Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Locked
popajic

#501 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by popajic »

Postao/la tataratira dana 01/09/2008 13:45
jel može neko da navede uspjehe Željke K. u svom mandatu
tako će ga najbolje odbraniti..navalite

Nije se priklonio naci-onalnim klanovima i klonovima.Vaznije od ovoga ne moze biti.Ah,da,voli :bih:
To ukratko,a moze i nadugo :-D
Judge_Dread

#502 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by Judge_Dread »

x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 01:34, edited 2 times in total.
popajic

#503 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by popajic »

Postao/la Judge_Dread dana 01/09/2008 23:37

popajic je napisao/la: Nije se priklonio naci-onalnim klanovima i klonovima.

Jel to ukljucuje i brojanje krvnih zrnaca po MIP-u ??? Ahhhh kako me samo izbio iz cipela sa ovim potezom :x :x :x
Ja sam mislio da je to posao Ive Mire Jovica :? :? :?
Moze li biti da je ovo sto te kod Komsica nervira u stvari njegova reakcija na brojanje krvnih zrnaca?
Komsic:Ja sam poznat kao čovjek kome nije svojstveno "brojanje krvnih zrnaca", ali na ovo što rade Silajdžić i njegov ministar ne mogu i neću pristati! I opet, nažalost, ustavno, zakonski, formalno-pravno nemam instrumenata kojima bih mogao ovo ispraviti. Sve što mi preostaje i dalje je upozoravti kako je to neodrživo, štetno, loše, da su posljedice takve politike Silajdžića i njegova ministra dalekosežno katastrofalne, ne za njih osobno ili mene, nego za BiH i nacionalne odnose u BiH.
Ili treba Haretu dozvoliti da svojom politikom 100% sjebe sve moguce odnose u BIH ???
tataratira

#504 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by tataratira »

popajic wrote:

Nije se priklonio naci-onalnim klanovima i klonovima.Vaznije od ovoga ne moze biti.Ah,da,voli :bih:

jarane to nije nikakav uspjeh, "kupio" te svojim prepucavanjem sa Dodikom.
iako neuspješno, čitav mandat pokušava da preuzme ulogu Miletovog sparing partnera
od Hareta..jes to fino za navijače ali je loše za zemlju
ja sam od njega očekivao ličnost koja će pomiriti narode u BiH ali izgleda da naš lokalni patriotizam ne pokriva tu temu
jer Srbi nisu njegovo biračko tjelo nego i dalje neprijatelji
turban

#505 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by turban »

tataratira wrote:
popajic wrote:

iako neuspješno, čitav mandat pokušava da preuzme ulogu Miletovog sparing partnera
ja sam od njega očekivao ličnost koja će pomiriti narode u BiH ali izgleda da naš lokalni patriotizam ne pokriva tu temu
:thumbup:
cogni

#506 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by cogni »

tataratira wrote: jarane to nije nikakav uspjeh, "kupio" te svojim prepucavanjem sa Dodikom.
Mozda je samo pragmatican. SDP povremenim koketiranjem sa nacionalistickom retorikom moze da uzme glasove nacionalistima. Mozda je bolje imati nacionalisticki obojen SDP na vlasti, nego skroz cisti SDP u opoziciji, a prave nacionaliste na vlasti.
seln

#507 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by seln »

cogni wrote:
tataratira wrote: jarane to nije nikakav uspjeh, "kupio" te svojim prepucavanjem sa Dodikom.
Mozda je samo pragmatican. SDP povremenim koketiranjem sa nacionalistickom retorikom moze da uzme glasove nacionalistima. Mozda je bolje imati nacionalisticki obojen SDP na vlasti, nego skroz cisti SDP u opoziciji, a prave nacionaliste na vlasti.
Ne pripisuj Zeljku ono cemu se divis kod Dodika.
vee-jay

#508 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by vee-jay »

tataratira wrote:
popajic wrote:

Ako si ovo od njega ocekivao -> i to od njega samog pored ove citave vampirske kriminalnofasisticke sedmorke na vlasti <- onda mangupe nemas blage veze ti o politici!

