Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partnera?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Troll_Happens
#801 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Danas se sve gelda pa i ta zaledjenia kod partnera. Ne mozes ocekivat da vodis iole okey zensku da se ne isprsis i ne potrosis na nju sem ako imas neku ludacu koja sjedi samo u sobi i ne izlazi iz iste. Kaze jaran pola plate mu ostane pola da zeni
Ako muskarac ima dobar posao placu i sve ostalo normalno da ce gledati da nadje nesto slicno a ne neku siroticu gdje ce mu se poslije nakacit pola ili citava njena familija i sisati ga dok ne pukne. 
- Ramzess Veliki
#802 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Ma loše si razumio. Švabicama je šoping na prvom mjestu jer ne cijene svoju rupicu. Zato nju često posuđuju, samo ljubazno pitaš i dobićeš. Zato ne pitaj za Apple.avantgarde wrote:ultima_palabra wrote:Niđe veze.avantgarde wrote:mnogi muskarci ne znaju,ili cak i nece da znaju da je tako,a jeste:-zene vise uzivaju u sHopingu-ali sa lovom,bez sparanja,onom detaljnom gdje ce one ansminkane,dotjerane sve zagledat,pogledat,probat,kupit,diviti se itd...nego u sexu![]()
![]()
ziva istina!
ne moras vjerovat,al citajuci neka najnovija istrazivanja u Njemackoj glede zena i njihovog ponasanja doslo se do zakljucka da im je sex tek na drugom mjestu....pa ti sad kontaj..nije ni meni drago ,al eto,evolucija traje
![]()
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#803 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Troll_Happens wrote:... Kaze jaran pola plate mu ostane pola da zeni..
50 KM deparca.
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#804 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Ja sam nepopravljiv pa vjerujem da se dvije osobe nadju i osjete istovremeno to je to i
taj osjecaj bez rezervi zive.
Dovoljno je da je iz normalne kuce, o sebi pri sebi sto bi neko rekao.
svi ti drugi mogu sklapat ugovore ili sta ti ga ja znam, nek se snalaze.
To zaledina i slicne gluposti je bez veze. Kao muskarac cu reci,
postoje dvije vrste zena, one koje ce od jedne marke napravit dvije,
njima je cilj da je im je dobro zajedno sa izabranim partnerom,
obicno se kaze dobra za kucu (bracnu zajednicu). (opsirnije pojasnjenje -ne mislim ovdje
na kucne poslove, takve zene su sposobne da ekonomisu i privreduju porodicnoj zajednici).
Ostale (druge) su one, koliko god da zarade same, potrositi ce i ono sto partner zaradi,
sve u crno zaviti. Tkz. "nosi iz kuce zene".
Ovdje uopste nije bitno kakvu zaledinu ima, ili je jedan tip zene ili drugi.
Isto naravno vrijedi i za muskarce.
taj osjecaj bez rezervi zive.
Dovoljno je da je iz normalne kuce, o sebi pri sebi sto bi neko rekao.
svi ti drugi mogu sklapat ugovore ili sta ti ga ja znam, nek se snalaze.
To zaledina i slicne gluposti je bez veze. Kao muskarac cu reci,
postoje dvije vrste zena, one koje ce od jedne marke napravit dvije,
njima je cilj da je im je dobro zajedno sa izabranim partnerom,
obicno se kaze dobra za kucu (bracnu zajednicu). (opsirnije pojasnjenje -ne mislim ovdje
na kucne poslove, takve zene su sposobne da ekonomisu i privreduju porodicnoj zajednici).
Ostale (druge) su one, koliko god da zarade same, potrositi ce i ono sto partner zaradi,
sve u crno zaviti. Tkz. "nosi iz kuce zene".
Ovdje uopste nije bitno kakvu zaledinu ima, ili je jedan tip zene ili drugi.
Isto naravno vrijedi i za muskarce.
- shibonja
#805 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Klasicna sponzorusa je u svakoj zemlji ista
- Reventor
#806 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Troll_Happens wrote:Ako muskarac ima dobar posao placu i sve ostalo normalno da ce gledati da nadje nesto slicno a ne neku siroticu gdje ce mu se poslije nakacit pola ili citava njena familija i sisati ga dok ne pukne.
-
sour cherry
#807 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Tako je.Slažem se.Ako ne trošiš na nju puno,ona nije čemu.Suha realnost.Ne mozes ocekivat da vodis iole okey zensku da se ne isprsis i ne potrosis na nju sem ako imas neku ludacu koja sjedi samo u sobi i ne izlazi iz iste.
