Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Locked
bosanska rijec

#551 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by bosanska rijec »

miop wrote:A kad rece: "Što ti je trebalo ono sa Biljanom Plavšić"??? Kako mi je tlak skocio :x :x :x :x A vidio sam i Komšiću
reagovala sam upravo onako kao Komsic, kao da nisam dobro cula, pa ono cekam da cujem objasnjenje,
na kraju kao da je htio reci, u stilu, sta se ti javljas kad je Radmanovic tu, stvarno nevjerovatno, pa sa onakvim stavom onakvog novinara
kao da treba svaki od predsjednika da odgovara i pise ispred svog naroda nema veze ako se sa necim ne slaze.
Mate je pokazao totalnu ogranicenost. Cini mi se da nema pojma ni sta su tenderi, ni sta je posao premijera, ma milion nekih
gluposti, kao da je seoski ili mahalski novinar. Zaista neobjasnjivo. :roll:
lopta

#552 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by lopta »

Umjetnik a wrote:
miop wrote:Jel' k'o gled'o "Telering", gost Zeljko.
A sto je Mato jos jednom dokaz'o da se prod'o Dodiku, ccccc bilo je ocito do bola.
mato je tajni agent dodika
što mene najviše nevira kod đakovića jeste kad mu dođe dodik, on neće da mu pisne, da mu proturječi, a zato kad dođe neko dobar kao komšić on udari svoju priču, inače sva ta emsija telering (ili bolje reći pitaj me ono što želim da čujem) je FUJ
I onaj Mato je puk'o pravo, napade Komsica ko da je Karadzic ispred njega, a tek pitanje "Što ti je trebalo ono sa Biljanom Plavšić"?! Mislim halo, osudjeni ratni zlocinac, i sta treba sutjeti, da se popusti Dodiku i dodikovcima. A gostovanje Dodika je smijesno, ponasa se kao mis ispred macke, za razliku kod ostalih politicara, kada itekako udara 'ispod pojasa'. Takodje i danas je kao i u dosta proslih teleringa pokusavao izjednaciti Sarajevo i Banja Luku u smislu NEmultietnicnosti, netolerancije, nesuzivota, itd.
E moj Mato, prodajes se za sicu, fuj, nek si ti Bobara doveo i promovisao malo po Sarajevu, kojeg toliko mrzis.
Benighted

#553 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by Benighted »

miop wrote:A kad rece: "Što ti je trebalo ono sa Biljanom Plavšić"??? Kako mi je tlak skocio :x :x :x :x A vidio sam i Komšiću
a pogotovo kad doda : trebalo je to zeljki komsicu ??? ali da li je trebalo clanu predsjednistva ???
Sta bi sa onim matom bozesacuvaj?!

a nisu mi se nesto svidjeli ni zeljkini odgovori...al hajd...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#554 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by pici »

Prema našem istraživanju, premijer RS-a Milorad Dodik uvjerljivo je najbogatiji političar, ne samo u RS-u nego i u cijeloj BiH. U vrijeme svog drugog mandata Dodik je materijalizirao ogromnu političku moć koju ima. Čak je i medijima iz regiona bilo zabavno pratiti načine na koje je Dodik multiplicirao svoju imovinu.

Nekoliko mjeseci nakon što je postao premijer Dodik je kupio vilu od 400 kvadrata u elitnom beogradskom naselju Dedinje. Vođa iz Laktaša odmah je demantovao da je vilu kupio za dva miliona eura, koliko iznosi njena tržišna vrijednost, tvrdeći da je njena cijena bila "samo" 850.000 eura, a da je do novca došao tako što je prodao svoja dva stana u Beogradu.

U raskošnu vilu koju je Dodik na volšeban način kupio u Beogradu od prije nekoliko mjeseci uselila se jedna inostrana kompanija uz mjesečni najam od 10 hiljada eura! Upućeni tvrde da Dodik posjeduje i veliko imanje na Kipru. Sredinom 2006. godine Dodik je u imovinskom kartonu "prijavio" stan u Laktašima, dva stana u Beogradu po 77 kvadratnih metara, porodičnu kuću čija je vrijednost 200 hiljada KM, porodično imanje koje po njegovoj procjeni vrijedi 300 hiljada KM, poslovni prostor u Laktašima vrijedan sto hiljada KM, automobil u vrijednosti od sto hiljada KM i dionice u nekoliko preduzeća.

Pored navedenog, Dodik posjeduje ogromno imanje u Bakincima, na kome se nalazi kuća, bungalovi i bazen. Na istom imanju Dodik je izgradio vještačko jezero u kome uzgaja ribu.

Kapacitet izlova šarana iz tih bazena je oko 80 tona godišnje. Jedna od posljednjih Dodikovih investicija u Srbiji bilo je u lovište u okolini Beograda, koje se rasprostire na nekoliko hektara. Teško je doći do podataka koliko je Dodikovo učešće u pojedinim privatnim preduzećima koja su mu bliska, kao i do informacije koje sve poslove je dao da mu vode otac, brat, sin, kćerka i zet.

Dodikov otac vlasnik je zemljoradničke zadruge koja je glavni snabdjevač krompirom fabrike čipsa iz Laktaša. Dodikova kćerka vlasnik je Radio Čelinca, a zet aktuelnog premijera bavi se prodajom telefonskih kartica. Dodikov sin vozi jedan od najskupljih Mercedesovih modela. Dodikovi računi u stranim bankama, smatra se, skrivaju enormno visoke sume novca.

