Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
spreca wrote:prosle godine jedanput ove godine malo rjede
Kod mene isto sad nakon 20 i nesto godina braka ali sjecam se prve posjete u vojsci nakon 6 mjeseci obuke, od petka popodne do nedelje popodne,nismo iz kreveta izasli,umalo umrli nismo od gladi i iscrpljenosti,to se prebrojat nije ni moglo.Sjecam se i jednog rezultata sa mojom sadasnjom zenom ,a na pocetku nase veze; 11/6 za zenu,a ko ne vjeruje vjerovatno tako nesto nije nikad dozivio i onda mi ga dodje pravo zao.
bonsai wrote:...
Sjecam se i jednog rezultata sa mojom sadasnjom zenom ,a na pocetku nase veze; 11/6 za zenu,a ko ne vjeruje vjerovatno tako nesto nije nikad dozivio i onda mi ga dodje pravo zao.
Ludi Kure wrote:E ovako, prvo da dam jedan savjet ovima koji jos uvijek vjeruju desanki probajte sa lijevom, osjecaj da vam drka treba koja veze nema zagarantovan
Ludi Kure wrote:E ovako, prvo da dam jedan savjet ovima koji jos uvijek vjeruju desanki probajte sa lijevom, osjecaj da vam drka treba koja veze nema zagarantovan
Ja ga zabijem sam sebi po tri puta u noci.Uzmem dimljeni batak iz merkura i guram ga dok mu kozica ne postane hrskavo smeđa.Mislim da je ova tema super jer konacno mogu i ja rec neke svoje intimne stvari.