Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Better Man

#726 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by Better Man »

Oba brata Latica su teski fasiti, nacionalisti i rasisti. Kad je Muhamed Filipovic juce u Avazu iskritikovao Nedzada Latica i rekao mu da je nerelevantna osoba i trazio od nega da se javno izvine Resadu Hafizovicu za sve uvrede koje je na njegov racun izrekao u Avazu prosle subote, onda mozes mislit koji je jadov i bjednik Nedzad Latic.
ljeljenca

#727 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by ljeljenca »

laticu sipu kobasicu bosancu!
playerX

#728 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by playerX »

Gdje se mogu porediti gospodin i nacionalista, mora da je neka greška.
StupskaBitanga

#729 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by StupskaBitanga »

jel nedžad ili džmaludin l. včasmnik BeharTV
sry na off
vela-ze

#730 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by vela-ze »

Naprosto mrzim, nepodnosim ljude, koji zele doci u medije na osnovu blacenja nekoga! Uradi nesto korisno, nesto sto ce imati odijeka u pozitivnom smislu. Zato bezveze se samo pridaje vaznost Laticu, koji je daleko iza ozbiljnijih kandidata za clanove Predsjednistva
Last edited by vela-ze on 05/09/2010 17:58, edited 1 time in total.
vela-ze

#731 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by vela-ze »

Ups... Moze li moderator obrisati ovaj moj posljednji post, htio sam prethodni editovati, a ustvari sam greskom ga citirao. Hvala :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#734 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by Chmoljo »

bejzik wrote:Image
:lol: :lol: :lol:

dobar :thumbup: :mrgreen:
NKVD

#735 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by NKVD »

Evo, na vjerovatno pogrešnoj temi, jedan od odvratnijih tekstova na koji sam imao nesreću nabasati.

http://www.dnevniavaz.ba/izdvojene-kolu ... zbori.html

Ne toliko po onome što u njemu piše, a ono je zaključno sa posljednjim paragrafom - grozno, nego zbog konteksta , momenta i okruženja.

Potpisuje ga Vlastimir, isti onaj o kojemu smo ovdje raspravljali (pa i on sam...) kao spasiocu lista Oslobođenje ali i ideje koje ta novina nosi u naslovu.

Ponovo nam se desilo da spasilac i onaj koga, jadni i frustrirani, čekamo da "upali svjetlo" nije ništa drugo nego sitnosopstvenička, pri tome kockarska, uštva. Koja će, vidi link ali i recentni opus, za novce i ostanak u sedlu, naguziti i samom šejtanu.

Strašna je i pogubna ta potreba za ocem, dedom, liderom. Sada nam isti taj Vlastimir predlaže još jednog u plejadi spasilaca i sugeriše da je u njemu spas. Sa naglaskom na rečenicu gdje dotični skot, dakle Fahrudin, nudi glasačima oštru borbu protiv korupcije.
NightSkyWalker

#736 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by NightSkyWalker »

Haris Silajdzic :thumbup:

Bakir Izetbegovic :thumbup:

Zeljko Komsic :thumbup:
lupp

#737 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by lupp »

NKVD wrote:Evo, na vjerovatno pogrešnoj temi, jedan od odvratnijih tekstova na koji sam imao nesreću nabasati.

http://www.dnevniavaz.ba/izdvojene-kolu ... zbori.html

Ne toliko po onome što u njemu piše, a ono je zaključno sa posljednjim paragrafom - grozno, nego zbog konteksta , momenta i okruženja.

Potpisuje ga Vlastimir, isti onaj o kojemu smo ovdje raspravljali (pa i on sam...) kao spasiocu lista Oslobođenje ali i ideje koje ta novina nosi u naslovu.

Ponovo nam se desilo da spasilac i onaj koga, jadni i frustrirani, čekamo da "upali svjetlo" nije ništa drugo nego sitnosopstvenička, pri tome kockarska, uštva. Koja će, vidi link ali i recentni opus, za novce i ostanak u sedlu, naguziti i samom šejtanu.

Strašna je i pogubna ta potreba za ocem, dedom, liderom. Sada nam isti taj Vlastimir predlaže još jednog u plejadi spasilaca i sugeriše da je u njemu spas. Sa naglaskom na rečenicu gdje dotični skot, dakle Fahrudin, nudi glasačima oštru borbu protiv korupcije.
:-D
ljeljenca

#738 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by ljeljenca »

ja sam ovdje iz azize s. ( to je ona ulica sto je dobila ime po majci nekog zatvorenika sto je donosila pitu aliji u zatvor).
rece mi jedna zena sto zivi u ulazu do komsicevog, a njoj opet rekla jedna jaranioca sa I sprata iz komsicevog ulaza, da ce sdp legalizovati konzumaciju trave ako pobjede. bicemo prava rege nacija. al mislim nesto bolje i trava i komsic nego ova kleronacionalisticka bagra!
felipe kajetano

#739 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by felipe kajetano »

ljeljenca wrote:ja sam ovdje iz azize s. ( to je ona ulica sto je dobila ime po majci nekog zatvorenika sto je donosila pitu aliji u zatvor).
:lol:

jel ovo naka za*ebancija il' zaprave :? :-D
nellington

#740 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by nellington »

felipe kajetano wrote:
ljeljenca wrote:ja sam ovdje iz azize s. ( to je ona ulica sto je dobila ime po majci nekog zatvorenika sto je donosila pitu aliji u zatvor).

