Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ljuska_u_BaklaFi

#501 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Umijesh shto jes' jes' :D znala sam ja shta chu izabrat' :skoljka: Osobito mi se svidja nachin na koji mi skrati nick :lol:
rika

#502 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by rika »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:Umijesh shto jes' jes' :D znala sam ja shta chu izabrat' :skoljka: Osobito mi se svidja nachin na koji mi skrati nick :lol:
A da samo znate kako jos pleshe... :-) :-) :-) :-)
Ljuska_u_BaklaFi

#503 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Dobra navlakusha ali nazalost imam dvije lijeve :D ovo me sad vjerovatno udaljilo za stepenicu od zene tvog zivota :lol:
rika

#504 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by rika »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:Dobra navlakusha ali nazalost imam dvije lijeve :D ovo me sad vjerovatno udaljilo za stepenicu od zene tvog zivota :lol:
Nije jer to znaci da ne navija za tkz. FK "Sarajevo" poznatije kao FK "Torpedo"...
Jer njihovi i igraci i navijaci imaju 2 lijeve

:run: :run: :run:
Ljuska_u_BaklaFi

#505 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Gdje mi je ona savjetnica ljubav_aha sad kad mi najvishe treba, ostavila me je samu protiv svih..... :lol: rika bolan dokad chu ja polagat' ovaj test :D
*mima*

#506 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by *mima* »

Nova ljubav na pomolu?
Ljuska_u_BaklaFi

#507 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

*mima* wrote:Nova ljubav na pomolu?
Dok sve polozhim nechu imati snage za ljubav :lol:
rika

#508 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by rika »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:Gdje mi je ona savjetnica ljubav_aha sad kad mi najvishe treba, ostavila me je samu protiv svih..... :lol: rika bolan dokad chu ja polagat' ovaj test :D
Pa ti si prijemni polozhila neku noc kad te ugledah u "Delikatesu" u onoj predivnoj ljetnoj haljini i kaubojskim cizmama..
A oko vrata ti nije visila akreditacija SFF-a,sto znaci da si to stvarno bila ti a ne po sluzhbenoj duzhnosti...
Sva ostala pitanja i potpitanja (plesacke sposobnosti) se naravno ticu sljedece destinacije za GO...
Da li ce to biti jedna prijateljska i nesvrstana zemlja na cijim cemo plazhama plesati uz stihove:

"De Alto Cedro voy para Marcan
Llego a Cueto, voy para Mayar

El cario que te tengo
No te lo puedo negar"...

:mrgreen: :mrgreen:

Ili ko sav radni narod u Makarsku i slusati "Stiklu" "Gas Gas" i slicne genijalne glazbene uratke ;)
*mima*

#509 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by *mima* »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:
*mima* wrote:Nova ljubav na pomolu?
Dok sve polozhim nechu imati snage za ljubav :lol:

:lol:
detroit-mercy

#510 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by detroit-mercy »

ladyblue18 wrote:
ljubav_aha wrote:
lady,masa osoba se upoznala putem interneta iz mase razloga,ne iskljucivo jer nemaju hrabrosti :-D
Ma dobro, ima i toga, ali cinjenica je da je danas fakat postala rijetkost vidjeti "muntanje" u 4 oka, bar kod nas ovdje :D sticajem okolnosti ili namjerno dosta toga pocinje preko interneta, pa taman dobro dodje da se prvo ispita teren. :-D
Lijepo selo dje nema interneta, tamo se jos uvije munta u 4 oka :skoljka:
Ljuska_u_BaklaFi

#511 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

rika wrote:
Ljuska_u_BaklaFi wrote:Gdje mi je ona savjetnica ljubav_aha sad kad mi najvishe treba, ostavila me je samu protiv svih..... :lol: rika bolan dokad chu ja polagat' ovaj test :D
Pa ti si prijemni polozhila neku noc kad te ugledah u "Delikatesu" u onoj predivnoj ljetnoj haljini i kaubojskim cizmama..
A oko vrata ti nije visila akreditacija SFF-a,sto znaci da si to stvarno bila ti a ne po sluzhbenoj duzhnosti...
Sva ostala pitanja i potpitanja (plesacke sposobnosti) se naravno ticu sljedece destinacije za GO...
Da li ce to biti jedna prijateljska i nesvrstana zemlja na cijim cemo plazhama plesati uz stihove:

El cario que te tengo
No te lo puedo negar"...

Ili ko sav radni narod u Makarsku i slusati "Stiklu" "Gas Gas" i slicne genijalne glazbene uratke ;)
Ma kakvi crni glazbeni uratci, k'o da chu ja shta chut od pretis lonca, kad u njemu pristavim japrak ispod neke palme, samo ti vodi gdje je pjeskovito da pozar ne napravim :shock: Dok ti skvasih gache, ono ruchak gotov :oops:
rika

#512 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by rika »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:
rika wrote:

El cario que te tengo
No te lo puedo negar"...

