Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Odgovorit cu ti ako ti meni odgovoris jesi li ti musko ili zensko, imas muski nik a nekako si sav...pichkast, pa se pitam zar musko moze da bude ovakva mahalusa i torokusa
Bar na takve nisam naletila i sigurna sam da necu osim na koju budalu poput tebe na ovom forumu
nemoj molim te, tvoja muskost mi je vec dokazana pa nema potrebe za potvrdjivanjem sve si vec rekao i pokazao, vec mi se 5 puta zeludac prevrnuo od tvoje "muskosti"
Napokon odgovor od iskrenog muskarca
Da su svi tako otvoreni kao ti zenama bi bilo puno bolje
A ovako....mnogi nece da priznaju da im vec vjetar kroz kosti puse
Cuj ti mravojeda, nego ti Mravojede jednom meni dade savjet na temi "kako se rijesiti mrava" pa kontam nesto da navratis da mi sam licno pokazes kako se rijesiti "mrava"
svrco wrote:ne znam sta ste se ufatili koliko puta,bolje jednom kako treba, pa de te nosa citavu heftu,nego ko broji koliko puta,takav si hebach!!!
ma dajte,to je muskima nekako bitno koliko ga puta moze uparkirati,bitnije je koliko duga ga drzi parkiranog!!!!!!!!!!!!!!!
Naravno kada lola jednom odradi kako treba ona samo kaze ''nemoj rahmeta ti nemogu da da dodjem sebi''
Hm, to zaista zavisi koliko je coek mlad, koliko je umoran, kakav je sapartnericom (ili partnerom), kakva je ona u akciji, dje se nalaze, da li na moru, na odmoru, u stanu, da li je voli, koliko je voli, sta je jeo i pio taj dan, da li je spavao dobro noc prije...
ja licno sumljam da ce mi se ponoviti noc vrhunca (po broju puta), jer mi to odavde zvuci sada sa ove tacke gledista kao previse posla