Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hendrix wrote:Ja sam u najgorim studentskim danima znao sa 5 KM izdurat od ponedeljka do petka , jebga stislo.Nema kafe nema jest van kuće , a kolege deru ćevape i dolaze sa novim autima na fax , baš jadno ali izdrži se sve
interesantno ali vazda si mi bio simpatican lik (nemoj da te buni nedavna registracija, bila sam i prije ovde pod drugim nickom, tako da sam mogla upratit ko sta, gdje i kako ).. valjda zato sto te jos nisam uhvatila da prodajes muda pod bubrege ko' mnogi likovi iz maste na ovom forumu
Vozac wrote:Vjerovatno zaposleni (ozbiljno zaposleni a ne neshto furachki, pa ga na kraju drugi izdrzava) ima dosta vece troskove od skolaraca, Troskovi prevoza, hrane (* nekoliko obroka dnevno), kafa sokova, onog sto se kuci ponese, gluposti (zvaka, cigara), auta (odrzavanja, benzina), osiguranja, kredita rezija....
Meni zavisno od mjeseca do mjeseca dodje izmedju 25 i 45 BAM dnevno!
25+45=70
70/2=35
35x29=1015 KM
Kolka ti je onda jarane plata?
Kako platis rezije, dignes fasungu, kupujes odjecu?!
Stvarno ne kontam- majke vam ljudi kolk'o onda zaradjujete?
Pa po ovome sto se prica, plate piche (uredne i redovne) od 1500 do 3.500KM
chuchumbamayumbe wrote:Ja i zena potrosimo u prosjeku 90km dnevno (zajedno)
Tako ispada kada saberemo plate i kada vidimo koliko (0) nam na kraju mjeseca ostane.
Zivot u cizmama sa visokom petom!
sorry, ali 45KM svaki dan na kafe, pice i hranu i to na jednu osobu?! ocito nemate djece, ne kuhate kuci, nemate kredita mozda jedan eventualno, a ni kirije
haj uzivajte onda sta da ti kazem drugo..
ovo je nekad davno bilo, dok nije bilo krize, mozda je covjek do sada i prop'o !
ne znam koliko trosim,uglavnom nije nikada isto a ni priblizno, fakat bih morao jedan mjesec evidenciju voditi pa da prosjek izvadim
chuchumbamayumbe wrote:Ja i zena potrosimo u prosjeku 90km dnevno (zajedno)
Tako ispada kada saberemo plate i kada vidimo koliko (0) nam na kraju mjeseca ostane.
Zivot u cizmama sa visokom petom!
sorry, ali 45KM svaki dan na kafe, pice i hranu i to na jednu osobu?! ocito nemate djece, ne kuhate kuci, nemate kredita mozda jedan eventualno, a ni kirije
haj uzivajte onda sta da ti kazem drugo..
ovo je nekad davno bilo, dok nije bilo krize, mozda je covjek do sada i prop'o !
ne znam koliko trosim,uglavnom nije nikada isto a ni priblizno, fakat bih morao jedan mjesec evidenciju voditi pa da prosjek izvadim
Na ovakve stvari potrošim mjesečno maksimalno 50-60KM . Kad krenem na posao doručkujem i obično ponesem sendvić i to je to . Obzirom da ne pušim i ne kupujem dnevnu štampu ( internet zadovolji moje potrebe ) ostane mi samo povremena kafa sa društvom i slične stvari .
evo po danima prosjek... automatske naplate rata kredita za tipa šporet laptop ne računam...
donacije po marku u razne svrhe ne računam niti upisujem
također ne upisujem ako taj dan recimo nađem ili dobijem 5 maraka pa kupim nešto tipa knjigu... ili ako prodam neki strip da bih kupio drugi iste vrijednosti