Koliko puta..?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Koliko puta nedjeljno vidjati dragu?

Svaki dan, cijeli dan
12
29%
4-5 puta hefticno
17
40%
moze i 1-2
13
31%

Total votes: 42

nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

ihhh a znas kako je lijepo dobiti iznenada sms "pozelio/la te ja" :-)
sinus

Post by sinus »

Draže mi je kupiti joj buket ruža pa joj ih poslati iznenada :D nego pisati sms.

Kad moram da ga napišem oduzmu mi se ruke i jedva otipkam slova... :D
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

skoro svaki dan evo već 5 godina

sms mrzim ali joj ih pošaljem kao odgovor na njene :D

rijetko se kad sjetim prvi poslati sms, radije zovem

cujem se 5 puta dnevno prosjeku

eto
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

DaysleepeR wrote:skoro svaki dan evo već 5 godina

sms mrzim ali joj ih pošaljem kao odgovor na njene :D

rijetko se kad sjetim prvi poslati sms, radije zovem

cujem se 5 puta dnevno prosjeku

eto
jos da nam rece sta pricate :D

ja sam imala jednog (moram reci sportistu :oops: )s kojim je bilo: navecer sa curom (mislim na setnju po gradu), po danu sa jaranima :roll: Jao uzasa :D
barumbarum

Post by barumbarum »

Znao sam da ce biti zajedljivih komentara tipa "piskio kakio", ali zar nije indikativno nakon ovoliko odgovora da mahom djevojke pricaju o opciji "svaki dan", "spontano", "milion SMSova" itd, dok s druge strane imamo pokusaj (najcesce pateticno bezuspjesnog) uvodjenja nekog "rasporeda", zadrzavanja dana sa jaranima, malo sporta, odmora od posla itd... averziju prema SMSovima...?
anais_nin

Post by anais_nin »

nebojeplavo wrote:ihhh a znas kako je lijepo dobiti iznenada sms "pozelio/la te ja" :-)
:kravata: :kravata: :kravata:
Bumbar

Post by Bumbar »

anais_nin wrote:
nebojeplavo wrote:ihhh a znas kako je lijepo dobiti iznenada sms "pozelio/la te ja" :-)
:kravata: :kravata: :kravata:
:D :D :D 8-)
anais_nin

Post by anais_nin »

barumbarum wrote:Znao sam da ce biti zajedljivih komentara tipa "piskio kakio", ali zar nije indikativno nakon ovoliko odgovora da mahom djevojke pricaju o opciji "svaki dan", "spontano", "milion SMSova" itd, dok s druge strane imamo pokusaj (najcesce pateticno bezuspjesnog) uvodjenja nekog "rasporeda", zadrzavanja dana sa jaranima, malo sporta, odmora od posla itd... averziju prema SMSovima...?
ma zene su krive za sve :D sta ces valja ispuniti sve ove zahtjeve i zadovoljiti potrebe :roll: mislim geste (i POKLANJANJE) paznje i provodjenje vremena zajedno su obicno "zenska stvar" :oops: gdje bi to bilo nesto normalno kada ti je stalo do nekog :roll:
barumbarum

Post by barumbarum »

Eih Anais, nisam se nadao od tebe ovako nesto :-) Ides iz krajnosti u krajnost kao tinejdzerka. :-) Nigdje ja ne okrivljujem djevojke za nesto, samo konstatujem razliku u ocekivanjima...
Da dodam, muskarci su generalno mutavi :? i ne znaju pisati te ljupke SMSove. Obicno kontaju da su to ama bas ISTO juce vec rekli pa im je glupo ponavljati. A one temperamentnije cure to protumace kao "on me vise ne voli". :D :-) :shock: :?
anais_nin

Post by anais_nin »

barumbarum wrote:Eih Anais, nisam se nadao od tebe ovako nesto :-) Ides iz krajnosti u krajnost kao tinejdzerka. :-) Nigdje ja ne okrivljujem djevojke za nesto, samo konstatujem razliku u ocekivanjima...
Da dodam, muskarci su generalno mutavi :? i ne znaju pisati te ljupke SMSove. Obicno kontaju da su to ama bas ISTO juce vec rekli pa im je glupo ponavljati. A one temperamentnije cure to protumace kao "on me vise ne voli". :D :-) :shock: :?
ako je potrebno, evo naglasicu: sala :D zar nije ocigledno kad supljiram?

ali eto sustina mog posta ostaje ista :D da ozbiljno odgovorim: u praksi, ne mislim da je razlika medju polovima tako ocigledna i ne po toj liniji definitivno :D mnogi ljudi kad se zaljube imaju potrebu i zelju da provode vrijeme zajedno, da se bolje upoznaju, jednostavno da budu zajedno....samo sto nekako konvencije diktiraju da je OK za zenu da to napise i kaze, ali percepcija muskarca je cesto "mekusac, romanticar, ili papucar" pa onda "vidi ga sto ga je sriktala" itd itd ako nesto slicno izjavi....stoga mnogi ne IZJAVLJUJU.... :D

da, postoje razlike u percepciji NACINA paznje :D to je vec druga stvar :D sto su zene cesto (ali opet daleko od toga da su sve ili vecina) verbalnije, tj vjestije se znaju izraziti na taj nacin, i onda puno toga mjere time sto im je receno ili napisano :D ponekad eto dodje nesporazuma oko toga kako se paznja iskazuje....

ali razlike su vecinom individualne, nismo svi isti....u tom i jest sustina zasto neke veze frceraju, a neke ne....kad se ljudi "nadju" i razumiju i uvazavaju potrebe i zelje onog drugog....

drugim rijecima mislim da je tesko na osnovu 3 stranice teme donositi tako generalne zakljucke :D
Post Reply