pisaj je ba. multikulturalnost je ono sto ja mislim da nametnem drugima. jebes sve ostaloescobar__ wrote:Ne. Ljudi ne žele mahanje trobojkama i sranjima u ime multikulturalnosti. Ako je to multikulturalnost, jebeš je.smijesni_ste wrote:Treba ovdje reći neke stvari do kraja, izgleda da više niko ne želi ono što je Bosna i Hercegovina u biti.
Konacno nesto pozitivno
-
Bodkin
#176 Re: Konacno nesto pozitivno
- escobar__
#177 Re: Konacno nesto pozitivno
Navijači BiH mašu ili trenutnom zastavom, ili ljiljanima. Na tekme ne trebaju ići i gledati ih, a u glavi razmišljati o multikulturi i o tome da li će se njihova djela svidjeti onim u rs ili Hrvatima iz Hercegovine.dustaban wrote:Cime trebaju mahati multikulturni navijaci ?escobar__ wrote:Ne. Ljudi ne žele mahanje trobojkama i sranjima u ime multikulturalnosti. Ako je to multikulturalnost, jebeš je.smijesni_ste wrote:Treba ovdje reći neke stvari do kraja, izgleda da više niko ne želi ono što je Bosna i Hercegovina u biti.
- escobar__
#178 Re: Konacno nesto pozitivno
Drugim riječima, mi nikog nismo napali, nikog nismo protjerivali i etnički čistili prostor praveći nacionalnu, etnički čistu državu, pa da danas imamo bilo kakav osjećaj krivice prema njima. Mi ćemo mahat kojim god zastavama hoćemo, a hoće li se to prosječnom, mržnjom prema Bošnjacima zadojenom srpskom umu iz RS-a dopasti nas apsolutno zaboli kurac.
Znam da je za vas srbofile istinski put onaj ka trobojkama uz obavezno saginjanje pred komšijama ali taj film više nećete gledat, možete još jedino kmečat na forumima i međusobnim sijelima.
Molim te lijepo, došli smo do situacije da se na jednom bosanskom forumu baljezga o ljiljanima koji eto smetaju našim dragim komšijama koji bi rado navijali za repku, al' nešto ne mogu jer mi mašemo ratnom zastavom koja je, btw, u istoj ravni sa trobojkama.
Znam da je za vas srbofile istinski put onaj ka trobojkama uz obavezno saginjanje pred komšijama ali taj film više nećete gledat, možete još jedino kmečat na forumima i međusobnim sijelima.
Molim te lijepo, došli smo do situacije da se na jednom bosanskom forumu baljezga o ljiljanima koji eto smetaju našim dragim komšijama koji bi rado navijali za repku, al' nešto ne mogu jer mi mašemo ratnom zastavom koja je, btw, u istoj ravni sa trobojkama.
Last edited by escobar__ on 19/10/2013 20:38, edited 1 time in total.
- Skijaš
#179 Re: Konacno nesto pozitivno
Srpska trobojka nije nešto prljavo i tvoj odnos prema srpskom identitetu definiše tvoj odnos prema multikulturalnom društvu. Za tebe je izgleda multikultura kada Bošnjak, Musliman i Bosanac pokazuju međusobnu toleranciju.escobar__ wrote:Ne. Ljudi ne žele mahanje trobojkama i sranjima u ime multikulturalnosti. Ako je to multikulturalnost, jebeš je.smijesni_ste wrote:Treba ovdje reći neke stvari do kraja, izgleda da više niko ne želi ono što je Bosna i Hercegovina u biti.
- escobar__
#180 Re: Konacno nesto pozitivno
Srpska trobojka je nešto pod čime su mene šicali s okolnih brda. I ne zanima me ni pod razno, ni trobojka ni njihov identitet. Smeta mi to što se Bošnjacima na nos nabijaju stvari poput nosanja ljiljana. Kako ćete vi to protumačit stvarno me ne interesuje.Skijaš wrote:Srpska trobojka nije nešto prljavo i tvoj odnos prema srpskom identitetu definiše tvoj odnos prema multikulturalnom društvu. Za tebe je izgleda multikultura kada Bošnjak, Musliman i Bosanac pokazuju međusobnu toleranciju.escobar__ wrote:Ne. Ljudi ne žele mahanje trobojkama i sranjima u ime multikulturalnosti. Ako je to multikulturalnost, jebeš je.smijesni_ste wrote:Treba ovdje reći neke stvari do kraja, izgleda da više niko ne želi ono što je Bosna i Hercegovina u biti.
