Konferencija o holokaustu u teheranu

Maksim

Post by Maksim »

bice_bice wrote:
Maksim wrote:zna se sto su motivi iranskog predsjednika da pokrece neke smijesne konferencije koje poricu holokaust.
kad i gdje je to IRAN izjavio da je konferencija odrzana da bi se NEGIRAO holokaust? nigdje i nikad.. ispravi me ako grijesim, al diskutovale su se MJERE..

lindjo, ko zeli da sazna i zna gdje potrazit, lahko mu je google-ati.. :)
koliko si ti mjeseci prespavao?

a ztluhc, trenutno je tema iran a ne bush. bush nije porenuo neku konferenciju o poricanja holokausta.
bice_bice

Post by bice_bice »

U tih 6 miliona ljudi, bez obzira na sve, nisu bili samo Jevreji :oops:

Ali tebi na obraz i sramotu :oops:[/quote]

ko su to ostali, prijatelju?
bice_bice

Post by bice_bice »

Maksim wrote:
bice_bice wrote:
Maksim wrote:zna se sto su motivi iranskog predsjednika da pokrece neke smijesne konferencije koje poricu holokaust.
kad i gdje je to IRAN izjavio da je konferencija odrzana da bi se NEGIRAO holokaust? nigdje i nikad.. ispravi me ako grijesim, al diskutovale su se MJERE..

lindjo, ko zeli da sazna i zna gdje potrazit, lahko mu je google-ati.. :)
koliko si ti mjeseci prespavao?

a ztluhc, trenutno je tema iran a ne bush. bush nije porenuo neku konferenciju o poricanja holokausta.
dobar razlog si naso da mi ne odgovoris na pitanje.. valjda ne znas.. :-D
biscanka84

Post by biscanka84 »

Meni nista na sramotu,neka ide njima na sramotu sto bi i Hitler bio iznenadjen njihovom politikom :x
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Maksim wrote: a ztluhc, trenutno je tema iran a ne bush.
Pa evo ako je tema Iran :) Bush je klaun koji skakuæe i prièa da Iran pravi nuklearno oru¾je, kad ne pravi, kao ¹to ni Sadam nije imao mass destruction weapons. Svi mu vjeruju jer je glavni klaun... Èak i da ima koji kurac je taj klaun da nekom zabrani a nekom dozvoli? Veæi klaun?
_BosanaC

Post by _BosanaC »

bice_bice wrote:
_BosanaC wrote:U tih 6 miliona ljudi, bez obzira na sve, nisu bili samo Jevreji :oops:

Ali tebi na obraz i sramotu :oops:
Nadam se da se salis...
biscanka84

Post by biscanka84 »

ztluhcs wrote:
Pa evo ako je tema Iran :) Bush je klaun koji skakuće i priča da Iran pravi nuklearno oružje, kad ne pravi, kao što ni Sadam nije imao mass destruction weapons. Svi mu vjeruju jer je glavni klaun... Čak i da ima koji kurac je taj klaun da nekom zabrani a nekom dozvoli? Veći klaun?
tako :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

seka wrote:
_BosanaC wrote:
biscanka84 wrote:Fakat ni ja nevjerujem da je bas onoliki broj ljudi stradao u Holokaustu,dont get me wrong ja ne negiram da je narod stradao,ja ne negiram holokaoust..ali 6 miliona je GLUPOST,pa me zovite nacistom ako hocete..jer znam da ljudi vecinom ovo misle ali ne smiju da se izjasne jer su jevreji dobili moc i nad medijima,i nad politikom i sta sve ne
U tih 6 miliona ljudi, bez obzira na sve, nisu bili samo Jevreji :oops:

sta li misli za zrtve rata na nasim prostorima.
Vjerovatno nista bolje...
shin

Post by shin »

Image

Jedna ko ni jedna :-D
Maksim

Post by Maksim »

ztluhcs wrote:
Pa evo ako je tema Iran :) Bush je klaun koji skakuće i priča da Iran pravi nuklearno oružje, kad ne pravi, kao što ni Sadam nije imao mass destruction weapons. Svi mu vjeruju jer je glavni klaun... Čak i da ima koji kurac je taj klaun da nekom zabrani a nekom dozvoli? Veći klaun?
cekaj malo, iran pravi nuklearno oruzje, alu bushov otpor je nesto drugo. bush smatra da samo amerika ima pravo imati to oruzje i naravno izrael. o tome se radi, to je nesto drugo. zamisli da bosna pravi nuklearno oruzje, on bi se i tad bunio. ili da mozda bolivija pravi nuklearno oruzje.

sto se tice busha, tu se ne radi o americi, o republikancima, o krscanstvu, o narodu, o tzv. slobodi..... tu se radi o vladanju. a da bi vladao, moras izmisliti neke stvari koje su baza za to i koje ljude kolektivno skupljaju da se drze toga. amerika je izmisljena da par ljudi vlada. kada osjete da im je profit u opasnosti, oni zapale narod sa pricama o terorizmu, americkom patriotizmu, uncle samu, svi nose americke zastave, pjevaju pjesme, pravi patriotski kic..... isto ko kod nas. neke bajke o bosanskim herojima o bosni i narodu sto je slucaj i kod nasih susjeda. radi se o vladanju. nitko se vojnicima nije zahvalio.

