Komsinica koja smeta

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

moonca

#51 Re: Komsinica koja smeta

Post by moonca »

:lol:
pustopoljina

#52 Re: Komsinica koja smeta

Post by pustopoljina »

triconja wrote:
Ko drugi kontinent svih mi, treba se malo uhavizat da se razumije :lol: :thumbup:
fino priznaj da ti ne idu jezici i da si u doticnu vise blejio, nego slusao :P :D
triconja

#53 Re: Komsinica koja smeta

Post by triconja »

pustopoljina wrote:
triconja wrote:
Ko drugi kontinent svih mi, treba se malo uhavizat da se razumije :lol: :thumbup:
fino priznaj da ti ne idu jezici i da si u doticnu vise blejio, nego slusao :P :D
Eee, haman pa znas me u dusu pravo. Ja cura u bihacu breco :oops: :thumbup:
spreca

#54 Re: Komsinica koja smeta

Post by spreca »

triconja wrote:
pustopoljina wrote:
triconja wrote:
Eee, haman pa znas me u dusu pravo. Ja cura u bihacu breco :oops: :thumbup:
Meni su kraisnici/nje dragi/ge i veoma simpatican mi je njihov govor...imam puno prijatelja u Bihacu i okolini i u Cazinu.
pustopoljina

#55 Re: Komsinica koja smeta

Post by pustopoljina »

ne pomazete co'jku :lol:
triconja

#56 Re: Komsinica koja smeta

Post by triconja »

pustopoljina wrote:ne pomazete co'jku :lol:
Nek se uda i kud koji mili moji :D
spreca

#57 Re: Komsinica koja smeta

Post by spreca »

pustopoljina wrote:ne pomazete co'jku :lol:
izgleda da je odusto od nase "humanitarne" :lol:
medvjed23

#58 Re: Komsinica koja smeta

Post by medvjed23 »

ako razgovor sa mamom ne pomaže, odseliš ili se, kad je sijelo, skloniš u drugu sobu, da ne smetaš ženama.. ako nema mogućnosti za takvo nešto, pribjegneš grubljim rješenjima, naprimjer, bacanju sihira ili, u krajnjem slučaju, dekster morgan varijanti..
Arminovski

#59 Re: Komsinica koja smeta

Post by Arminovski »

Vector_dum wrote:
Sta da uradim? Majci pokusavam skrenuti paznju, ali i ona se ljuti jer kaze da svako treba da se druzi.

Svako zeli da ima vlastiti mir prije svega.

Kako bi mogao da je najbezbolnije otkacim?

Dajte neki savjet molim vas!
E jesi ljakse. :D Hem uzivas u tudjem stanu hem ti krivo kakve jaranice mama ima.
Last edited by Arminovski on 29/09/2018 18:44, edited 1 time in total.
Arminovski

#60 Re: Komsinica koja smeta

Post by Arminovski »

dupli
vješalica

#61 Re: Komsinica koja smeta

Post by vješalica »

komšinica vam baca sihire
Boemica

#62 Re: Komsinica koja smeta

Post by Boemica »

triconja wrote: :lol:
Ja bih reko da je mama taka da ne bi dala da se odseli nikad jer kako sam ja skonto zivi sam sa mamom a mame su u tom modu pravo zastitnicki postavljene. Da ti samo znas kakvi su to zorovi kad se hoce odselit, pogotovo ako mati nema jaranica da je obilaze :mrgreen: .
Ja ne znam je l' se ja dobro sjećam, il' je ovo onaj kojem su sve žene fuj, samo gledaju kako da te iskoriste, važno im je samo da imaš pare i status, ne vole nikoga i ne mogu da vole partnera, samo korist gledaju, osim njegove mamice. Pa mu Fudo pokušavao skrenut pažnju da je i njegova mamica nečija ženica, konkretno njegovog babe.

Je l' ovo onaj isti majke ti? :D
moonca

#63 Re: Komsinica koja smeta

Post by moonca »

:-)

Nije to toliko bitno.

Pokrece teme koje dotaknu licno svakoga. :kafa1:
Boemica

#64 Re: Komsinica koja smeta

Post by Boemica »

moonca wrote::-)

Nije to toliko bitno.

Ma nako pitam.

Sad mi je malo jasnije zašto neko odrastao, obrazovan i zaposlen, živi sa mamom :chmoljava:

(ako je isti lik, ne sjećam se baš najbolje)
Russki

#65 Re: Komsinica koja smeta

Post by Russki »

Nevjerovatni ste.
moonca

#66 Re: Komsinica koja smeta

Post by moonca »

Boemica wrote:
moonca wrote::-)

Nije to toliko bitno.

Ma nako pitam.

Sad mi je malo jasnije zašto neko odrastao, obrazovan i zaposlen, živi sa mamom :chmoljava:

(ako je isti lik, ne sjećam se baš najbolje)
Da ne ulazimo u privatnost i razloge previse.
Ako se dobro slazu, nije to toliko ni lose.
Licno ne bih ako bih imala mogucnosti, no znam dosta slucajeva gdje i supruge dovedu u stan sa minimalnom kvadraturom.
Jeste problem ako ima djevojku i njene eventualne dolaske, no i to se da ukonponovati. :-)
Boemica

