ne znam ima li ih jos
upratih divljenje Daphne gdje god se javi Beg
inace...i ja sam svog dragog upoznala na ovom forumu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
AlmaMa.Le.Na wrote:
inace...i ja sam svog dragog upoznala na ovom forumu![]()
![]()
![]()
Shta cu kad moje srce mozhe da voli vishe njihladyblue18 wrote:BureKe odluci se vise za jedno ime.![]()
Eh onda te shvatam, nije ti lahko.burek_in_space wrote:Shta cu kad moje srce mozhe da voli vishe njihladyblue18 wrote:BureKe odluci se vise za jedno ime.![]()
![]()
I ti mozhesh da volish vishe njih, odjednom?!ladyblue18 wrote: Eh onda te shvatam, nije ti lahko.
Aha, ja imam ljubavi za pola svijeta...burek_in_space wrote:I ti mozhesh da volish vishe njih, odjednom?!ladyblue18 wrote: Eh onda te shvatam, nije ti lahko.![]()
Shto si ti velikogrud pardon, shirokog srca djevojka!ladyblue18 wrote: Aha, ja imam ljubavi za pola svijeta...![]()
Normala.burek_in_space wrote:
Shto si ti velikogrud pardon, shirokog srca djevojka!![]()
Soul_Sista wrote:..those were the dayskomi wrote:eh kad se sjetim forumskih grupnjaka![]()
Tak'a sam ti i sama.ladyblue18 wrote: Normala.
burek_in_space wrote:
Tak'a sam ti i sama.![]()
kiki-miki wrote:DaMa.Le.Na wrote:jesu li i ova kiki i mostarac par?![]()
Postadosmo par forumski na temi Razveden/a
Ma džaba draga mojaMa.Le.Na wrote:
upratih divljenje Daphne gdje god se javi Beg![]()
![]()
...ako ti kad ja na um padnemDaphna wrote:Ma džaba draga mojaMa.Le.Na wrote:
![]()
![]()
Ne da se taj upecati... Jedino da ga upratim negdje u gradu, mlatnem toljagom po glavi i dovučem u svoju jazbinu
![]()
I da navučem na sebe bijes drugih forumašica? auuuuuuuuuuuuu... Rizično je tokmirsad wrote:...ako ti kad ja na um padnemDaphna wrote:Ma džaba draga mojaMa.Le.Na wrote:
![]()
![]()
Ne da se taj upecati... Jedino da ga upratim negdje u gradu, mlatnem toljagom po glavi i dovučem u svoju jazbinu
![]()
...ne udaraj toljagam...samo me ufati za kosu i vuci u brlog...
![]()
![]()
Daphne je i Apolona odbila. Ja bih volio da si NiphaDaphna wrote:Ma džaba draga mojaMa.Le.Na wrote:
![]()
![]()
![]()
Ooooo... Neko ko poznaje taj mitkosir wrote:
Daphne je i Apolona odbila. Ja bih volio da si Nipha
Beg_Babic wrote:pokazite mi prstom na covjeka koji se ne bi upecao i ja cu vam reci "Taj covjek srca nema , njegovu dusa je pusta..."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a sad ima razlicitih vrsta riba,pecanja a o mamcu da i ne govorim![]()
Daphny
Srca nemaš