kondom-isusuje...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Mary Jane

#101 Re: kondom-isusuje...

Post by Mary Jane »

callmethebreeeze wrote:
Chmoljo wrote:
callmethebreeeze wrote:vidi ima li gdje kakvo svinjsko crijevo. mozda ce bolje ici sa kurtonom od prirodnih materijala. za svaki slucaj imaj uza se maslinovog ulja i bices 100% organic jebach:D
svinjsko crijevo i maslinovo ulje. pa neće doručkovati pobogu :-) :roll:

:D
prvi kondomi su se pravili od svinjskog crijeva. u vrijeme kad nije bilo latexa. ljudi su osjecali potrebu za sigurnim sexom prije nego sto su krenuli planetu poganiti. :D :D
Mozda in ur selo, ccc. jes od crijeva, intestines, a ne samo od svinskog, nego i lamb, jos uvijek ima lambskin condoms

:skoljka:
Mary Jane

#102 Re: kondom-isusuje...

Post by Mary Jane »

pustopoljina wrote:prije nego se neko uhvati suncokretovog ulja, ulja za masazu ili maslaca:
ne koristite kondom uz takve stvari : LATEX PUCA.
koristite durex play feel Image ili play massage :P Image ako smijes otici kupiti :P :P :P
http://www.durex.com/hr-BA/Pages/default.aspx

To sam htjela reci, it breaks down the kondom, nekako mi blaze bilo nego kondom puca, al ok, valjda moze skontati

Mary Jane

#103 Re: kondom-isusuje...

Post by Mary Jane »

Aura Perez wrote:
callmethebreeeze wrote:
Aura Perez wrote: zapravo su ih pravili Egipcani prije par hiljada godina, prvo od papirusa, pa od lana. a ovi zivotinjskog porijekla su dosli tek poslije, nekad u 17. stoljecu.
za papirus zaista nisam znao. da li su ti onda pretece ovih "izrezbarenih" koji bi kao trebali da malo grebuckaju. :D :D :D i kako papirus reaguje na vlagu, if you know what i mean. :D
Pa moda sezdesetih se vratila, niko ne garantuje da inspiracija za rebraste kondome nije dosla bas od papirusa. Sa vlagom su imali problema cim zapisi pokazuju da su imali problema sa spolnoprenosivim bolestima. Kondom je vjerovatno sprijecavao mlaz da dodje do jajovoda i oplodi jajasce, ali infekcije su ostale.

ali ocito ih je sluzio jer su pronadjeni dokazi o multiple use jednog te istog :lol:

a prvi kondom zivotinjskog porijekla je patentirao casanova, i bio je od jagnjeceg crijeva. poslije su se poceli proizvoditi, ali su bili skupi pa su se ljudi opet zajebavali sa multiple use i nisu se pokazali efikasnim kao sto je bilo predvidjeno.

Cuj Casanova, nisam znala, zato taj nadimak valjda hhh

bierkof

#104 Re: kondom-isusuje...

Post by bierkof »

pitausuncokretu wrote:prvi put da stavim kondom dok sam se seksao...i sto se desi?
isuši pa jbg sskino ga ta ce mi takav sex... ima li sta protiv tog isusenja.. btw koristio sam durex

ili neka druga zastita za muskarca jer ja kad planiram da to radim...ne mora ona znat da ja to planiram..
hahaha
a kad se desi onda nek se desi..
:)
hahahaha
a naravno da nije vazektomia
..
Dodje ti meni treba i kaze... Slozi mi ga.
..i ja joj ga slozim. :roll: :roll: :roll:
kmirsad

#105 Re: kondom-isusuje...

Post by kmirsad »

:lol: :lol: :lol: dobar memo... :lol: jel bez rječi ? :-D
i ja tako isto... složim joj ga... u letu...

Američki plakar, regal, podrum, špajz... ma šta god hoče... :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#106 Re: kondom-isusuje...

Post by Truba »

ja kad sam prvi put navlačio...

...kondom...

preznoio se :mrgreen:

prošla me volja

i kasnije nisam godinama :mrgreen: ...
Microsoft

#107 Re: kondom-isusuje...

Post by Microsoft »

kondom - isušuje ? Pa ima li kakvih predznaka da ce presušit' ? :D :D :D :D :D :D :D :-)
Post Reply