Komentari Saše Vugdalića
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Language
#101 Re: Komentari Saše Vugdalića
koliko on ima veza u FIFI i UEEEEEEEFI to csvi clanovi predsjednistva zajedno sa izvrsnim odborom nemaju....govorim o NSBiH.....ne o Komsicu i ostalima

- splend
#102 Re: Komentari Saše Vugdalića
ako se jednom u zivotu uslikao s platinijem ili tamo nekim, ne znaci da je jaran s njimaLanguage wrote:koliko on ima veza u FIFI i UEEEEEEEFI to csvi clanovi predsjednistva zajedno sa izvrsnim odborom nemaju....govorim o NSBiH.....ne o Komsicu i ostalima![]()
![]()
![]()
sad sto on lupa gluposti, tipa: moj prijatelj platini, kojeg sam upravo jucer zvao na mob mi rece... i sl je cisti debilizam. ili kad pocne za vrijeme neke tekme pricati kako je sinoc zvao petrica, olica i srnu, i kako su mu rekli da hrvatska pobjedjuje iducu utakmicu, ili kad kaze evo upravo nam je igor iz mostara poslao poruku: dzeko daje 2 gola veceras. pa jebote, koliki idiot moras da budes da ovakve nebuloze JAVNO pricas. a tek poznavanje fudbala, tu veze nema, al je bitno da zagalami kad je gol, i uzme adisu rijeci iz usta. opet kretenski.
covjek kad cita ovdje neke njegove izjave, pomislio bi i da je smijesan, ali ka to sve mora da slusa, tek onda vidi koliko je lik retardiran. zivio live stream i arapaski komentatori
za humanost
-
Ponosan
#103 Re: Komentari Saše Vugdalića
Sasa Vugdalic je odlican komentator,veliki patriota poput Bahe Topalbecirovica... Samo naprijed Sabahudine!
-
extraordinary
#104 Re: Komentari Saše Vugdalića
OBN nije državna televizija, prema tome Saša ne mora poštovati neki kodeks kako bi se komentator trebao ponašati. Zapravo, ovi koju ga poštuju, kakvi su Šuko, Bilić i slični su jadniji od Saše. Interesantnija bi bila sahrana koju komentariše Vugdalić, nego finale Lige prvaka u izvedbi Šuke, Muratovića, Ahmetovića, Bilića ili petog i desetog komentatora sa državnog servisa.hz__semir wrote:I šta sad? To nije razlog da svi otvoreno kažemo da se frajer ponaša kao kreten dok prenosi utakmicu.
To što je nekoga spasio, ne daje mu za pravo da prenosi FUDBALSKU UTAKMICU, na način na koji se trebaju prenositi oni nindža ratnici na Hayatu. Takve budalaštine od manifestacija su mjerilo za one njegove kretenske komentare. Jedino ne znam kako bi se tamo snašao dok daje svoje glupave kladioničarske komentar "Eh ko je sad igro iz X u 1 dobio je", "Eh ko je sad igroa vise kornera dobio je", "Eh ko je sad igrao više golova u drugom poluvremenu, dobio je".
Ali eto, on je dobar, spasio je čovjeka, dajmo mu da vodi sve sportske emisije u državi. I po mogućnosti, treba ga poslati i da selektoru otvara oči.
- smoki_choko
#105 Re: Komentari Saše Vugdalića
extraordinary wrote:OBN nije državna televizija, prema tome Saša ne mora poštovati neki kodeks kako bi se komentator trebao ponašati. Zapravo, ovi koju ga poštuju, kakvi su Šuko, Bilić i slični su jadniji od Saše. Interesantnija bi bila sahrana koju komentariše Vugdalić, nego finale Lige prvaka u izvedbi Šuke, Muratovića, Ahmetovića, Bilića ili petog i desetog komentatora sa državnog servisa.hz__semir wrote:I šta sad? To nije razlog da svi otvoreno kažemo da se frajer ponaša kao kreten dok prenosi utakmicu.
To što je nekoga spasio, ne daje mu za pravo da prenosi FUDBALSKU UTAKMICU, na način na koji se trebaju prenositi oni nindža ratnici na Hayatu. Takve budalaštine od manifestacija su mjerilo za one njegove kretenske komentare. Jedino ne znam kako bi se tamo snašao dok daje svoje glupave kladioničarske komentar "Eh ko je sad igro iz X u 1 dobio je", "Eh ko je sad igroa vise kornera dobio je", "Eh ko je sad igrao više golova u drugom poluvremenu, dobio je".
Ali eto, on je dobar, spasio je čovjeka, dajmo mu da vodi sve sportske emisije u državi. I po mogućnosti, treba ga poslati i da selektoru otvara oči.
