Koliko pricate o sebi?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

duboka_misao

#101 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by duboka_misao »

samo sa sudskim nalogom....
Zoya

#102 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by Zoya »

Zoya wrote:Koliko ste spremni pricati o sebi pred osobama koje ne poznajete? Uzdrzavate li se na pocetku, ili ste poprilicno otvoreni? Sta o shutljivim osobama?
ljubav_aha wrote:Sto se ,na doticnoj temi,podrazumjeva pod "pricati o sebi" kad kako kome :?:
Osobe koje si "frisko" upoznala, bilo da se radi o grupi ili pojedinacno. Blind date, slucajni razgovor na nekom partiju, ili ako nista kad pridjes nekom momku kojeg strasno zelis da upoznas :-D Treba li ti vremena da se opustis, ili si odmah iz prve opustena i dajes informacije koje neki ne bi ni za pola godine :-)
ljubav_aha

#103 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by ljubav_aha »

Zoya wrote:
Zoya wrote:Koliko ste spremni pricati o sebi pred osobama koje ne poznajete? Uzdrzavate li se na pocetku, ili ste poprilicno otvoreni? Sta o shutljivim osobama?
ljubav_aha wrote:Sto se ,na doticnoj temi,podrazumjeva pod "pricati o sebi" kad kako kome :?:
Osobe koje si "frisko" upoznala, bilo da se radi o grupi ili pojedinacno. Blind date, slucajni razgovor na nekom partiju, ili ako nista kad pridjes nekom momku kojeg strasno zelis da upoznas :-D Treba li ti vremena da se opustis, ili si odmah iz prve opustena i dajes informacije koje neki ne bi ni za pola godine :-)
cim im kazem moj hobi,posao is l.,kazu de je hot biti zena u avijaciji :D :lol:

inace,pricam kad sam raspolozena,i kad mi dogovoara drustvo,suprotno tome,ne zleim biti u drugacijem drustvu :)

pricam,ali o formalnim temama,ne o svojim osobianama ,cak i ako me neko interesira :-D
fatamorgana

#104 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by fatamorgana »

U superlativima, :D
PalaSa Marsa

#105 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by PalaSa Marsa »

ljubav_aha wrote:
inace,pricam kad sam raspolozena,i kad mi dogovoara drustvo,suprotno tome,ne zleim biti u drugacijem drustvu :)

pricam,ali o formalnim temama,ne o svojim osobianama ,cak i ako me neko interesira :-D

Vrlo slicno i nista licno ljubavi aha..Opusteno, neobavezno.. Nema neki specijalan koncept. Al' najvise od svega, volim zbijat' sale. :D :D
Mr. Brightside

#106 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by Mr. Brightside »

ako imas zelju da pricas s nekim ko uvijek šuti, pitaj ga zasto šuti? :D :oops:
PalaSa Marsa

#107 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by PalaSa Marsa »

armin.i.am wrote:ako imas zelju da pricas s nekim ko uvijek šuti, pitaj ga zasto šuti? :D :oops:
Baska, valjda ces mu dat' ideju da konacno progovori. :D
Mr. Brightside

#108 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by Mr. Brightside »

PalaSa Marsa wrote:
armin.i.am wrote:ako imas zelju da pricas s nekim ko uvijek šuti, pitaj ga zasto šuti? :D :oops:
Baska, valjda ces mu dat' ideju da konacno progovori. :D
progovorit' ce 100% :D
ljubav_aha

#109 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by ljubav_aha »

PalaSa Marsa wrote:
ljubav_aha wrote:

Vrlo slicno i nista licno ljubavi aha..Opusteno, neobavezno.. Nema neki specijalan koncept. Al' najvise od svega, volim zbijat' sale. :D :D
Pala Sa Marsa , eh bas tako :-D
ljubav_aha

#110 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by ljubav_aha »

a zasto bih imala zelju razfovarati sa soobm koje ne voli ili ne zeli pricati :D neka hvala,nek' doticna osoba i dalje prica sa-sobom :D
Mr. Brightside