-
Basvod
#181 Re: Konacno nesto pozitivno
Multikultura, multietnicnost i sl. floskule zive i zivile su samo u teoriji, sada vec ocajnih multikomunista.Skijaš wrote:Srpska trobojka nije nešto prljavo i tvoj odnos prema srpskom identitetu definiše tvoj odnos prema multikulturalnom društvu. Za tebe je izgleda multikultura kada Bošnjak, Musliman i Bosanac pokazuju međusobnu toleranciju.escobar__ wrote:Ne. Ljudi ne žele mahanje trobojkama i sranjima u ime multikulturalnosti. Ako je to multikulturalnost, jebeš je.smijesni_ste wrote:Treba ovdje reći neke stvari do kraja, izgleda da više niko ne želi ono što je Bosna i Hercegovina u biti.
Zato nikad nije u praksi prezentirano to sto multikomunisti zamisljaju.
20 godina zamlacuju narod svojim stupidnim romanticarskim teorijama a rezultati nula.
- jasko_ba
#182 Re: Konacno nesto pozitivno
Meni to previse lazno izgleda, dovoljno mi je vidjeti "reakcije" raje sa FB-a, a koji dolaze iz manjeg entiteta. Niko nista o pobjedi Bosne, ko da ne smije nista reci. Jedino gdje su se javljali, vidim po komentarima, pametovanja u vezi kako oni kazu "ratne" zastave Bosne, toliko pljuvanja da ne povjerujes. 
- escobar__
#183 Re: Konacno nesto pozitivno
Ma to oko zastave je sve šuplja. Pa ni trenutnu ne poštuju, od njih je stig'o onaj naziv "varta" za postojeću zastavu.jasko_ba wrote:Meni to previse lazno izgleda, dovoljno mi je vidjeti "reakcije" raje sa FB-a, a koji dolaze iz manjeg entiteta. Niko nista o pobjedi Bosne, ko da ne smije nista reci. Jedino gdje su se javljali, vidim po komentarima, pametovanja u vezi kako oni kazu "ratne" zastave Bosne, toliko pljuvanja da ne povjerujes.
Vjerovatno bi na tekme trebali s ovakvim transparentima, da nas komšije zavole:

- Skijaš
#184 Re: Konacno nesto pozitivno
Ja sam za to da se na tribinama prestanu isticati zastave osim državne i sportskih, ali ako će se isticati ljiljane, onda tu treba naći mjesta i trobojci i šahovnici.escobar__ wrote:Srpska trobojka je nešto pod čime su mene šicali s okolnih brda. I ne zanima me ni pod razno, ni trobojka ni njihov identitet. Smeta mi to što se Bošnjacima na nos nabijaju stvari poput nosanja ljiljana. Kako ćete vi to protumačit stvarno me ne interesuje.Skijaš wrote:Srpska trobojka nije nešto prljavo i tvoj odnos prema srpskom identitetu definiše tvoj odnos prema multikulturalnom društvu. Za tebe je izgleda multikultura kada Bošnjak, Musliman i Bosanac pokazuju međusobnu toleranciju.escobar__ wrote:
Ne. Ljudi ne žele mahanje trobojkama i sranjima u ime multikulturalnosti. Ako je to multikulturalnost, jebeš je.
-
smijesni_ste
#185 Re: Konacno nesto pozitivno
Koliko se sjećam to je sarkastičan transparent bio zbog one priče da su protesti protiv RS-a i srpskih poslanika itd 
-
Bodkin
#186 Re: Konacno nesto pozitivno
ja ba. srbi kad ulaze u fbih fino traku oko ruke da se zna ko su. bosnjaci u rs kad udju odmah kundakom u glavu. da se zna sta je cijeBasvod wrote:
Multikultura, multietnicnost i sl. floskule zive i zivile su samo u teoriji, sada vec ocajnih multikomunista.
Zato nikad nije u praksi prezentirano to sto multikomunisti zamisljaju.
20 godina zamlacuju narod svojim stupidnim romanticarskim teorijama a rezultati nula.
- jasko_ba
#187 Re: Konacno nesto pozitivno
Da, drzavna zastava nula bodova.escobar__ wrote:Ma to oko zastave je sve šuplja. Pa ni trenutnu ne poštuju, od njih je stig'o onaj naziv "varta" za postojeću zastavu.jasko_ba wrote:Meni to previse lazno izgleda, dovoljno mi je vidjeti "reakcije" raje sa FB-a, a koji dolaze iz manjeg entiteta. Niko nista o pobjedi Bosne, ko da ne smije nista reci. Jedino gdje su se javljali, vidim po komentarima, pametovanja u vezi kako oni kazu "ratne" zastave Bosne, toliko pljuvanja da ne povjerujes.
-
Basvod
#188 Re: Konacno nesto pozitivno
Pa ponesi ti trobojku.Skijaš wrote: Ja sam za to da se na tribinama prestanu isticati zastave osim državne i sportskih, ali ako će se isticati ljiljane, onda tu treba naći mjesta i trobojci i šahovnici.
