Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
lamija_SA wrote:Pa ove žene se otvoreno prostituišu, gdje je tu policija?
Nije prostitucija.
One ne stoje na ulici i "prodaju se".
Lijepo su dale oglas, pa ko ponudi više.
To ti je isto kao da sada prodaješ parfem Naomi Campbell.
PS. Ne znam koliko ste upućeni, no nevina možeš biti 11541564613546 puta.
Naime, postoji izvjesna estetska operacija kojom se navlači sluzokoža tamo gdje je pukla prvi puta
da im platim za sex a one nevine.... prvo, nikom ne bi placao za sex, a drugo, ako vec placam, zelim nesto dobro, a sigurno ova, sto prije nije imala nikog, ne moze biti toliko dobra u krevetu kao neka iskusna. samo placanje je apsurd, a onda uzmes u obzir da je jos i "nestrucna". pa se na kraju pita sta placas? meni necija nevinost nista ne znaci...
fixer wrote:da im platim za sex a one nevine.... prvo, nikom ne bi placao za sex, a drugo, ako vec placam, zelim nesto dobro, a sigurno ova, sto prije nije imala nikog, ne moze biti toliko dobra u krevetu kao neka iskusna. samo placanje je apsurd, a onda uzmes u obzir da je jos i "nestrucna". pa se na kraju pita sta placas? meni necija nevinost nista ne znaci...
tom što će to platiti, nije do seksa, nego do liječenja kompleksa i osjećaja moći.
fixer wrote:da im platim za sex a one nevine.... prvo, nikom ne bi placao za sex, a drugo, ako vec placam, zelim nesto dobro, a sigurno ova, sto prije nije imala nikog, ne moze biti toliko dobra u krevetu kao neka iskusna. samo placanje je apsurd, a onda uzmes u obzir da je jos i "nestrucna". pa se na kraju pita sta placas? meni necija nevinost nista ne znaci...
tom što će to platiti, nije do seksa, nego do liječenja kompleksa i osjećaja moći.
onako kako ja to vidim
debil, kupi jahtu i milion ce ovakvih imati. mozda im nece biti prvi, ali kao da je to bitno
onako kako ja to vidim
slazem se sa oba posta.. i mislim da je cura pravo pametna.. prodaje nesto sto ne vrijedi pet para i sto normalnim ljudima nista ne znaci za milione
PS. Ne znam koliko ste upućeni, no nevina možeš biti 11541564613546 puta.
Naime, postoji izvjesna estetska operacija kojom se navlači sluzokoža tamo gdje je pukla prvi puta