#111 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by Mr. Brightside »

ljubav_aha wrote:
a zasto bih imala zelju razfovarati sa soobm koje ne voli ili ne zeli pricati :D neka hvala,nek' doticna osoba i dalje prica sa-sobom :D
'nako, iz znatizelje :D :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#112 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by Velkoski »

Najbolje je kad imas trebu koja prica non stop. Lafo je slusas, sutis i zdra'o. :mrgreen:
Samprotivsviju

#113 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by Samprotivsviju »

leet wrote:Najbolje je kad imas trebu koja prica non stop. Lafo je slusas, sutis i zdra'o. :mrgreen:
O Da. :lol:

Totalno se iskljucim ponekad,izgledam da slusam...ali su mi misli negdje u drugoj galaksiji :D
nevidljiva_
Location: tamo gdje snovi postaju stvarnost, gdje mašta nema granica, a zvijezde mogu da se dohvate........

#114 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by nevidljiva_ »

dječak sa šibicama wrote:Prilicno sam otvoren, na moju zalost.

Sutljivi mutljivi, takvi su uvijek u prednosti, tako stvari stoje.
ne slažem se nikako :mrgreen:
dječak sa šibicama

#115 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by dječak sa šibicama »

nevidljiva_ wrote:

Ma nemoj mi reci :P :D

Ne mislim ja da su svi sutljivi ljudi mutljivci... pa ja sam prvi sutljiv kad tek upoznam djevojku, naprimjer, ne gledam je u oci vec saram pogledom, neko bi rekao "neiskren tip, ne gleda u oci dok razgovara" a zapravo sam samo... sramezljiv :-)

Ali ima onih sto sute, i mute. Ti su opasni.
nevidljiva_
Location: tamo gdje snovi postaju stvarnost, gdje mašta nema granica, a zvijezde mogu da se dohvate........

#116 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by nevidljiva_ »

dječak sa šibicama wrote:
nevidljiva_ wrote:

Ma nemoj mi reci :P :D

Ne mislim ja da su svi sutljivi ljudi mutljivci... pa ja sam prvi sutljiv kad tek upoznam djevojku, naprimjer, ne gledam je u oci vec saram pogledom, neko bi rekao "neiskren tip, ne gleda u oci dok razgovara" a zapravo sam samo... sramezljiv :-)

Ali ima onih sto sute, i mute. Ti su opasni.
Pa ima više verzija..........drugo su ljudi koji sa namjerom šute, a sasvim nešto treće oni koji se stide da malo više pričaju, da se ''oslobode'' iz čahure, znaš i sam :mrgreen:
stjuardessa

#117 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by stjuardessa »

Samprotivsviju wrote:
stjuardessa wrote:
Samprotivsviju wrote:Kazes djevojci prije izlaska "Idemo na pecenje pa na ebanje" ako te kojim slucajem cudno pogleda ,samo je pitaj "Jel to ne volis pecenje?"
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA :wink: :wink:
Hoces na pecenje? :evil:
:shock: Ne volim pecenje ! :lol: :lol: :lol: :lol:
stjuardessa

#118 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by stjuardessa »