iran je problem za busha i njegove ljude a ne misle se amerikanci, nego njegovi ljudi iz njegovog izeg kruga, jer samo oni egzistiraju.

bice bice, ahmedinedzad je odkako je predsjednik poznat sa svojim ispadima o nepostojanju holokausta i evo krajnije s ovom konferencijom. to je zapravo tema.
digger

Post by digger »

silence_is_sexy wrote:naglasak ovde nije bio na arapima i jevrejima vec na slobodi medija i jednom za mainstream medije neuobicajenom ekscesu... nista vise, nista manje... ali odmah se nadju ovi dezurni dusebriznici da se ibrete... ko ne zeli da napise svoje misljenje neka ga zadrzi za sebe... i ko odlucuje koje su teme dovoljno "prigodne" i smislene da ostanu otvorene?
Imas potpuno pravo.

Sada, posto seseljevci u Beogradu sigurno planiraju konferenciju oko istine o ratu u BiH sa posebnim osvrtom na raspravu da se u Srebrenici nije nista dogodilo—stradalo samo par stotina onih koji su poginuli sa oruzjem u ruci—predlazem da ovdje javno podupres takvu ideju.

Ne bi li takva tema takodjer bila "prigodna?" :-)
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

bice_bice wrote: ko su to ostali, prijatelju?
Moja oba pradjeda. A nismo jevreji.
_BosanaC

Post by _BosanaC »

mIRCerka wrote:
Stipu ga ba... Ne vrijedi...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

_BosanaC wrote:
mIRCerka wrote:
Stipu ga ba... Ne vrijedi...
Ne diram ga :oops:
biscanka84

Post by biscanka84 »

mIRCerka wrote:
romi?

holokaust danas sluzi samo za jevrejsku propagandu niti pomaze romima niti homosexualcima,niti antifasistima..dakle ja samo racunam jevrejske zrtve kada se prica o "holokaustu" i kada jevreji zele da zvuce kao neke zrtve....a i sa ostalima tesko da bi dosli do 6 miliona.
Last edited by biscanka84 on 22/12/2006 14:11, edited 1 time in total.
shin

Post by shin »

Halo ba, svi su stradali ko se suprostavio fasistickoj cizmi. Hitler nije mogao ni ruse, poljake i ostale. Tamanio je sve redom.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

biscanka84 wrote:
mIRCerka wrote:
romi?

znam da su i romi nastradali,ali opet nije realno tvrdjeti da ih je 6 miliona stradalo
biscanko, iako si stavila 84 kao godiste, prije bih rekla da ti je to IQ.
Ako vec zelis da znas moje porodicno stablo, oba pradeda su mi Hercegovci, jedan iz Capljine drugi iz Trebinja.
shin

Post by shin »

Evo vidis, nije mogao ni hercegovce. Holokaust nad hercegovcima.
biscanka84

Post by biscanka84 »

ovo ponavljam
holokaust danas sluzi samo za jevrejsku propagandu niti pomaze romima niti homosexualcima,niti antifasistima..dakle ja samo racunam jevrejske zrtve kada se prica o "holokaustu" i kada jevreji zele da zvuce kao neke zrtve....a i sa ostalima tesko da bi dosli do 6 miliona.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

biscanka84 wrote:ovo ponavljam
samo ti ponavljaj, mozda sta i skontas ponavljanjem...
:roll:
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

shin wrote:Halo ba, svi su stradali ko se suprostavio fasistickoj cizmi. Hitler nije mogao ni ruse, poljake i ostale. Tamanio je sve redom.
23 miliona Rusa 10 miliona Kineza 4-5 miliona Poljaka 4 miliona Indonezijaca
shin

Post by shin »

ztluhcs wrote:
shin wrote:Halo ba, svi su stradali ko se suprostavio fasistickoj cizmi. Hitler nije mogao ni ruse, poljake i ostale. Tamanio je sve redom.
Dodaj i hercegovce, za sada dva.
bice_bice

Post by bice_bice »

_BosanaC wrote:
bice_bice wrote:
_BosanaC wrote:U tih 6 miliona ljudi, bez obzira na sve, nisu bili samo Jevreji :oops:

Nadam se da se salis...

fala ztluhcs, nadam se da se ti salis.. :roll:
danas

Post by danas »

ztluhcs wrote:
samo sto su kineze pobili japanci, a ne hitler -- ali isti je to nacisticki mentalitet i politika...
_BosanaC

Post by _BosanaC »

bice_bice wrote:
_BosanaC wrote:
Nadam se da se salis...

fala ztluhcs, nadam se da se ti salis.. :roll:
Ti si misko oprecan sam sebi...
Post Reply