Koliko pricate o sebi?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

madner

#51 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by madner »

Po prirodi sam skroman, a sta god bi rekao o sebi samo bi se hvalio. Tako da, kako ne bi istakao neki od brojnih pozitivnih atributa, sposobnosti ili uspjeha, uglavnom sutim. Ponekad malo pricam o svom autu.
malaplavooka

#52 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by malaplavooka »

madner wrote:Po prirodi sam skroman, a sta god bi rekao o sebi samo bi se hvalio. Tako da, kako ne bi istakao neki od brojnih pozitivnih atributa, sposobnosti ili uspjeha, uglavnom sutim. Ponekad malo pricam o svom autu.
Sve podnosim, pa i njegovu priču na ivici hvalisanja,koliko je igrao M. City, zašto se Aguero ponaša kao i Tevez pa ne da loptu Džeki,koliko je Željo dobar od transfera pomenutog igrača, koliko je puta za mjesec dana obavio uspješnu poslovnu transakciju i sl i sl ali kad počne o autuuu?????????? :-) :-) :-) :-) :-) NE MOGU JA TO, NE MOGU...... :x :x :x :lol: :lol:
Gospoda Ministarka

#53 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by Gospoda Ministarka »

.
Last edited by Gospoda Ministarka on 18/01/2012 11:23, edited 1 time in total.
_Sarajka

#54 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by _Sarajka »

*zena21 wrote:
_Sarajka wrote:
Zoya wrote:Koliko ste spremni pricati o sebi pred osobama koje ne poznajete? Uzdrzavate li se na pocetku, ili ste poprilicno otvoreni? Sta o shutljivim osobama?
Kod mene važi ona poslovica "što na umu, to na drumu" .

Ponekad mi se to obije o glavu, ali ne mogu si pomoći. :sad:

i sama sam ti taka :roll:

hiljadu puta sam sebi rekla da cu se promijeniti.. ali ne ide... iako mi se pocesto obije o glavu :D
Valjda se nađe neko ko će cijeniti te osobine.Problem je najveći što sam ja bezobrazno iskrena i kad su drugi ljudi u pitanju, pa onda oni koji ne žele čuti neke stvari zaziru često. :roll:
deleted

#55 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by deleted »

_Sarajka wrote: Valjda se nađe neko ko će cijeniti te osobine.Problem je najveći što sam ja bezobrazno iskrena i kad su drugi ljudi u pitanju, pa onda oni koji ne žele čuti neke stvari zaziru često. :roll:
ovo boldirano ...
nije to baš vrlina
Op3r4t0r

#56 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by Op3r4t0r »

Zoya wrote:Koliko ste spremni pricati o sebi pred osobama koje ne poznajete? Uzdrzavate li se na pocetku, ili ste poprilicno otvoreni? Sta o shutljivim osobama?
Uvijek spreman, osobama koje ne poznajem sve slazem o sebi tako da ako me budu nekad trazile nikad me nece naci :), tako da znate ako me budete trazili nikad me necete naci :lol: :sax: :dance:
Mr.Penguin

#57 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by Mr.Penguin »

deleted wrote:
_Sarajka wrote: Valjda se nađe neko ko će cijeniti te osobine.Problem je najveći što sam ja bezobrazno iskrena i kad su drugi ljudi u pitanju, pa onda oni koji ne žele čuti neke stvari zaziru često. :roll:
ovo boldirano ...
nije to baš vrlina
S druge strane koliko je vrlina laganje?
_Sarajka

#58 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by _Sarajka »

deleted wrote:
ovo boldirano ...
nije to baš vrlina
Nisam ni tvrdila da je vrlina, zar ne ?Ali je jednostavno tako.

I znam da postoje različite verzije istine.Dakle, ono što ja smatram istinitim, ne mora biti istina i za tebe i obratno. :)
Mis mekinjas

#59 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by Mis mekinjas »

Sjo ne mogu ove, stvari nisu crne i bijele. :roll:
Ili je istina ili nije. To, nekome nije istina, je čitanje između redova, konteksti, a toga se grozim.. :roll:
auspuh071

#60 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by auspuh071 »

ma bolje i palamudat nego biti na "mute " :D
Cholina_Lokica

#61 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by Cholina_Lokica »

deleted wrote:
ovo boldirano ...
nije to baš vrlina
Jah... I onda svi od reda kukaju kako nema iskrenih ljudi, kako ne vole laganje itd. A kad neko je iskren pa makar i brutalno onda je najgori... Hebes ti ljude, nista im ne valja
Samprotivsviju

#62 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by Samprotivsviju »

Sto iskrenije to bolje kod mene...

