Komsinica koja smeta
- pustopoljina
#52 Re: Komsinica koja smeta
fino priznaj da ti ne idu jezici i da si u doticnu vise blejio, nego slusaotriconja wrote:
Ko drugi kontinent svih mi, treba se malo uhavizat da se razumije![]()
- triconja
#53 Re: Komsinica koja smeta
Eee, haman pa znas me u dusu pravo. Ja cura u bihacu brecopustopoljina wrote:fino priznaj da ti ne idu jezici i da si u doticnu vise blejio, nego slusaotriconja wrote:
![]()
- spreca
#54 Re: Komsinica koja smeta
Meni su kraisnici/nje dragi/ge i veoma simpatican mi je njihov govor...imam puno prijatelja u Bihacu i okolini i u Cazinu.triconja wrote:Eee, haman pa znas me u dusu pravo. Ja cura u bihacu brecopustopoljina wrote:fino priznaj da ti ne idu jezici i da si u doticnu vise blejio, nego slusaotriconja wrote:
![]()
![]()
- pustopoljina
#55 Re: Komsinica koja smeta
ne pomazete co'jku 
- triconja
#56 Re: Komsinica koja smeta
Nek se uda i kud koji mili mojipustopoljina wrote:ne pomazete co'jku
- spreca
#57 Re: Komsinica koja smeta
izgleda da je odusto od nase "humanitarne"pustopoljina wrote:ne pomazete co'jku
- medvjed23
#58 Re: Komsinica koja smeta
ako razgovor sa mamom ne pomaže, odseliš ili se, kad je sijelo, skloniš u drugu sobu, da ne smetaš ženama.. ako nema mogućnosti za takvo nešto, pribjegneš grubljim rješenjima, naprimjer, bacanju sihira ili, u krajnjem slučaju, dekster morgan varijanti..
- Arminovski
#59 Re: Komsinica koja smeta
E jesi ljakse.Vector_dum wrote:
Sta da uradim? Majci pokusavam skrenuti paznju, ali i ona se ljuti jer kaze da svako treba da se druzi.
Svako zeli da ima vlastiti mir prije svega.
Kako bi mogao da je najbezbolnije otkacim?
Dajte neki savjet molim vas!
Last edited by Arminovski on 29/09/2018 18:44, edited 1 time in total.
- Arminovski
- vješalica
#61 Re: Komsinica koja smeta
komšinica vam baca sihire
- Boemica
#62 Re: Komsinica koja smeta
Ja ne znam je l' se ja dobro sjećam, il' je ovo onaj kojem su sve žene fuj, samo gledaju kako da te iskoriste, važno im je samo da imaš pare i status, ne vole nikoga i ne mogu da vole partnera, samo korist gledaju, osim njegove mamice. Pa mu Fudo pokušavao skrenut pažnju da je i njegova mamica nečija ženica, konkretno njegovog babe.triconja wrote:![]()
Ja bih reko da je mama taka da ne bi dala da se odseli nikad jer kako sam ja skonto zivi sam sa mamom a mame su u tom modu pravo zastitnicki postavljene. Da ti samo znas kakvi su to zorovi kad se hoce odselit, pogotovo ako mati nema jaranica da je obilaze.
Je l' ovo onaj isti majke ti?
-
moonca
#63 Re: Komsinica koja smeta
Nije to toliko bitno.
Pokrece teme koje dotaknu licno svakoga.
- Boemica
#64 Re: Komsinica koja smeta
Ma nako pitam.moonca wrote:![]()
Nije to toliko bitno.
Sad mi je malo jasnije zašto neko odrastao, obrazovan i zaposlen, živi sa mamom
(ako je isti lik, ne sjećam se baš najbolje)
- Russki
#65 Re: Komsinica koja smeta
Nevjerovatni ste.
-
moonca
#66 Re: Komsinica koja smeta
Da ne ulazimo u privatnost i razloge previse.Boemica wrote:Ma nako pitam.moonca wrote:![]()
Nije to toliko bitno.
Sad mi je malo jasnije zašto neko odrastao, obrazovan i zaposlen, živi sa mamom
(ako je isti lik, ne sjećam se baš najbolje)
Ako se dobro slazu, nije to toliko ni lose.
Licno ne bih ako bih imala mogucnosti, no znam dosta slucajeva gdje i supruge dovedu u stan sa minimalnom kvadraturom.
Jeste problem ako ima djevojku i njene eventualne dolaske, no i to se da ukonponovati.
- Boemica
#67 Re: Komsinica koja smeta
Pa vjerovatno se slažu. Nije to ni pitanje slaganja.moonca wrote:
Da ne ulazimo u privatnost i razloge previse.
Licno ne bih ako bih imala mogucnosti, no znam dosta slucajeva gdje i supruge dovedu u stan sa minimalnom kvadraturom.
Jeste problem ako ima djevojku i njene eventualne dolaske, no i to se da ukonponovati.
Nego je interesantno da jedan odrastao čovjek koji je masu puta pokazao ogorčenost na sve što ima prefiks: female, (i naravno isključio iz svega toga majku, jer mu je majka valjda hibridna vrsta a ne žensko) živi sa mamicom.