Ili bi to neko drugi trebao da uradi a ti ces se zadrzati na teoriji.
- Skijaš
#189 Re: Konacno nesto pozitivno
Basvod wrote:Multikultura, multietnicnost i sl. floskule zive i zivile su samo u teoriji, sada vec ocajnih multikomunista.Skijaš wrote:Srpska trobojka nije nešto prljavo i tvoj odnos prema srpskom identitetu definiše tvoj odnos prema multikulturalnom društvu. Za tebe je izgleda multikultura kada Bošnjak, Musliman i Bosanac pokazuju međusobnu toleranciju.escobar__ wrote:
Ne. Ljudi ne žele mahanje trobojkama i sranjima u ime multikulturalnosti. Ako je to multikulturalnost, jebeš je.
Narodi su trajno isprepleteni i jedina pravedna opcija je da se ukroti one divljake koji siju međuetničku mržnju.
-
Basvod
#190 Re: Konacno nesto pozitivno
Pa ukroti, imao si fore 20 godina.
BTW Ta karta/kanton ce trajno da pozeleni.
BTW Ta karta/kanton ce trajno da pozeleni.
- Platformas
#191 Re: Konacno nesto pozitivno
Ovi što se nadaju pozelenjavanju teritorije bi se isto tako nadali da RS postane nezavisna i ostane trajno crvena, samo da su rođeni na drugoj strani. Jednostavno nacionalisti, nema tu razlike.
- escobar__
#192 Re: Konacno nesto pozitivno
Osim lijepljenja etiketa i ponavljanja istrošenih floskula, jesi sposoban za još šta?Platformas wrote:Ovi što se nadaju pozelenjavanju teritorije bi se isto tako nadali da RS postane nezavisna i ostane trajno crvena, samo da su rođeni na drugoj strani. Jednostavno nacionalisti, nema tu razlike.
-
Basvod
#193 Re: Konacno nesto pozitivno
Nema se sta nadati, to ce tako biti.Platformas wrote:Ovi što se nadaju pozelenjavanju teritorije bi se isto tako nadali da RS postane nezavisna i ostane trajno crvena, samo da su rođeni na drugoj strani. Jednostavno nacionalisti, nema tu razlike.
Hrvati su se iselili ili se iseljavaju iz svakog kantona u kojem su Bosnjaci vecina jer je kanton zadnji branik hrvatsva u BiH. To ne moze promjeniti nista pa ni romanticarske foskule multikomunista. Jedno je teorija a drugo praksa. Ista stvar ce se desiti Bosnjacima u RS i kantonima sa hrvatskom vecinom.
- cyprus
#194 Re: Konacno nesto pozitivno
Čovjek bi pomislio da u ovoj državi stvarno ima nešto pozitivno sve dok ne dođe na forum 
-
almir90
#195 Re: Konacno nesto pozitivno
Ma smijesnih ljudi ima, ovaj debeli sto spominje republiku srpsku trebas jarane da uzmes malo licne dokumente pa se naucis citati.
A, sto se tice ovih nasih "polu-srba" evo mog' iskustva, kad sam bio na ekskurziji bila je grupa iz Beograda, i druga iz BL, i svi zajedno u disku, raja iz Beograda za svaku pohvalu, druzenje, zezancija, prica, nista, sve normala, nema ni male tenzije, ovi iz BL, seljakluk teski, te provociranje od odredjenih, ne svih, al' barem 80% ih je provociralo, te razne uvrede, pjevanja nacionalistickih pjesama. Sta reci, pravi srbi normalan narod, sa kojima mozes normalno komunicirati, imam poznanika koji cesto idu u Beograd i nikad problema, a ovi "nasi" izrodi glume nesto, a ne znaju ni gdje pripadaju, mislim znaju, samo sami sebe lazu, svaka cast izuzetcima, hvala Bogu pa ima i takvih. Otac mi je bio poslom u BL pa je naisao na ljudi dosta koji su normalni i ne mrze sve okolo, isto tako u Modrici se moze naci normalne raje...
A, sto se tice ovih nasih "polu-srba" evo mog' iskustva, kad sam bio na ekskurziji bila je grupa iz Beograda, i druga iz BL, i svi zajedno u disku, raja iz Beograda za svaku pohvalu, druzenje, zezancija, prica, nista, sve normala, nema ni male tenzije, ovi iz BL, seljakluk teski, te provociranje od odredjenih, ne svih, al' barem 80% ih je provociralo, te razne uvrede, pjevanja nacionalistickih pjesama. Sta reci, pravi srbi normalan narod, sa kojima mozes normalno komunicirati, imam poznanika koji cesto idu u Beograd i nikad problema, a ovi "nasi" izrodi glume nesto, a ne znaju ni gdje pripadaju, mislim znaju, samo sami sebe lazu, svaka cast izuzetcima, hvala Bogu pa ima i takvih. Otac mi je bio poslom u BL pa je naisao na ljudi dosta koji su normalni i ne mrze sve okolo, isto tako u Modrici se moze naci normalne raje...