Mistik_ wrote:Ja sam onako razgovorljiv, pricam o sebi sa svima ali se trudim da to ne bude previse, bezveze je kad se razgovor pretvori u monolog. Nekad sam u drustvu sutljiv a nekad pricljiv, kad se upoznam s nekim treba mi najvise 10 minuta da ga procitam i ukoliko mi se osoba ne svidja necu puno pricati i uglavnom cu odgovarati sa da ili ne.
Ne volim egoisticne i navalentne(posebno zene a neke zene su strucnjaci u ovom) osobe, ne volim kad me stalno ispituju ili donose sudove o meni iako smo se tek upoznali.
Nekad ta moja sutnja pred ljudima koji mi se ne svidjaju nekoga i uvrijedi al sta ja tu mogu, ne moze mi se svako svidjati isto ko sto se ne mogu ni ja svima svidjati. Ja to odmah pokazem.
Medjutim kako mi se najcesce ne svidjaju egocentricni ljudi, moje neobracanje paznje na njih im jako smeta pa onda smaraju. Idu mi na zivce i ove sad popularne price o hosroskopu i teorijama zavjere, od tog mi se kosa dize na glavi i od tog usutim odmah.
Najjace mi je kad upoznam neku djevojku i ona me pita sta sam u horoskopu pa ako joj se ne svidi sta sam odmah donese sud o meni ko da me zna 100 godina :-)
Isto ne volim ljude koji za sebe kazu da su "do bola iskreni" i slicne neke fraze jer su to najcesce ljudi koji svima govore sve bez obzira pito ih il ne pito ali uglavnom im jako smeta kad je neko iskren prema njima.
Po prirodi sam, sto se kaze, kuler :D
Vidim ;-)
nihoniho

#119 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by nihoniho »

od 15 do 25 minuta , u prosjeku, po izllsku. bude i o politici i o filmu.... ma svasta se prica, bude svacega. nekad se malo isuti ali ne vise od 1- 2 minute .
drekalica28

#120 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by drekalica28 »

Mistik_ wrote:Ja sam onako razgovorljiv, pricam o sebi sa svima ali se trudim da to ne bude previse, bezveze je kad se razgovor pretvori u monolog. Nekad sam u drustvu sutljiv a nekad pricljiv, kad se upoznam s nekim treba mi najvise 10 minuta da ga procitam i ukoliko mi se osoba ne svidja necu puno pricati i uglavnom cu odgovarati sa da ili ne.
Ne volim egoisticne i navalentne(posebno zene a neke zene su strucnjaci u ovom) osobe, ne volim kad me stalno ispituju ili donose sudove o meni iako smo se tek upoznali.
Nekad ta moja sutnja pred ljudima koji mi se ne svidjaju nekoga i uvrijedi al sta ja tu mogu, ne moze mi se svako svidjati isto ko sto se ne mogu ni ja svima svidjati. Ja to odmah pokazem.
Medjutim kako mi se najcesce ne svidjaju egocentricni ljudi, moje neobracanje paznje na njih im jako smeta pa onda smaraju. Idu mi na zivce i ove sad popularne price o hosroskopu i teorijama zavjere, od tog mi se kosa dize na glavi i od tog usutim odmah.
Najjace mi je kad upoznam neku djevojku i ona me pita sta sam u horoskopu pa ako joj se ne svidi sta sam odmah donese sud o meni ko da me zna 100 godina :-)
Isto ne volim ljude koji za sebe kazu da su "do bola iskreni" i slicne neke fraze jer su to najcesce ljudi koji svima govore sve bez obzira pito ih il ne pito ali uglavnom im jako smeta kad je neko iskren prema njima.
+1 :D
fatamorgana

#121 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by fatamorgana »

drekalica28 wrote:
+1 :D
Nešto kontam, šta li je on u horoskopu?
drekalica28

#122 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by drekalica28 »

fatamorgana wrote: Nešto kontam, šta li je on u horoskopu?
ja ga sigurno neću pitat. :D
fatamorgana

#123 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by fatamorgana »

drekalica28 wrote:
Ma nebi ti ni reko, :lol: samo bi šutio, ;-)
drekalica28

#124 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by drekalica28 »

fatamorgana wrote:
drekalica28 wrote:
Ma nebi ti ni reko, :lol: samo bi šutio, ;-)
Ih..ne znaš ti kako ja znam biti ljubopitljiva. Image :D
fatamorgana

#125 Re: Koliko pricate o sebi?

Post by fatamorgana »

drekalica28 wrote:
Ih..ne znaš ti kako ja znam biti ljubopitljiva. Image :D
đABE ti sve kad je on mistiĆan ....
Post Reply