - mirci, yourself, itd.
najtuznije je to sto vi ne vidite ili ne zelite da vidite da militantni sekularisti, etericni ostalisti, i ima jos definicija koje bi se mogle upotrijebiti - ste gotovo podjednako tragicni za ovu zemlju kao i ekstremni srpski/hrvatski/bosnjacki nacionalisti. radikalna struja stvorena u vrijeme socijalizma koje je podjedjnako suprotna tradiciji i duhovnosti bosanskog suzivota i ovog sarenog cilima kultura koji nasu zemlju cini interesantnom.
ne - vi sebe vidite kao jedine "prave" borce za bih...
Jasta, a borimo se iz Okeanije

Sikiracija teska
Mi u stvari i rat zapocesmo, drzavu podjelismo, Dejton potpisasmo, i vladamo iz sjene vec sedamnaest godina, toliko smo jaki da stignemo sve konce drzati u rukama, cak i forume
I sta ima jos?

niste rat zapoceli, niti drzavu podijelili. to stoji. ali jeste "okupirali" jedinu alternativnu politicku opciju koja je imala bilo kakve sanse da nacionalistima parira i skrene ovaj titanik u pravcu bolje buducnosti.
devalvirali ste ideju socijaldemokracije, rastjerali od sebe sve one koje imaju nacionalna osjecaja i ljubav prema svojoj kulturi, odgoju i vjeru u kojoj su odrasli. i time sveli svoju glasacku bazu na 10ak%, a opciju socijaldemokratske bih onemogucili sigurno u sljedecih 4-5 izbora.
sto se tice ovog foruma - sami znate kakvim ste ga napravili za bilo koga sa malo jacim patriotskim osjecajima.
pozitivan track-record - nema sta.
okeanija, bih - nije bitno. bih uvijek u srcu - i bez velike sekiracije

Dusa draga

Patriotizam na baterije

Sto tvoj djuvegija ode u tu Okeaniju umjesto da je pokusao sprijeciti ovakve kao mIRCi i ja da devalviramo ideju socijaldemokratije? Ne nadje se fotelja za njega pa ode biti turbo patriota tamo da bi mu hanuma predlagala cijepanje necega sto apsolutno nije njeno i gdje, vidi cuda, ni ne zivi trenutno?
Sreca davno naucih prvo gledati KO mi govori, a onda STA mi govori
Ali nejse... Meni pocinje vikend, a ti uzivaj

Sve ti je to velika masonska teorija zavjere
Nema ni hefta kako sam bio cetnicki vojvoda, danas i bosnjacki nacionalista, sada sam vec radikalni ostalista

Strah me samo da me ne spuca kriza identiteta kakva
Od ponedeljka, dragi moji obozavatelji i obozavateljke, _BosanaC u novom izdanju: VEHABIJA
Uzdravlje