kako si dosao do kreme?milann1971 wrote:da osvjezim temu,, imam problem bar 2 godine sa kondilomima, uzeo sam konacno papiloma kremu iz Srbije, mazem evo mjesec i po nista jos, nema promjena...mazacu i dalje...![]()
![]()
Kondilomi - help!!!
Moderator: anex
- Hercegoviina
#176 Re: Kondilomi - help!!!
-
gendolf
#177 Re: Kondilomi - help!!!
Ja sam iskorijenio kondilome sa vinskim sircetom. Probao prvo jabukovo, nista me djeluje. Onda kupim vinsko sirce (jako), pa natopim ga na gazu velicine kondiloma, onda istu stavim na kodilom i zalijepim ga dobro flasterom. Tako sam mjenjao oblogu jedno 5x. Da ti kazem jos da sam probao i prije sasircetom ali nista se nije desevalo, dok nisam shvatio da se gaza mora staviti tacni na kondilom i onda zalijepiti tako da je sve vrijeme gaza na kondilomu i da se ne pomjera. Prvo kondilomi pobjele, onda pocnu da crne i na kraju se stvori krater gdje sirce izjede kondilom skroz i stvori se kao ranica koja boli iskreno. Zato je bitno da stavis gazu velicine kondiloma da ti ne izjede ostalu kozu.Hercegoviina wrote:kako si dosao do kreme?milann1971 wrote:da osvjezim temu,, imam problem bar 2 godine sa kondilomima, uzeo sam konacno papiloma kremu iz Srbije, mazem evo mjesec i po nista jos, nema promjena...mazacu i dalje...![]()
![]()
Moras biti uporan. Ja sam ih ostranio prije par godina sa vinskim sircetom i hvala Bogu nisu se javili vise nikada.
Ako budes koristio sirce budi spreman na smrad sirceta i na kraju da on izjede mjesto gdje ga aplociras, tako da malo boli, ali vrijedi istrpiti.
-
NbLsU
- Hercegoviina
#179 Re: Kondilomi - help!!!
Kojem dermatologu si išao?NbLsU wrote:Ja sam bio na spaljivanju, odete dermatologu koji strujom ih spali, nista ne boli, dadne vam lokalnu anesteziju i onda te kondilome sprzi. Propise vam da mazete to 3 sedmice hernovir kremom, pijete B vitamin i to je to, kondilomi su spaljeni, a zdrava ishrana, voce povrce i vitamini ce pomoci da organizam unisti taj HPV. Ako vam se opet pojave ti kondilomi, opet ih spalite. Ja sam imao bradavice po ruci i na ocnim kapcima pa mi je tako to i preslo dole na spolni organ i onda sam sve to spalio i sada je sve ok. Uglavnom nemojte sami nista experimentisati, doktori i postoje da nas izlijece, nazalost javne ustanove su na koljenima i slabo ce nam pomoci, te cekaj te imaj vezu, izgubis vrijeme djaba, odete privatno i rjese vam odmah stvar. Ja sam platio 150KM ali barem mi je rjesen problem i ne moram brinuti.
-
DonieBrasco
#180 Re: Kondilomi - help!!!
Sta je glavni uzrocnik pojave ovoga, kako sprijeciti ? Higijena ili kontakti fluida ?