#67 Re: Komsinica koja smeta

Post by Boemica »

moonca wrote:
Licno ne bih ako bih imala mogucnosti, no znam dosta slucajeva gdje i supruge dovedu u stan sa minimalnom kvadraturom.
Jeste problem ako ima djevojku i njene eventualne dolaske, no i to se da ukonponovati. :-)
Pa vjerovatno se slažu. Nije to ni pitanje slaganja.
Nego je interesantno da jedan odrastao čovjek koji je masu puta pokazao ogorčenost na sve što ima prefiks: female, (i naravno isključio iz svega toga majku, jer mu je majka valjda hibridna vrsta a ne žensko) živi sa mamicom.

moonca

#68 Re: Komsinica koja smeta

Post by moonca »

Boemica wrote:
moonca wrote:
Nego je interesantno da jedan odrastao čovjek koji je masu puta pokazao ogorčenost na sve što ima prefiks: female, (i naravno isključio iz svega toga majku, jer mu je majka valjda hibridna vrsta a ne žensko) živi sa mamicom.

hm ...poznata Bosanska --'jedna je majka'... :-) :)

..No,ne trebamo sve mjeriti u odnosu na 'majke' ili 'oceve'.
spreca

#69 Re: Komsinica koja smeta

Post by spreca »

moonca wrote:
hm ...poznata Bosanska --'jedna je majka'... :-) :)

..No,ne trebamo sve mjeriti u odnosu na 'majke' ili 'oceve'.
kazu...umiljato dijete dvije majke doji...vjerovatno se to odnosi na mamu i zenu :oops: :lol:
Boemica

#70 Re: Komsinica koja smeta

Post by Boemica »

Mene baš večeras mama zove da ja izađem, zvoni Kezban (to nam je nadimak za jednu nevjerovatno dosadnu komšinicu - gledali smo tursku neku seriju gdje je najveća mahaluša se zvala Kezban :lol: ).

Fino izađem i složim priču kako sam sama, eto maloprije svi odoše negdje, i kažem dođi drugi put i to je to. :-)
Vector_dum

#71 Re: Komsinica koja smeta

Post by Vector_dum »

Boemica wrote:
moonca wrote:

Kad me vec prozivas.
Najveci problem dvolicnih feministkinja je u tome sto one ocekuju da po pravilu muskarac ima vec otplacen i obezbjedjen stan, a njihovo je da samo dodju sa dvoje gaca na sebi - i da se uvale.

A pritom dvolicne feministkinje zanemaruju cinjenicu da 90% bracnih parova u BIH zive u nekoj formi zajednickog domacinstva sa roditeljima.
moonca

#72 Re: Komsinica koja smeta

Post by moonca »

Boemica wrote:Mene baš večeras mama zove da ja izađem, zvoni Kezban (to nam je nadimak za jednu nevjerovatno dosadnu komšinicu - gledali smo tursku neku seriju gdje je najveća mahaluša se zvala Kezban :lol: ).

Fino izađem i složim priču kako sam sama, eto maloprije svi odoše negdje, i kažem dođi drugi put i to je to. :-)
Svejedno, samo si je izbjegla za veceras. I ako je takva kavu si je opisala, shvatiti ce da ti je mama u kuci , jer je nije vidjela da je izasla ranije. ;-)

Sada vam smislja osvetu. :-)
Boemica

#73 Re: Komsinica koja smeta

Post by Boemica »

Vector_dum wrote:
Kad me vec prozivas.
Najveci problem dvolicnih feministkinja je u tome sto one ocekuju da po pravilu muskarac ima vec otplacen i obezbjedjen stan, a njihovo je da samo dodju sa dvoje gaca na sebi - i da se uvale.

A pritom dvolicne feministkinje zanemaruju cinjenicu da 90% bracnih parova u BIH zive u nekoj formi zajednickog domacinstva sa roditeljima.
Ko je spomenuo feministikinje? :lol:
triconja

#74 Re: Komsinica koja smeta

Post by triconja »

Boemica wrote:
triconja wrote: :lol:
Ja bih reko da je mama taka da ne bi dala da se odseli nikad jer kako sam ja skonto zivi sam sa mamom a mame su u tom modu pravo zastitnicki postavljene. Da ti samo znas kakvi su to zorovi kad se hoce odselit, pogotovo ako mati nema jaranica da je obilaze :mrgreen: .
Ja ne znam je l' se ja dobro sjećam, il' je ovo onaj kojem su sve žene fuj, samo gledaju kako da te iskoriste, važno im je samo da imaš pare i status, ne vole nikoga i ne mogu da vole partnera, samo korist gledaju, osim njegove mamice. Pa mu Fudo pokušavao skrenut pažnju da je i njegova mamica nečija ženica, konkretno njegovog babe.

Je l' ovo onaj isti majke ti? :D
Neam pojma, ne citam postove duze od cetri reda teksta :mrgreen:
Boemica

#75 Re: Komsinica koja smeta

Post by Boemica »

moonca wrote:
Boemica wrote:Mene baš večeras mama zove da ja izađem, zvoni Kezban (to nam je nadimak za jednu nevjerovatno dosadnu komšinicu - gledali smo tursku neku seriju gdje je najveća mahaluša se zvala Kezban :lol: ).

Svejedno, samo si je izbjegla za veceras. I ako je takva kavu si je opisala, shvatiti ce da ti je mama u kuci , jer je nije vidjela da je izasla ranije. ;-)

Sada vam smislja osvetu. :-)
Ma zna ona da je u kući, nije glupa :D
To je samo "kulturan" način da nekome kažeš da je nepoželjan u datom trenutku, jer mi još uvijek nismo na tom nivou da možeš komšiju vratiti sa vrata uz riječi: "Oprosti, stvarno nismo raspoloženi za druženje."
Post Reply