Ma kakvi crni glazbeni uratci, k'o da chu ja shta chut od pretis lonca, kad u njemu pristavim japrak ispod neke palme, samo ti vodi gdje je pjeskovito da pozar ne napravim :shock: Dok ti skvasih gache, ono ruchak gotov :oops:
Pa Ljusko zar me smatras predstavnikom Homo Balacanicusa koji dopusta odabranici srca svoga da kuha na G.O?
cccc :roll: :roll: :roll:
citroen

#513 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by citroen »

Eh,kad se samo sjetim pendzeranja,ma pendzeri su bili zakon :D :D :D
pustopoljina

#514 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by pustopoljina »

citroen wrote:Eh,kad se samo sjetim pendzeranja,ma pendzeri su bili zakon :D :D :D
jest...sad je malo teze kad treba pendzerati na deseti sprat :D
Bluemore

#515 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by Bluemore »

citroen wrote:Eh,kad se samo sjetim pendzeranja,ma pendzeri su bili zakon :D :D :D
:? ti se sjecas pendzeranja
Chemist

#516 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by Chemist »

Da sam Bogdom
@Ljuska u baklafi

mogu ti reci da i tebi nije lako na ovom forumu...
MontBlanc

#517 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by MontBlanc »

@rika:
Je li taj tvoj prijatelj ikad u životu imao djevojku (prije dotične dame)? Ma koliko medicina bila težak fakultet, vjerujem da je između anatomije i opšte hirurgije morao imati malo slobodnog vremena da se pozabavi i svojim ljubavnim životom. Ti si njega baš nahvalio, ako ima i upola kvaliteta, za koje tvrdiš da ima, onda mi nikako nije jasno kako je još uvijek single?! Ma koliko stidan, smotan ili neiskusan bio, sa svojih 36 godina, neke stvari jednostavno MORA znati! Nije to kvantna fizika pa da se ne da skontati, to je sastavni dio života. A to da želi napustiti zemlju, da se potpuno demoralisao i slične gluposti su mi više nego smješne, sve to zbog jedne djevojke s kojom je proveo par sati u životu!? Nek' on malo poradi na svom samopouzdanju, mislim da mu je to pametnije, prije nego što se upusti u nove ljubavne avanture, da ne bi opet bio slomljenog srca prije prvog poljupca.
burek_in_space

#518 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by burek_in_space »

rika wrote:
Ljuska_u_BaklaFi wrote:Dobra navlakusha ali nazalost imam dvije lijeve :D ovo me sad vjerovatno udaljilo za stepenicu od zene tvog zivota :lol:
Nije jer to znaci da ne navija za tkz. FK "Sarajevo" poznatije kao FK "Torpedo"...
Jer njihovi i igraci i navijaci imaju 2 lijeve

:run: :run: :run:
Sekunda ti fali da te odvojim od zhene tvog zhivota, ali poshto sma romantichar po prirodi :oops: , pravicu se da nisam vidio ovu opasku oko FK Sarajevo. :evil:
citroen

#519 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by citroen »

Bluemore wrote:
:? ti se sjecas pendzeranja
Ma ovo babuka napisao,dok sam otisao u toalet on se dograbio tastature i ovo napisao :D :D ja se toga ne sjecam,al babo kaze da je bilo strasno :D :D :D :D
ljubav_aha

#520 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by ljubav_aha »

ev' me :-D ev' me :-D rika je malo stidan :D ako te sutra ne pita za izlazak,zaboravi ga ;-)
xsk

#521 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by xsk »

rika, posto ti je taj drug stidan/smotan/nesto trece - stavi sliku pa da se njemu mozda neko javi :wink:
Ljuska_u_BaklaFi

#522 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

ljubav_aha wrote:
ev' me :-D ev' me :-D rika je malo stidan :D ako te sutra ne pita za izlazak,zaboravi ga ;-)
Z dogovoreno :D ljubavi poslushat chu te, makar me to koshtalo jednog zauFijek zbogom :lol:
hadzinicasa

#523 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by hadzinicasa »

Smuntastel' se?

p.s. đe je puno baba kilava su djeca
xsk

#524 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by xsk »

I mene zanima jel' pala ljubav :D
ljubav_aha

#525 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by ljubav_aha »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:
ljubav_aha wrote: ev' me :-D ev' me :-D rika je malo stidan :D ako te sutra ne pita za izlazak,zaboravi ga ;-)
Z dogovoreno :D ljubavi poslushat chu te, makar me to koshtalo jednog zauFijek zbogom :lol:
Lj_u_B,nemoj mu niposto reci "zbogom" , ma samo mu okrenes ledja :D
Post Reply