koliko je mamica na Forumu?
-
mamica papucarka
stvarno su to zeznute godine. Valja to koliko toliko kontrolisat.
Sta me ceka
Sta me ceka
-
mamica papucarka
ja sam trenutno u fazi kad jednom rukom uspavljujem jedno, a drugom rukom crtam 
- Bosanac sa dna kace
daaaj stavi ima nas koji bi vrlo rado vidjeli!novalic wrote:ne smijem staviti sliku kakva je sada..
P.S. a jel zna da kuha kao ti?
-
nina2
interesantno je prepoznati iste recenice sa kojima sam ja farbala mamu..
ne znam da li da se smijem, ili da placem..
do sada je jos mila majka, ali.. je sve.. teze.. obuzdati..
I ja se ovdje prepoznajem.
Pokusavam razgovarati i do sada uspijevam.
Za dalje cemo vidjeti.
ne znam da li da se smijem, ili da placem..
do sada je jos mila majka, ali.. je sve.. teze.. obuzdati..
I ja se ovdje prepoznajem.
Pokusavam razgovarati i do sada uspijevam.
Za dalje cemo vidjeti.
- Bosanac sa dna kace
ah pa super, neg onaj morel slika na PP?novalic wrote:jook, bosanac, nema slike.. i ovako uskoro nabavljam oruzje..
kuha.. i ima dobrih prilika da me nadmasi.. naime, poguzija je nemoguca, a to cesto ide sa kuhanjem
-
tempora
E bas mi zvucite optimisticki, cak toliko da bih temu prije upotrjebila Za ili protiv abortusa.
Dosta sto se moram nositi sa svojim strahovima, jos sve ovo kada cujem
Ajd sad samo pozitivne stvari! Ukoliko je moguce i pozitivne o porodjaju, jer sve zene koje sam do sada cula pricaju kao da su u tom momentu umrle. Kada bi se sudilo po pricama, niko se ne bi poradjao.

Dosta sto se moram nositi sa svojim strahovima, jos sve ovo kada cujem
- Bosanac sa dna kace
pa kolko se ja sjecam najjaci bol koji ljudsko bice moze osjetiti i prezivjeti jeste bol tokom porodjaja!tempora wrote:E bas mi zvucite optimisticki, cak toliko da bih temu prije upotrjebila Za ili protiv abortusa.![]()
Dosta sto se moram nositi sa svojim strahovima, jos sve ovo kada cujem![]()
Ajd sad samo pozitivne stvari! Ukoliko je moguce i pozitivne o porodjaju, jer sve zene koje sam do sada cula pricaju kao da su u tom momentu umrle. Kada bi se sudilo po pricama, niko se ne bi poradjao.
![]()
-
tempora
Oprosti, ne ignorisem te, nego ne mogu sve da pohvatam.Vingo wrote:Jel ti mene namjerno ili slucajno ignorises????
BTW meni je porod i roditeljstvo toliko divna i sveta stvar da ne spada na ovaj forum....
-
Vingo
Draga, fulila si kljucnu rijec...na OVOM forumu. Ja se na forumu koji je posvecen roditeljstvu satrah od price....tempora wrote:Oprosti, ne ignorisem te, nego ne mogu sve da pohvatam.Vingo wrote:Jel ti mene namjerno ili slucajno ignorises????
BTW meni je porod i roditeljstvo toliko divna i sveta stvar da ne spada na ovaj forum....Zasto je roditeljstvo tako sveta stvar da se o njoj ne moze pricati na forumu? Pa zar to nije upravo dobar razlog da se razmjene misljenja? Ili takvo nesto treba da ostane taboe, pa da i dalje slusam price zena koje eto sve poumirase a i danas su na Isusovim mukama jer nikome nije teze do njima. Ne sumnjam da nije lako ali zar i to nije stvar organizacije? Ili opet grijesim?