Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pitausuncokretu wrote:zelim zastiti svoju djevojku pa i ljubavnicu od ne zeljenje trudnoce..
ljubavnica ima djete pa ne moze-ne smije a djevojka ne smije saznat jer ako zene kada rode jaca im je strana plodnosti...
tako da bi mi trebalo nesht da ja budem hajmo rech 80 % siguran
Jeeebbbaaaaaccccccc
Ja mislim da si ti prvi put ka*o, pa dosao da nam se pohvalis
pitausuncokretu wrote:prvi put da stavim kondom dok sam se seksao...i sto se desi?
isuši pa jbg sskino ga ta ce mi takav sex... ima li sta protiv tog isusenja.. btw koristio sam durex
ili neka druga zastita za muskarca jer ja kad planiram da to radim...ne mora ona znat da ja to planiram..
hahaha
a kad se desi onda nek se desi..
hahahaha
a naravno da nije vazektomia
..
Kako vise budes ulazio u stos...
Last edited by Fair Life on 02/11/2009 00:15, edited 1 time in total.
vidi ima li gdje kakvo svinjsko crijevo. mozda ce bolje ici sa kurtonom od prirodnih materijala. za svaki slucaj imaj uza se maslinovog ulja i bices 100% organic jebach:D
callmethebreeeze wrote:vidi ima li gdje kakvo svinjsko crijevo. mozda ce bolje ici sa kurtonom od prirodnih materijala. za svaki slucaj imaj uza se maslinovog ulja i bices 100% organic jebach:D
svinjsko crijevo i maslinovo ulje. pa neće doručkovati pobogu
callmethebreeeze wrote:vidi ima li gdje kakvo svinjsko crijevo. mozda ce bolje ici sa kurtonom od prirodnih materijala. za svaki slucaj imaj uza se maslinovog ulja i bices 100% organic jebach:D
prvi kondomi su se pravili od svinjskog crijeva. u vrijeme kad nije bilo latexa. ljudi su osjecali potrebu za sigurnim sexom prije nego sto su krenuli planetu poganiti.
prvi kondomi su se pravili od svinjskog crijeva. u vrijeme kad nije bilo latexa. ljudi su osjecali potrebu za sigurnim sexom prije nego sto su krenuli planetu poganiti.
Licno ne volim kad ga stavljam jer ne osjetim djeovjku kako treba..Pa pljunes brate dragi, pa bacis liz, pa ako nista uvijek imas raznih ulja sa kojima mazes tijelo, drugo mozda toj curi ne odgovara taj kondom, ma milion mogucnosti i opcija...... joj glupog ti pitanja, imaju implantati i sta je ovo koji Kur4c na forumu. Ako si doso da se kurcis glupo a ocigledno da jesi.. Hajmo sljedeci
U danasnje vrijeme i djeca od 10 god znaju kako se zastititi, a on nasao po forumu pitati pitaj neko dijete, objasnice ti sve i zasto ne vlazi, valjda ne palis curu
MAD wrote:U danasnje vrijeme i djeca od 10 god znaju kako se zastititi, a on nasao po forumu pitati pitaj neko dijete, objasnice ti sve i zasto ne vlazi, valjda ne palis curu
Evo pročitah ovu temi i nisam se uspio čak ni nasmijati. Naprotiv, malo mi se plače.
Definitivno treba uvesti neku vrstu edukacije o seksu u škole jer nevjerovanto je koliko gluposti ljudi urade samo zato što nemaju pojma.
Ni moji nisu mene učili o sexu i šta ide gdje ni kako ni zašto i stara je uvijek tjerala starog da promjeni kanal ako se - ne daj Bože - dvoje sahvata na ekranu, ali ne živimo sami na ovom svijetu. Pa valjda svi imaju prijatelje koje mogu pitati ako im nešto nije jasno a tu je Internet sa milijardu i jednom informacijom na ovu temu. Pa i ako ne govoriš engleski ima toliko toga i na "našim" jezicima da je sramota da nekom nisu jasne osnove.
Isto kao da se radi o cjepanju atoma, tačnije tu smo vjerovatno više potkovani. Balkane moj.
pitausuncokretu wrote:zelim zastiti svoju djevojku pa i ljubavnicu od ne zeljenje trudnoce..
ljubavnica ima djete pa ne moze-ne smije a djevojka ne smije saznat jer ako zene kada rode jaca im je strana plodnosti...
Bice da je ovdje sujeta u debeloj krizi .......ccccc Bogami, mrka kapa
Suicidal Siberian wrote:Ja mislim da bi se vise trebao pitati zasto "unutrasnjojst" nije mokra, negoli zasto je kondom "suh"
hahahha
hahahahahhaa
sexali smo se 4 puta al nakon toga sam stavio kondom....pa sad kontam mozda je to tooo?
al kad sam skino kondom i nastavio...BOG je bio na mojoj strani...
p.s. ne zezam stvarno se to dogodilo...
i ne znam niko ni nije odgovorio kako da se zashititim ja kao musko a da nije kondom...
antibaby pilule for man?
postoji li stagod slicno?
Nije poenta zastiti se samo od trudnoce, spolno prenosive bolesti su ono od cega se treba stititi a tu pomaze samo i jedino kondom.
Prvo trebaš biti siguran da si ti plodan ili ti je đaba cijeli posao...
Trk na kliniku i testiranje, a ako si plodan imaš opciju podvezivanje testisa i možeš upirati do mile volje...
Jeeebbbaaaaaccccccc
Ja mislim da si ti prvi put ka*o, pa dosao da nam se pohvalis
Što je čovjek skroman!!??
Ja mislim da je ovdje u pitanju "stručnjak" ovakvog kalibra: