Kol'ko lijepih iskustava tol'ko komentara!PalaSa Marsa wrote:Sta vam je, sto to nema komentara, nesto slabo skroz...
Koliko ste imali lijepih ljubavnih iskustava?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- burek_in_space
#76 Re: Koliko ste imali lijepih ljubavnih iskustava?
- miki4
#77 Re: Koliko ste imali lijepih ljubavnih iskustava?
pa nešto nebi se složio da je razlog lijepo iskustvo. SEX je nešto najljepše i mislim da je svaka situacija sama za sebe lijepo iskustvo. Ja nešto nisam pristalica favorizirati jedno ili nekoliko, a da se druge s pravom ljuteburek_in_space wrote:Kol'ko lijepih iskustava tol'ko komentara!PalaSa Marsa wrote:Sta vam je, sto to nema komentara, nesto slabo skroz...![]()
![]()
-
PalaSa Marsa
#78 Re: Koliko ste imali lijepih ljubavnih iskustava?
Ma i ja takodje, ali ja sam se samo nasalila i eto dala "komentar"..prosto da se nesto pise...Mislim da je tema u redu i kad bi imali vise vremena da bi se imalo pisati o ovome dugo, dugo...miki4 wrote:pa nešto nebi se složio da je razlog lijepo iskustvo. SEX je nešto najljepše i mislim da je svaka situacija sama za sebe lijepo iskustvo. Ja nešto nisam pristalica favorizirati jedno ili nekoliko, a da se druge s pravom ljuteburek_in_space wrote:Kol'ko lijepih iskustava tol'ko komentara!PalaSa Marsa wrote:Sta vam je, sto to nema komentara, nesto slabo skroz...![]()
![]()
Meni je svako isustvo lijepo, ako pri tom' i nesto novo naucim, pa i ako od mene neko moze pokupiti nesto sto ce mu valjat' za ubuduce...Iskustvo k'o iskustvo, svakako je dobro..bilo, negativno ili pozitivno, moze se uvijek nesto izvuci, neka poenta....Ali ljubavna iskustva...jednako su dobra i svako za sebe bi trebalo imati mejsto u nasim zivotima, i da svako od njih ne poistovjecujemo sa onim od prije ili onim sto dolazi..Svejedno, svaki dan nosi nesto novo, pa samim tim i svaka osoba u nasem zivotu "daje" odredjene osjecaje, i na kraju i iskustvo.. Mi smo eto stvoreni kao najinteligentnija bica na planeti, sto znaci da cak i te nase istancane osjecaje trebamo koristiti bas onako da nam bude dobro.. Zivjeli
- miki4
#79 Re: Koliko ste imali lijepih ljubavnih iskustava?
Živjela ti sto godina i ponešto se od tebe pokupilo, vjerujem nešto novoPalaSa Marsa wrote: Ma i ja takodje, ali ja sam se samo nasalila i eto dala "komentar"..prosto da se nesto pise...Mislim da je tema u redu i kad bi imali vise vremena da bi se imalo pisati o ovome dugo, dugo...
Meni je svako isustvo lijepo, ako pri tom' i nesto novo naucim, pa i ako od mene neko moze pokupiti nesto sto ce mu valjat' za ubuduce...Iskustvo k'o iskustvo, svakako je dobro..bilo, negativno ili pozitivno, moze se uvijek nesto izvuci, neka poenta....Ali ljubavna iskustva...jednako su dobra i svako za sebe bi trebalo imati mejsto u nasim zivotima, i da svako od njih ne poistovjecujemo sa onim od prije ili onim sto dolazi..Svejedno, svaki dan nosi nesto novo, pa samim tim i svaka osoba u nasem zivotu "daje" odredjene osjecaje, i na kraju i iskustvo.. Mi smo eto stvoreni kao najinteligentnija bica na planeti, sto znaci da cak i te nase istancane osjecaje trebamo koristiti bas onako da nam bude dobro.. Zivjeli
-
PalaSa Marsa
#80 Re: Koliko ste imali lijepih ljubavnih iskustava?
Hehehe miki4 Hvala takodje, pa eto nadam se da je tako i da ce tako bitimiki4 wrote:Živjela ti sto godina i ponešto se od tebe pokupilo, vjerujem nešto novoPalaSa Marsa wrote: Ma i ja takodje, ali ja sam se samo nasalila i eto dala "komentar"..prosto da se nesto pise...Mislim da je tema u redu i kad bi imali vise vremena da bi se imalo pisati o ovome dugo, dugo...