Reci mi odmah da zelis da me zaskocis... :P ;-)
_Sarajka

#63 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by _Sarajka »

Cholina_Lokica wrote:
deleted wrote:
ovo boldirano ...
nije to baš vrlina
Jah... I onda svi od reda kukaju kako nema iskrenih ljudi, kako ne vole laganje itd. A kad neko je iskren pa makar i brutalno onda je najgori... Hebes ti ljude, nista im ne valja
Pokušavam se ja uzdržati zbilja, no ako je neko baš naporan, pa temu nameće po hiljadu puta, iako je ja promijenim da ne bi nešto izvalila "kontraproduktivno" onda naravno da tu sve moje barijere i blokade padaju u vodu. :D
dječak sa šibicama

#64 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by dječak sa šibicama »

Jedno znam, zena koja ne prica puno, ne postoji.
Zoya

#65 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by Zoya »

A koja se smije? :D
pustopoljina

#66 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by pustopoljina »

Cholina_Lokica wrote:
deleted wrote:
ovo boldirano ...
nije to baš vrlina
pa iskrenost se cijeni ako te neko pita za iskreno misljenje...ako ti iskreno komentarises u frizerskom salonu ili u kaficu ili bilo gdje i znane i neznane...onda da izvines- guras nos gdje mu nije mjesto.
sta je bezobrazno iskren?
moze li neki primjer?
Ujedam

#67 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by Ujedam »

Ne znam se sudržati reći nešto kad mi smeta, iskrena sam i previše, pa ljudima smeta kad im iskažeš kritiku.
Stoji ona izreka, "Ko šuti taj i muti". Totalno se slažem sa ovime, na ličnom iskustvu. :)
dječak sa šibicama

#68 Re: Koliko pricate o sebi?

Mene licno najvise jebe to sto ne kontam one neke relacije, znate ono "o tome ne treba govoriti" i slicno, ono kad mnogi znaju sta presutiti, i slicno... ja izletim, pa nakon par sati ili dana skontam da sam mozda trebao sutiti :D

Venovita ce se sad nasmijati, ako procita, znam :D

Ali to je mila majka... nego ima situacija u kojima stvarno lupim nesto sto nebi trebao reci, nekada se samo zbunim, ali definitivno ne kontam neke relacije. Primjera radi, pred ovim i ovim ne govoriti to i to, pred tim i tim slobodno reci, ali ne to i to, vec ovo i ovo :-)

I definitivno bih volio da sam manje temperamentan... ali to je priroda skorpije :D strasno smo (verbalno) osvetoljubivi i dok ne sretnem drugu skorpiju, i ne znam kako to hladno, odbojno i odvratno izgleda, taj nas.... "povrijedio si me, e sad ces vidjeti svog Boga" osvetnicki stav :-)

Muci me to jer kasnije sam sebi pokajnicki samare udaram, slikovito receno.
Gospoda Ministarka

#69 Re: Koliko pricate o sebi?

pustopoljina wrote: sta je bezobrazno iskren?
moze li neki primjer?
Dodes u ducan, pitas za zenske kompletice, prodavacica vadi neko, prosto receno odbojno. Prvo se zahvalis, medutim ona i dalje insistirate govoreci da pipnete stof koji je jako kvalitetan, a ti ne mozes od seljackih linija po stofu ni da ga pogledas, pa se jos jednom zahvalis. No, ona ne staje, govori ti da ima isti takav, e onda joj ti bezobrazno iskreno kazes "Totalno je seljacki". Eto to znaci biti bezobrazno iskren. 8-)

EDIT: Skorpija u podznaku. :D
Ujedam

#70 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by Ujedam »

Gospoda Ministarka wrote:
moze li neki primjer?
Dodes u ducan, pitas za zenske kompletice, prodavacica vadi neko, prosto receno odbojno. Prvo se zahvalis, medutim ona i dalje insistirate govoreci da pipnete stof koji je jako kvalitetan, a ti ne mozes od seljackih linija po stofu ni da ga pogledas, pa se jos jednom zahvalis. No, ona ne staje, govori ti da ima isti takav, e onda joj ti bezobrazno iskreno kazes "Totalno je seljacki". Eto to znaci biti bezobrazno iskren. 8-)

hahaha koja si ti kraljica :) I da, totalno si u pravu. :thumbup: :D
pustopoljina

#71 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by pustopoljina »

totalno nepotrebno :-) pogotovo sto je zena rekla da ima isti takav...
ja imam ozbiljnu facu, samo majka ne ferma moje ne :skoljka:
Samprotivsviju

#72 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by Samprotivsviju »

Gospoda Ministarka wrote:
moze li neki primjer?

Da..

Odpriliike..
Bezobrazno iskren znaci govoriti ljudima svoje stvarno misljenje pa makar i ono bilo uvrijedljive prirode po njih...
pustopoljina

#73 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by pustopoljina »

dodatak: e...onda ja nisam iskrena...ili barem bezobraznon iskrena...
a sad kidam :run: :oops: :lol:
Gospoda Ministarka

#74 Re: Koliko pricate o sebi?

.
Last edited by Gospoda Ministarka on 18/01/2012 11:23, edited 1 time in total.
dječak sa šibicama

#75 Re: Koliko pricate o sebi?

Seko bona, manje pricaj :D
Post Reply