Sejo, ti fkt neupućen u priču o dinastiji Šaćirbej :-) Nisu stigle vijesti do tebe dok si čuvao relej :lol:
felipe kajetano

#741 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by felipe kajetano »

nellington wrote:
felipe kajetano wrote:

Sejo, ti fkt neupućen u priču o dinastiji Šaćirbej :-) Nisu stigle vijesti do tebe dok si čuvao relej :lol:
Ako se radi o Sacirbejovoj keVi onda ima rezona :D
nellington

#742 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by nellington »

Ista, gore navedena Aziza Alajbegović Šaćirbegović, rahmet joj duši, Nedžibova hanuma i Moova majka - inače bila intelektualka, ali nije baš najjasnije kako dobi ulicu :)
bejzik

#743 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by bejzik »

ljeljenca wrote: rece mi jedna zena sto zivi u ulazu do komsicevog, a njoj opet rekla jedna jaranioca sa I sprata iz komsicevog ulaza, da ce sdp legalizovati konzumaciju trave ako pobjede. bicemo prava rege nacija. al mislim nesto bolje i trava i komsic nego ova kleronacionalisticka bagra!
Image

Uploaded with ImageShack.us
nuraH

#744 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by nuraH »

Moj osvrt:

Evo prošle su 4 godine ovog nam izbornog mandata - šta je uradilo predsjedništvo?
Konkretnije - šta su uradili Komšić i Silajdžić?
Okvirno se može reći da i Komšić i Silajdžić kao i njihove partije SDP i SBIH imaju isti cilj - ulazak BiH u EU!
Samo imaju različine načine ostvarivanja tih ciljeva.

Da bi se ušlo u EU i da bi se uspješno sprovele euro-atlanske integracije (ulazak u NATO pakt i dr.),
jedan od prvih uslova jeste - stabilizacija regije - koja se ostvaruje izgradnjom
određenih odnosa sa susjednim zemljama - konkretno: Srbijom i Hrvatskom.

Koliko puta su, za 4 godine svog mandata, Komšić i Silajdžić otišli u zvaničnu posjetu Hrvatskoj i Srbiji???
Koliko se ja sjećam - NIJEDNOM!!! a ne moram ni pitati šta su sa istim zemljama dogovorili i da li su uopšte potpisali ili doprinjeli potpisivanju bilo kakvog sporazuma sa ovim susjednim zemljama.

Zaključak: Mislim da ni Silajdžić ni Komšić nisu uradili po ovom pitanju ništa za ove 4 godine - već su se obojica bavili nekim drugim, potpuno nebitnijim stvarima. Tjeranje INATA Srbiji i Hrvatskoj kao i očekivanje od istih da nas mole i vuku za rukav te da rade stvari umjesto nas - ne može doprinijeti ničemu na putu ka EU i euro-atlanskim integracijama!!! Može samo povečati PONOS kod određenog broja ljudi i to je sve! Ja mislim da zadatak i dužnosti predsjedništva nisu stvaranje i podizanje PONOSA kod građana BiH, već diplomatsko vođenje BiH ka EU.

toliko od mene
nosara

#746 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by nosara »

Jaki su latici... :D
klixober

#747 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by klixober »

Latici mi djeluju frustrirano :)
NKVD

#748 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by NKVD »

Jaki su Latići, ko beton.

Nego, kad već kucamo na vrata zaboravljenih asova, da se možda sjetimo i ostalih učesnika u epizodi fašizam na stranicama novina u Bošnjaka, poglavito kolege im Hadžema Hajdarevića. Gdje li je taj?

Na listi SDP-a! Ma nije valjda?! Pa, nećemo tako Dino. Ostalima tražiti, ali bukvalno, dlaku u koalicionom jajetu a pred ovom se sramotom poklopiti po ušima. Ne smrdi naše govno, jel' da?
vela-ze

#749 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by vela-ze »

Ah jesu vise ovi Latici dosadni...

Kakve oni imaju veze sa Komsicem. Kandidat si jarane za bosnjackog clana Predsjednistva, zelis doci u novine pricom o drugom, pricaj o sebi, i o svom mandatu ako ga dobijes, ili je ta tvoja prica svedena na par recenica o sebi...
kod65

#750 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by kod65 »

nosara wrote:Jaki su latici... :D
Ma ko beton :lol:
Post Reply