-
d2
#81 Re: Koliko ste imali lijepih ljubavnih iskustava?
evo cekam, jos nemamiki4 wrote:hoće sigurnod2 wrote:ja cekam jedno lijepo ljubavno iskustvo, valjda ce uskoro
- miki4
#82 Re: Koliko ste imali lijepih ljubavnih iskustava?
nemaš sreće, ti si onaj drugid2 wrote: evo cekam, jos nema
-
d2
#83 Re: Koliko ste imali lijepih ljubavnih iskustava?
nisam ja dzaba d2 
-
PalaSa Marsa
#84 Re: Koliko ste imali lijepih ljubavnih iskustava?
Ko ceka i doceka, ali se i nacekad2 wrote:nisam ja dzaba d2
-
Šole
#85 Re: Koliko ste imali lijepih ljubavnih iskustava?
Sva ljubavna iskustva su mi ostala u lijepom sječanju.
-
PalaSa Marsa
#86 Re: Koliko ste imali lijepih ljubavnih iskustava?
Šole wrote:Sva ljubavna iskustva su mi ostala u lijepom sječanju.
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#87 Re: Koliko ste imali lijepih ljubavnih iskustava?
ma imala sam tih "ljubavnih iskustava" prilicno... i sva su bila lijepa dok su trajala, sva su imala nesto sto mi je donosilo osmijeh na lice, ali sa vremenom mi uspomene sve vise blijede na to sve. ali jedno mi je iskustvo, tj jedan momak i dan danas u glavi. nakon 5 godina i dan danas kad vidim neke nase stare slike ili cak neke njegove nove (na FB) toplo mi bude oko srca i nasmiješim se automatski. to ljubavno iskustvo mi je ubjedljivo najdraze, najljepse i najduze ga se sa dragoscu sjecam.
-
d2
#88 Re: Koliko ste imali lijepih ljubavnih iskustava?
samo ti svoj posaoPalaSa Marsa wrote:Ko ceka i doceka, ali se i nacekad2 wrote:nisam ja dzaba d2![]()
![]()
-
PalaSa Marsa
#89 Re: Koliko ste imali lijepih ljubavnih iskustava?
OK, tako to nekako i jest' d2d2 wrote:samo ti svoj posaoPalaSa Marsa wrote:Ko ceka i doceka, ali se i nacekad2 wrote:nisam ja dzaba d2![]()
![]()
-
d2
-
PalaSa Marsa
- miki4
#92 Re: Koliko ste imali lijepih ljubavnih iskustava?
PalaSa Marsa wrote: mrgreen:
jesili ti dočekala ili se još načekavaš
-
PalaSa Marsa
#93 Re: Koliko ste imali lijepih ljubavnih iskustava?
jesili ti dočekala ili se još načekavašmiki4 wrote:PalaSa Marsa wrote: mrgreen:![]()
Cekam, cekam
- miki4
#94 Re: Koliko ste imali lijepih ljubavnih iskustava?
Cekam, cekamPalaSa Marsa wrote:jesili ti dočekala ili se još načekavašmiki4 wrote:PalaSa Marsa wrote: mrgreen:![]()
želim ti sreću u čekanju. Znaš li ono bog ti dao što ti ja mislio
-
_mallena_
#95 Re: Koliko ste imali lijepih ljubavnih iskustava?
d2 wrote:evo cekam, jos nemamiki4 wrote:hoće sigurnod2 wrote:ja cekam jedno lijepo ljubavno iskustvo, valjda ce uskoro
I ja cekam
-
d2
#96 Re: Koliko ste imali lijepih ljubavnih iskustava?
ja sam jos u cekaonici, guza mi je utrnula od cekanja, mogu li samo malo izaci, da protegnem noge ? 
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#97 Re: Koliko ste imali lijepih ljubavnih iskustava?
d2 wrote:ja sam jos u cekaonici, guza mi je utrnula od cekanja, mogu li samo malo izaci, da protegnem noge ?
Pa evo, sad kad sam vidjela da bas ne odustajes, ajde vise da ti se javim.
I evo javila se
I sta sad?
-
d2
#98 Re: Koliko ste imali lijepih ljubavnih iskustava?
hoces da odemo na sladoled ? 
- burek_in_space
#99 Re: Koliko ste imali lijepih ljubavnih iskustava?
Kako si samo direktan kolega!d2 wrote:hoces da odemo na sladoled ?
-
d2
#100 Re: Koliko ste imali lijepih ljubavnih iskustava?
zvao bih djevojku na burek, ali sam imao obzira prema tebi moj prijatelju