-
moonca
#68 Re: Komsinica koja smeta
hm ...poznata Bosanska --'jedna je majka'...Boemica wrote:Pa vjerovatno se slažu. Nije to ni pitanje slaganja.moonca wrote:
Nego je interesantno da jedan odrastao čovjek koji je masu puta pokazao ogorčenost na sve što ima prefiks: female, (i naravno isključio iz svega toga majku, jer mu je majka valjda hibridna vrsta a ne žensko) živi sa mamicom.
..No,ne trebamo sve mjeriti u odnosu na 'majke' ili 'oceve'.
- spreca
#69 Re: Komsinica koja smeta
kazu...umiljato dijete dvije majke doji...vjerovatno se to odnosi na mamu i zenumoonca wrote:
hm ...poznata Bosanska --'jedna je majka'...![]()
..No,ne trebamo sve mjeriti u odnosu na 'majke' ili 'oceve'.
- Boemica
#70 Re: Komsinica koja smeta
Mene baš večeras mama zove da ja izađem, zvoni Kezban (to nam je nadimak za jednu nevjerovatno dosadnu komšinicu - gledali smo tursku neku seriju gdje je najveća mahaluša se zvala Kezban
).
Fino izađem i složim priču kako sam sama, eto maloprije svi odoše negdje, i kažem dođi drugi put i to je to.
Fino izađem i složim priču kako sam sama, eto maloprije svi odoše negdje, i kažem dođi drugi put i to je to.
-
Vector_dum
#71 Re: Komsinica koja smeta
Kad me vec prozivas.Boemica wrote:Pa vjerovatno se slažu. Nije to ni pitanje slaganja.moonca wrote:
Najveci problem dvolicnih feministkinja je u tome sto one ocekuju da po pravilu muskarac ima vec otplacen i obezbjedjen stan, a njihovo je da samo dodju sa dvoje gaca na sebi - i da se uvale.
A pritom dvolicne feministkinje zanemaruju cinjenicu da 90% bracnih parova u BIH zive u nekoj formi zajednickog domacinstva sa roditeljima.
-
moonca
#72 Re: Komsinica koja smeta
Svejedno, samo si je izbjegla za veceras. I ako je takva kavu si je opisala, shvatiti ce da ti je mama u kuci , jer je nije vidjela da je izasla ranije.Boemica wrote:Mene baš večeras mama zove da ja izađem, zvoni Kezban (to nam je nadimak za jednu nevjerovatno dosadnu komšinicu - gledali smo tursku neku seriju gdje je najveća mahaluša se zvala Kezban).
Sada vam smislja osvetu.
- Boemica
#73 Re: Komsinica koja smeta
Ko je spomenuo feministikinje?Vector_dum wrote:
Kad me vec prozivas.
Najveci problem dvolicnih feministkinja je u tome sto one ocekuju da po pravilu muskarac ima vec otplacen i obezbjedjen stan, a njihovo je da samo dodju sa dvoje gaca na sebi - i da se uvale.
A pritom dvolicne feministkinje zanemaruju cinjenicu da 90% bracnih parova u BIH zive u nekoj formi zajednickog domacinstva sa roditeljima.
- triconja
#74 Re: Komsinica koja smeta
Neam pojma, ne citam postove duze od cetri reda tekstaBoemica wrote:Ja ne znam je l' se ja dobro sjećam, il' je ovo onaj kojem su sve žene fuj, samo gledaju kako da te iskoriste, važno im je samo da imaš pare i status, ne vole nikoga i ne mogu da vole partnera, samo korist gledaju, osim njegove mamice. Pa mu Fudo pokušavao skrenut pažnju da je i njegova mamica nečija ženica, konkretno njegovog babe.triconja wrote:![]()
Ja bih reko da je mama taka da ne bi dala da se odseli nikad jer kako sam ja skonto zivi sam sa mamom a mame su u tom modu pravo zastitnicki postavljene. Da ti samo znas kakvi su to zorovi kad se hoce odselit, pogotovo ako mati nema jaranica da je obilaze.
Je l' ovo onaj isti majke ti?
- Boemica
#75 Re: Komsinica koja smeta
Ma zna ona da je u kući, nije glupamoonca wrote:Svejedno, samo si je izbjegla za veceras. I ako je takva kavu si je opisala, shvatiti ce da ti je mama u kuci , jer je nije vidjela da je izasla ranije.Boemica wrote:Mene baš večeras mama zove da ja izađem, zvoni Kezban (to nam je nadimak za jednu nevjerovatno dosadnu komšinicu - gledali smo tursku neku seriju gdje je najveća mahaluša se zvala Kezban).
Fino izađem i složim priču kako sam sama, eto maloprije svi odoše negdje, i kažem dođi drugi put i to je to.![]()
Sada vam smislja osvetu.
To je samo "kulturan" način da nekome kažeš da je nepoželjan u datom trenutku, jer mi još uvijek nismo na tom nivou da možeš komšiju vratiti sa vrata uz riječi: "Oprosti, stvarno nismo raspoloženi za druženje."