Ma daj molim te reci mi sta je uradio.1gorstak wrote:SDP nije dio vladajuce koalicije i zato nema svoje ljude na ministarskim pozicijama. A Komsic je gigant, djeluje koliko mu to njegova (skoro pa simbolicna) pozicija dozvoljava. Da clan predsjednistva ima vise manevarskog prostora, Komsic bi postigao vise.Murisno1 wrote:Hajd mi sad, SDP-ovci, iskreno recite da li je on nama a i vama korisniji na ovoj poziciji ili na poziciji, recimo, ministra pravde ili ministra unutrašnjih poslova ...
Koliko je bitan Željko Komšić?
-
rahmanjin
#26 Re: Koliko je bitan Željko Komšić?
-
Murisno1
#27 Re: Koliko je bitan Željko Komšić?
pa jel po tebi on ne trune na toj poziciji?1gorstak wrote:SDP nije dio vladajuce koalicije i zato nema svoje ljude na ministarskim pozicijama. A Komsic je gigant, djeluje koliko mu to njegova (skoro pa simbolicna) pozicija dozvoljava. Da clan predsjednistva ima vise manevarskog prostora, Komsic bi postigao vise.Murisno1 wrote:Hajd mi sad, SDP-ovci, iskreno recite da li je on nama a i vama korisniji na ovoj poziciji ili na poziciji, recimo, ministra pravde ili ministra unutrašnjih poslova ...
jer, sudeći po komentarima fanova Komšića, on je rješenje svih problema
pa ako evo ti i ja se slazemo oko toga da ta pozicija njemu ne dozvoljava da se pokaze onoliko koliko i on a i fanovi vele da može, što onda ne potraži poziciju u kojoj bi svi njegovi kvaliteti došli do izražaja.
Ni ja nekada ne kontam fanove Komšića. Ček ba, nije on tu da nekom smije ili ne smije nešto reći. On je tu da nas pomjeri naprijed. Ja sam 100% uvjeren da on na poziciji člana predsjedništva nema šta tražiti jer, ruku na srce, niko ga, osim sarajevske raje, ne benda nizašta.
A koja korist od tog što ga sarajevska ili, eto, gradska raja benda. Šta može s time? Pa nek osnuje band jbt
De der manite se te spike on smije ovo reći on smije ono reći. Pa i moj babo i nana smiju reći svašta nešta al meni to ne treba. Što se ložite na to kada on kaže "Špiriću, izjava ti je glupa!"?
To je isto ono ko kad je Stanković doveo Dodika na HRT i, kao, "izbalmirao" ga na nacionalnoj televiziji uz kolegu Bakira H. i sad se mi ovamo sturismo kako je Dodik ispo glup.
Mislim da je on pudlica na mjestu na kojem bi trebo biti buldog. Trenutno. Ili obratno, kako hoćete. Da ne mislite da ga smatram pudlicom
- Suti i trpi
#28 Re: Koliko je bitan Željko Komšić?
Apsolutna istinatravnik wrote:Nema ni Josipović nege ovlasti, ali je više Josipović uradio u 4 sata na normalizaciji odnosa Bošnjaka, Hrvata i Srba, nego Komšić za 4 godine.
- Student Exchange
#29 Re: Koliko je bitan Željko Komšić?
Meni je najsmjesnije kako se raja pali na njegove izjave. To samo kod nas ima.Suti i trpi wrote:Apsolutna istinatravnik wrote:Nema ni Josipović nege ovlasti, ali je više Josipović uradio u 4 sata na normalizaciji odnosa Bošnjaka, Hrvata i Srba, nego Komšić za 4 godine.
-
ibizza
#30 Re: Koliko je bitan Željko Komšić?
A meni jos smjesnije kad Silajdzic nesto kaze onda je to predizborna(nije bitna godinaStudent Exchange wrote:Meni je najsmjesnije kako se raja pali na njegove izjave. To samo kod nas ima.Suti i trpi wrote:Apsolutna istinatravnik wrote:Nema ni Josipović nege ovlasti, ali je više Josipović uradio u 4 sata na normalizaciji odnosa Bošnjaka, Hrvata i Srba, nego Komšić za 4 godine.