Last edited by almir90 on 19/10/2013 21:34, edited 2 times in total.
- It_is_a_Leclerc
#196 Re: Konacno nesto pozitivno
Apsolutno se slažem i čestitam na sublimaciji svih naših razmišljanja na ovoj temi u ovom Vašem postu !escobar__ wrote:Drugim riječima, mi nikog nismo napali, nikog nismo protjerivali i etnički čistili prostor praveći nacionalnu, etnički čistu državu, pa da danas imamo bilo kakav osjećaj krivice prema njima. Mi ćemo mahat kojim god zastavama hoćemo, a hoće li se to prosječnom, mržnjom prema Bošnjacima zadojenom srpskom umu iz RS-a dopasti nas apsolutno zaboli kurac.
Ja nemam iluzije da će me ikad prestati mrziti, i da će ikad prestati da moj narod, moju vjeru, moj jezik i moju zemlju ismijavaju, kleveću i vrijeđaju. Dovoljno je da odete na njihove portale, u njihove kafiće, u njihove vozove. Svaka priča počinje i završava na tome kako su "muslimani zajebali stvar".
Ja ne mrzim nikoga i nikom ne želim zlo. Ali, ne pada mi napamet da se popišam po četiri godine straha, boli i smrti koje potpisuju ovi "navijači sa trobojkama", samo kako bi me neko zavolio. Tim više što su Bošnjaci svaku ljubav i svako kumstvo sa Srbima platili genocidom i krvoprolićem.
-
Nebitan32
#197 Re: Konacno nesto pozitivno
dustaban wrote:Basvod wrote: I ti na osnovu ove mrve koju si vidio izrazavas ljubav prema srpskoj zastavi? Covjece...
.. onda moras skontati da su ljiljani u rangu sa sahovnicom i CCCC...
ne seri
- area51
#198 Re: Konacno nesto pozitivno
Nije forum država,ovdje su uglavnom oni besposleni što po vazdan naprđuju,zanovjetaju,kritikuju,laju,reže...cyprus wrote:Čovjek bi pomislio da u ovoj državi stvarno ima nešto pozitivno sve dok ne dođe na forum
Mnogo je bolja situacija u običnom realnom životu.
Narodi,oni konstitutivni a i ostali su se o svom jadu zabavli.
Neka slavi ko, gdje i kad hoće samo neka je s mirom nek ne dira onog Anamo i tačka.Ko neće nek sjedi kući i neka pusti na miru onog ko hoće
Jednostavno
- cyprus
#199 Re: Konacno nesto pozitivno
Znam... ono što vidim u stvarnosti mi se čini nekako poprilično drugačije u odnosu na ono što pročitam na forumu... Tako da se stvarno često pitam: šta je varka? Real life ili forum?area51 wrote:Nije forum država,ovdje su uglavnom oni besposleni što po vazdan naprđuju,zanovjetaju,kritikuju,laju,reže...cyprus wrote:Čovjek bi pomislio da u ovoj državi stvarno ima nešto pozitivno sve dok ne dođe na forum
Mnogo je bolja situacija u običnom realnom životu.
Narodi,oni konstitutivni a i ostali su se o svom jadu zabavli.
Neka slavi ko, gdje i kad hoće samo neka je s mirom nek ne dira onog Anamo i tačka.Ko neće nek sjedi kući i neka pusti na miru onog ko hoće
Jednostavno
-
Nebitan32
#200 Re: Konacno nesto pozitivno
escobar__ wrote:Drugim riječima, mi nikog nismo napali, nikog nismo protjerivali i etnički čistili prostor praveći nacionalnu, etnički čistu državu, pa da danas imamo bilo kakav osjećaj krivice prema njima. Mi ćemo mahat kojim god zastavama hoćemo, a hoće li se to prosječnom, mržnjom prema Bošnjacima zadojenom srpskom umu iz RS-a dopasti nas apsolutno zaboli kurac.
Potpis,
Posrbice i nedovrseni srbi imaju tu bolesnu opsesiju pihljenja i kmecanja pred nekim Pantelijom. Cijeli zivot im protece u cekanju da ih Vaskrsije potapse po ramenu. No takvih je saka jada.
Inace kome smeta ova zastava sa ljiljanima nek se nosi u 3pm.