Pa Mate zna koga da dize u nebesa a koga da pljuje.....Dodo je posto ono ko neki Bosanski Beg,a Željko ti dojde ko fukara.Samo sto je Željko u duši Beg i gosn covjek dok je moje mezimce Dodi fukareština u duši. :D
hrizantema

#555 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by hrizantema »

Ja novinara i cereste! Najbolje je bilo kad su poceli da se oslovljavaju :pa gospodine Djakovicu, pa gospodine Komsicu.Mislio sam da ce ga Zeljko momacki odvaliti , sto je i treb'o.
Mate Djakovic je covjek koji definitivno ne voli drzavu u kojoj zivi i to je sinoc dokazao.Umjesto da je iskoristio sansu da poradi na reklamiranju multietnicnosti , on je cijelo vrijeme potencirao fasisticki pristup vodjenju emisije, sto je Komsic u , neku ruku, dobro eskivirao.Meni se cini da je on pokusao isto sto je onaj hrvatski novinar onomad uradio Dodiku, al srecom, nije naletio na lopova.
A ono s Biljanom je bilo vrh vrhova, u smislu da mi svi sad treba da sutimo sto se Dodik i svita zalazu da je oslobode, a zena priznala ratni zlocin.
Onog debila od novinara trebalo bi totalno bojkotirati i umjesto da radi na jacanju drzave, on pokusava da sroza jedinog clana koji se , jadan , iskreno bori za nju.
Tobe jarabi...
dallton

#556 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by dallton »

mato je kreten, bio i ostao, ali nije jedini. knedle pred dodom je gutao i senad hadziejzovic koji je ruku na srce puno puno bolji novinar nego mato (neuporedivo). kada se tek osnivala kantonalna televizija u tuzli matino misljenje si mogao kupiti za bolju veceru i dva litra vina, a dodo sad vjerovatno puno bolje placa :D
dallton

#557 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by dallton »

Interesuje me nesto - da li mislite da je medju novinarima vec jako snishodljivo ponasanje prema dodiku ?
Last edited by dallton on 12/09/2008 09:35, edited 2 times in total.
miop

#558 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by miop »

Mato Djakovic Image
Image Image
Last edited by miop on 12/09/2008 09:29, edited 1 time in total.
seln

#559 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by seln »

Moze li se emisija naci na internetu?
dzipalo_junuz

#560 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by dzipalo_junuz »

Ali zanimljivo je kako iz emisije u emisiju radi na izjednacavanju BL i Sa, njegova politika prema Dodiku je postala providna, je li se meni ucinilo ili mu je to i Zeljko reko sinoc?
Mahalac

#561 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by Mahalac »

Poslije nocasnje emisije siguran sam da ne postoji nize novinarsko masno ulojeno prezivalo od mate djakovica. Onoliki jad i smece su dostigli jos jedino Smiljko Sagolj i Risto(RIP).

Ne znam samo zasto mu vise Zeljko sinoc, a i drugi gosti u brk ne kazu da je bijedan koliko je tezak.
fujfujfujfujfuj
Umjetnik a

#562 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by Umjetnik a »

e to
kad mu se Komšić poslije unio u lice sasrao se :lol:
Umjetnik a

#563 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by Umjetnik a »

bosanska rijec wrote:
reagovala sam upravo onako kao Komsic, kao da nisam dobro cula, pa ono cekam da cujem objasnjenje,
na kraju kao da je htio reci, u stilu, sta se ti javljas kad je Radmanovic tu, stvarno nevjerovatno, pa sa onakvim stavom onakvog novinara
kao da treba svaki od predsjednika da odgovara i pise ispred svog naroda nema veze ako se sa necim ne slaze.
Mate je pokazao totalnu ogranicenost. Cini mi se da nema pojma ni sta su tenderi, ni sta je posao premijera, ma milion nekih
nije "kao da je" nego jeste

inače zna li iko gdje je on rođen
Fair Life

#564 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by Fair Life »

seln

#565 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by seln »

Fair Life wrote:Strpljen - spasen !!

http://plamenko.blogger.ba/arhiva/2008/09/08/1778448
Ma Zeljko je raja...
tufahija2

#566 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by tufahija2 »

Moj skromni prilog:
Image
dallton

#567 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by dallton »

Umjetnik a wrote:
bosanska rijec wrote:
nije "kao da je" nego jeste

inače zna li iko gdje je on rođen
Selo Ljubace blizu Zivinica, sto je opet gradic 7 kilometara od Tuzle :D
dallton

#568 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by dallton »

tufahija2 wrote:Moj skromni prilog:
Image
Dr. Dzemila Dabic jesi to ti?
seln

#569 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by seln »

dallton wrote:
tufahija2 wrote:Moj skromni prilog:
Image
Dr. Dzemila Dabic jesi to ti?
doneo covek hleba....
slavkoimamodilera

#570 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by slavkoimamodilera »

Fair Life wrote:Strpljen - spasen !!

http://plamenko.blogger.ba/arhiva/2008/09/08/1778448

Oplakah!!! :lol: Bas u njegovom stilu... legenda... :thumbup:
elSaik

#571 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by elSaik »

lopta

#572 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by lopta »

Image

8-)
seln

#573 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by seln »

lopta wrote:Image

8-)
Marshal...
mevkobass

#574 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by mevkobass »

8-)
Ma nageo je zajedno i Titu i Alju

Marsal na kvadrat
lopta

#575 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by lopta »

seln wrote:

8-)
Marshal...
Marshal nije, jer to je izmisljen cin, svojstven diktatorima.

Zlatni Ljiljan. :thumbup:
Locked