-> Cisto pragmaticno vidjeno: ti takav ogroman poduhvat sto ocekujes mozes samo od nekog politicara iz reda Srbskog naroda ocekivati. Mnogi su to ocekivali od Dodika.
fixer

#509 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by fixer »

tataratira wrote:
popajic wrote: Nije se priklonio naci-onalnim klanovima i klonovima.Vaznije od ovoga ne moze biti.Ah,da,voli :bih:

pa nije on tadic! pa danas imas u srbiji tadica koji koalira sa dacicem i izjavljuje kako je svaka od te dvije strane imala krvavu proslost. ovi su imali milosevica, a ovi djindjica. pomirba da, ali ne pod svaku cijenu. sta treba podrza dodika, da srpski narod vidi kako ih komsic ne mrzi?
tataratira

#510 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by tataratira »

za početak neka skine zastave hercegbosne po federaciji
pa onda neka se dogovora sa Srbima..preskače poteze koji ne doprinose popularnosti

to je moja zamjerka, ne mrzim ga i svestan sam da je među njima najbolji ali
to je i dalje nedovoljno

kao što nema boljeg od Tadića u Srbiji tako nema ni kod nas boljeg od Željka
ali u oba slučaja to je nedovoljno za bilo kakav napredak

poštedite me nacionalnih frustracija, dajte nešto konstruktivno
popajic

#511 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by popajic »

Postao/la tataratira dana 02/09/2008 09:17

popajic je napisao/la:

Nije me ni kupio,ni "kupio" !
Od momenta kada su naci-onalisti demokratski dofurali na vlast i kada su "svojim "narodima totalno(a izgleda i nepovratno) isprali mozgove,u BIH su ustolicene 3 nepomirljive grupacije.Srednjovjekovni mrak u demokratski "prosvijetljenim" glavama !
I sad bi ON ,koji je ocito pro BIH orijentisan,morao pomiriti narode ??? Drugi ce saditi korov,a samo ga on mora cupati ?
Da nema malo utopije kod tebe ?
Toliko sam alergican na vjecna prepucavanja Srba,Hrvata i Bosnjaka (ostali valjda ne postoje?) i na sva etnicko-vjerska sranja koja nam se svakodnevno serviraju,da SAM onda za Zeljka jer odudara(pozitivno) od drugih !
tataratira

#512 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by tataratira »

dobro ba, polako

ja sam svoje rekao da Željko pročita,
rasprava sa tobom tako usplahirenim ne dolazi u obzir :D
Judge_Dread

#513 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by Judge_Dread »

x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 13:20, edited 1 time in total.
popajic

#514 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by popajic »

Postao/la tataratira dana 02/09/2008 11:11
dobro ba, polako

ja sam svoje rekao da Željko pročita,
rasprava sa tobom tako usplahirenim ne dolazi u obzir :D
Ma,kakvi usplahiren :D Samo ne podnosim nacionaliste.Ni manje ni vise !
Judge_Dread

#515 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by Judge_Dread »

x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 01:33, edited 1 time in total.
cogni

#516 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by cogni »

Judge_Dread wrote: Koja je razlika izmedju "nacionalisticki obojenog xyz" i "nacionalista" ???? NIKAKVA
Polako, spusti malo loptu. Razlika je sto prvi nisu nacionalisti, vec su jednostavno dali nekoliko izjava da se dodvore glasacima koji takve izjave ocekuju. Poteze koje ce takvi politicari vuci su sasvim drukciji od onih koji vuku nacionalisti. Ako si politicar ne mozesh ignorirati kakav ti je narod, jer da bi mogao mijenjati stvari morash biti na vlasti. Ako zivish za ideale, onda nisi za bavljenje politkom, jer je ona umjetnost moguceg, a ne jurenje za idealima. To se eventualno radi u licnom zivotu.
Judge_Dread

#517 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by Judge_Dread »

x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 01:31, edited 2 times in total.
turban

#518 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by turban »

Nemoze se novi Tito klonirati-dnk-a nesto ne stima... :D
HAVANA

#519 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by HAVANA »

turban wrote:Nemoze se novi Tito klonirati-dnk-a nesto ne stima... :D
Ja što tebe Tito jebe.Ja gdje god kliknem ,ko o čemu ti o Titu.
dallton

#520 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by dallton »

Ajd, sad Zeljko odgovori ako si frajer (a znam da jesi ) :lol: :lol: Bas me interesuje kako ce Zeljko odogovoriti :roll:
Dodik: Plavšićeva je manje kriva za sukobe nego Komšić

Predsjednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je bivši predsjednik RS Biljana Plavšić prošla težak period i da smatra da je ona "manje kriva za sukobe nego član Predsjedništva BiH Željko Komšić".

"Ako je on /Komšić/ nosio `zlatnog ljiljana`, onda to govori koliko je i šta činio u ratu i biće interesantno da se to sagleda u budućnosti", rekao je Dodik novinarima, komentarišući pismo koje je Komšić juče uputio predsjedniku Švedske i švedskog parlamenta povodom mogućnosti da Plavšićeva bude puštena na slobodu.