- Language
#106 Re: Komentari Saše Vugdalića
postujem tvoj stav, ali se ne slazemsplend wrote:ako se jednom u zivotu uslikao s platinijem ili tamo nekim, ne znaci da je jaran s njimaLanguage wrote:koliko on ima veza u FIFI i UEEEEEEEFI to csvi clanovi predsjednistva zajedno sa izvrsnim odborom nemaju....govorim o NSBiH.....ne o Komsicu i ostalima![]()
![]()
![]()
![]()
sad sto on lupa gluposti, tipa: moj prijatelj platini, kojeg sam upravo jucer zvao na mob mi rece... i sl je cisti debilizam. ili kad pocne za vrijeme neke tekme pricati kako je sinoc zvao petrica, olica i srnu, i kako su mu rekli da hrvatska pobjedjuje iducu utakmicu, ili kad kaze evo upravo nam je igor iz mostara poslao poruku: dzeko daje 2 gola veceras. pa jebote, koliki idiot moras da budes da ovakve nebuloze JAVNO pricas. a tek poznavanje fudbala, tu veze nema, al je bitno da zagalami kad je gol, i uzme adisu rijeci iz usta. opet kretenski.
covjek kad cita ovdje neke njegove izjave, pomislio bi i da je smijesan, ali ka to sve mora da slusa, tek onda vidi koliko je lik retardiran. zivio live stream i arapaski komentatori
za humanost
- splend
#107 Re: Komentari Saše Vugdalića
ako/kad je on bio kljucni, onda me i ne cudi sto je savez ovakav 
- Language
#108 Re: Komentari Saše Vugdalića
da dosli su kompetentni ljudi sa idejom, stavom, autoritetom i rodjenim liderstvom i hvala im na tome....

-
nihoniho
#109 Re: Komentari Saše Vugdalića
opet upropasatava utakmicu. amaterski,neukusno, neinteligentno.......
- Zlocin&Kazna
#110 Re: Komentari Saše Vugdalića
Saša Vugdalić sve i da se potrudi ne može nikada biti gori od npr. Keme sa FTV-a (cak mi i bugarski komentatori zvuce interesantniji od njega, a ja ne znam bugarski) . Jest da Vugdalic ponekad pretjera, al' barem je očito da je njegov posao da bude neozbiljan/saljivdzija u toku prenosa - zato nikada i ne radi prenos sam.
-
north
#111 Re: Komentari Saše Vugdalića
Pravi spektakl tek počinje u 21h....šta li će večeras blebetati
?
- ultima_palabra
#112 Re: Komentari Saše Vugdalića
Meni su "dođi da ostarimo zajedno" i "jedno su želje, drugo su pozdravi" jedne od najjačih komentatorskih rečenica ikad 
-
nihoniho
- Šibicar
#114 Re: Komentari Saše Vugdalića
Ne zove ga moj buraz bezze šaljivi element.ultima_palabra wrote:Meni su "dođi da ostarimo zajedno" i "jedno su želje, drugo su pozdravi" jedne od najjačih komentatorskih rečenica ikad
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#115 Re: Komentari Saše Vugdalića
evo sad kad nisam premro
"dodatni razlog da ostanete s nama, u stratnoj postavi Đeksooooooouuuuuuun... zahvaljujem se režiji..."
- hary
#116 Re: Komentari Saše Vugdalića
Dodao bih i : "Dobro vece, tugo"ultima_palabra wrote:Meni su "dođi da ostarimo zajedno" i "jedno su želje, drugo su pozdravi" jedne od najjačih komentatorskih rečenica ikad
i "Olala, ulala"
- Uglednik
#117 Re: Komentari Saše Vugdalića
...face kao da gledaju Hamleta iz Mrduse Donje 
-
Dezinsefekticid
#118 Re: Komentari Saše Vugdalića
....neće im pomoći ni visoki aspirin c...
!?
- Obuca9
#119 Re: Komentari Saše Vugdalića
Ja mislim da lik dok komentariše ovo u lijevoj drži sliku Ognjena Vukojevića, a desnom se samozodovoljava... 
- splend
#120 Re: Komentari Saše Vugdalića
zato lagano na b92
citavu noc nisam cuo onaj odvratni glas, uhhh
citavu noc nisam cuo onaj odvratni glas, uhhh
- Baltazar_khan
#121 Re: Komentari Saše Vugdalića
hoće li ga ko naučiti da se ne izgovara oPsajd 
-
samo malo
#122 Re: Komentari Saše Vugdalića
"ne otpisuj Njemce ni kad udju u autobus nakon utakmice" 
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#123 Re: Komentari Saše Vugdalića
Dade dinamo drugi gol i kaze ono u stilu Gusev dade gol, krasan volej, tipicno ruski 
-
Rottweiler
#124 Re: Komentari Saše Vugdalića
Ja mislim da je Sasu trebalo pozbati da glumi u ovom filmu "Montevideo, Bog te video", ubio se je za ulogu onog debilnog komentatora 
-
north
#125 Re: Komentari Saše Vugdalića
Opet je briljirao, što jest-jest
Kaže Hadžić: Od City-a nismo večeras ništa vidjeli", a na to ide: "Vidjeli smo.....NIŠTA!!!
Kaže Hadžić: Od City-a nismo večeras ništa vidjeli", a na to ide: "Vidjeli smo.....NIŠTA!!!