Jos malo pa cemo biti kao HVO u ratu... Jedan general na 100 vojnika... Kod nas ce biti jedan doktor nauka na 10 radnika i 1 akademik na 100 radnika.Lajavikrelac wrote:Najajče sile danas se busaju u prsa i na sva usta hvale činjenicom da je njihovo društvo podigla i izgradila radnička klasa...mi smo daleko napredniji od njih kod nas sve akademici od vrha do dna, nema da se radiAlfons Kauders wrote:Ovo je istina... Ali u drugu ruku, kad se pogleda kvalitet nasih akademika i doktora, prilicno sam siguran da ima pametnijih i sposobnijih taksista, pekara, zemljoradnika, penzionera itd.
Koliko nam je ostalo do konacnog kraha?
- Alfons Kauders
#201 Re: Koliko nam je ostalo do konacnog kraha?
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#202 Re: Koliko nam je ostalo do konacnog kraha?
I 100000 studenata na 100 radnika, a broj penzionera...sky is a limitAlfons Kauders wrote: Kod nas ce biti jedan doktor nauka na 10 radnika i 1 akademik na 100 radnika.
-
KenCo
#203 Re: Koliko nam je ostalo do konacnog kraha?
Necemo krahirati, izvuci ce nas nafta 
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#204 Re: Koliko nam je ostalo do konacnog kraha?
Jašta će...isto kao što će Rusi "braći" u RS poslati milijarde $ pomoći, hiljade pušaka, tenkova, aviona i dvije Debele Berte 
-
hAZNADAR
#205 Re: Koliko nam je ostalo do konacnog kraha?
Ivica Osim
- Upravo u psihologiji uspjeha i neuspjeha može se dosta toga vidjeti i naučiti. Doduse, ovdje sve to ide mnogo teže. Ovo je čudno podneblje. Skloni smo potcjenjivanju, ne samo mi, čitav Balkan. Ovdje kao da je neki grom udario, puno prepotentnih, zavidnih, ne valja im ništa
http://www.avaz.ba/sport/fudbal/ovdje-k ... a-im-nista
- Upravo u psihologiji uspjeha i neuspjeha može se dosta toga vidjeti i naučiti. Doduse, ovdje sve to ide mnogo teže. Ovo je čudno podneblje. Skloni smo potcjenjivanju, ne samo mi, čitav Balkan. Ovdje kao da je neki grom udario, puno prepotentnih, zavidnih, ne valja im ništa
http://www.avaz.ba/sport/fudbal/ovdje-k ... a-im-nista