Dodik je poručio da Biljana Plavšić ni u koga nije pucala i da nije nikoga ubila.

"Vidjećemo da li su to radili nosioci `zlatnog ljiljana`", rekao je Dodik.

On je dodao da se u slučaju Biljane Plavšić ništa ne dešava mimo procedure i zakona, naglašavajući da su poznata pravila Haškog tribunala.

Hrvatski član Predsjedništva BiH je, povodom mogućnosti puštanja na slobodu Plavšićeve, predsjedniku parlamenta Švedske Peru Vesterbergu i predsjedniku švedske Vlade Frederiku Rejnefeltu uputio pismo u kojem je izrazio protivljenje takvom potezu.
Moje predvidjanje Zeljkinog odgvora "Ponosan sam na ono sto sam bio, barem nisam (npr.) clan vojske koja je izvrsila etnicko ciscenje niti me Hag trazi" ili nesto na tom fonu
Last edited by dallton on 09/09/2008 14:05, edited 1 time in total.
Abacija

#521 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by Abacija »

dallton wrote:Ajd, sad Zeljko odgovori ako si frajer (a znam da jesi ) :lol: :lol: Bas me interesuje kako ce Zeljko odogovoriti :roll:

Predsjednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je bivši predsjednik RS Biljana Plavšić prošla težak period i da smatra da je ona "manje kriva za sukobe nego član Predsjedništva BiH Željko Komšić".

"Ako je on /Komšić/ nosio `zlatnog ljiljana`, onda to govori koliko je i šta činio u ratu i biće interesantno da se to sagleda u budućnosti", rekao je Dodik novinarima, komentarišući pismo koje je Komšić juče uputio predsjedniku Švedske i švedskog parlamenta povodom mogućnosti da Plavšićeva bude puštena na slobodu.

Dodik je poručio da Biljana Plavšić ni u koga nije pucala i da nije nikoga ubila.

On je dodao da se u slučaju Biljane Plavšić ništa ne dešava mimo procedure i zakona, naglašavajući da su poznata pravila Haškog tribunala.

Hrvatski član Predsjedništva BiH je, povodom mogućnosti puštanja na slobodu Plavšićeve, predsjedniku parlamenta Švedske Peru Vesterbergu i predsjedniku švedske Vlade Frederiku Rejnefeltu uputio pismo u kojem je izrazio protivljenje takvom potezu.
Ne treba njemu Komsic nista odgovoriti. Dodik je obicni troll kojem su bilo kakvi odgovori dusevna hrana. Stavi ga na "ignore" i on ce poluditi od svojih monologa.
dallton

#522 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by dallton »

za mene je dodo vec na ignore, ali je dobra izvor sege i dalje...kako bilo, sumnjam da ce komsic ostati duzan, jeste da je ovo klasicna seljacka provokacija u dodinom stilu, tako da se moze ocekivati i neki namazani odgovor
Umjetnik a

#523 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by Umjetnik a »

dallton wrote:za mene je dodo vec na ignore, ali je dobra izvor sege i dalje...kako bilo, sumnjam da ce komsic ostati duzan, jeste da je ovo klasicna seljacka provokacija u dodinom stilu, tako da se moze ocekivati i neki namazani odgovor
treba mu Komšić kulturno, diplomatski odgovoriti

ili će i dodik dobiti po prstima :mrgreen:
dallton

#524 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by dallton »

Ja isto ocekujem diplomatski odgovor
Drvosjeca iz Dejcica

#525 Re: Komsic Zeljko-ALL ABOUT- satarash

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

dallton wrote:Ajd, sad Zeljko odgovori ako si frajer (a znam da jesi ) :lol: :lol: Bas me interesuje kako ce Zeljko odogovoriti :roll:

Moje predvidjanje Zeljkinog odgvora "Ponosan sam na ono sto sam bio, barem nisam (npr.) clan vojske koja je izvrsila etnicko ciscenje niti me Hag trazi" ili nesto na tom fonu
Ma dodik je obicna neznalica. Ja bih mu odgovorio da mnogi visoki dužnosici NSPD-a nisu nikoga licno ubili ali ih to ne oslobađa odgovornosti u planiranju progona, etnickog ciscenja i genocida. Vjeruj da je ovo drugo mnogo, mnogo gore nego kada u rovu kao vojnik ubijes par vojnika.
Locked