- Ramzess Veliki
#808 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Apsolutno se ne slažem. I kad sam bio kokuz i kad sam bio pun k'o brod izlazio sam sa podjednako lijepim i dotjeranim djevojkama i nikada nisam plaćao više ni u kojoj varijanti. To je vječita priča kokuza - da moraju imati para da izađu sa kvalitetnom djevojkom. Nisu u pitanju pare nego stil, kultura, samopouzdanje ...sour cherry wrote:Tako je.Slažem se.Ako ne trošiš na nju puno,ona nije čemu.Suha realnost.Ne mozes ocekivat da vodis iole okey zensku da se ne isprsis i ne potrosis na nju sem ako imas neku ludacu koja sjedi samo u sobi i ne izlazi iz iste.
-
Great Cornholio
#809 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Pa da, normalan čovjek, pored toga što želi da se normalno hrani, normalno odijeva, da u normalnim stambenim uslovima živi, želi da povrh svega toga sebi priušti još nešto čime bi se njegov život obogatio , npr. da sebi priušti odmor ( ljetovanje, zimovanje i sl.), da se bavi nekim hobijem, da se druži, ide na koncerte, u pozorište, posjećuje sportske manifestacije i sl., a za sve to su potrebne pare.sour cherry wrote:Tako je.Slažem se.Ako ne trošiš na nju puno,ona nije čemu.Suha realnost.Ne mozes ocekivat da vodis iole okey zensku da se ne isprsis i ne potrosis na nju sem ako imas neku ludacu koja sjedi samo u sobi i ne izlazi iz iste.
Normalan insan ( i ženski i muški) ne bi trebao zahtijevati da se na njega troši puno ili malo, već da se potroši koliko je dovoljno da bi taj insan bio srećan i zadovoljan.
- Ramzess Veliki
#810 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Tako je. Kome je mala ćuna mora više para trošiti kako bi nivo datog osjećanja sreće bio ujednačen.Great Cornholio wrote: Normalan insan ( i ženski i muški) ne bi trebao zahtijevati da se na njega troši puno ili malo, već da se potroši koliko je dovoljno da bi taj insan bio srećan i zadovoljan.
A djevojka sa malim sisama mora naučiti neke tehnike koje se ne uče u školi.
Zato volim djevojke sa malim sisama.
- Ramzess Veliki
#811 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Pogrešno.Mr Chow wrote:Da, pale, ali jedini muskarac koji ce prici djevojci radi dobrog automobila je - peder... Jednostavno, ili je dobra ili ne, automobil/motor/avion je ne cini dobrom (ok, osim kod muskih sponzorusa).. problem je sto u obrnutom slucaju, velicina automobila i debljina slajbaka je obrnuto proporcionalna emocijama koje doticna razvija za muskarca..veze s vezom wrote:pa pale se i muskarci
To su pravi muškarci. Ja kad vidim curu u nabrijanom autu odmah zagrizem, jer nabrijana auta voze osobe sa avanturističkim duhom. Poređenja radi imam tu u blizini dvije ženske koje izgledaju podjednako predobro - jedna vozi Peugeot 206 CC crveni kabri, a druga Citroen C3. Prva nosi minjake k'o pojas, opasna, direktna, nema tamo-vamo, namjerno se nagne ispred mene da mi pokaže gaćice ... ovu drugu sam jednom dohvatio za ruku i počela je histerisati, a muntamo se dvije godine.
Da ne govorim o ženkama koje voze R-ove, vrh svega!
-
Great Cornholio
#812 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Auto je prevozno sredstvo, i dobro je imati auto jer ono čovjeku olakšava život, a i daje osjećaj slobode i nezavisnosti koju mu ne daju sredstva javnog prevoza.veze s vezom wrote:pa pale se i muskarci
Ali, kad se na auto počne gledati, ne kao na prevozno sredstvo, već kao na statusni simbol, onda auto prestaje da bude prevozno sredstvo koje bi trebalo biti što udobnije, sigurnije, lakše za rukovanje, što više ekonomično i što manje štetno za okolinu, već sredstvo kojim se liječe kompleksi, sredstvo bez kojeg se iskompleksirana osoba ne može osjećati srećnom i zadovoljnom.
Ne mora biti da je to pravilo, ali osobe koje se "pale" na preskupa, preglomazna, neekonomična i bez potrebe prejaka auta, su najvjerovatnije iskompleksirane koje svoje komplekse žele da liječe autima.
- BadCopy
#813 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Tebra ti kolko visis na forumu sumnjam da stignes vidjet i prognozu na vijestima a ne picoku
-
Great Cornholio
#814 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Uglavnom je do "glave", jer ima ljudi koji se kreću u invalidskim kolicima a nemaju problema sa samopouzdanjem.Ramzess Veliki wrote:Tako je. Kome je mala ćuna mora više para trošiti kako bi nivo datog osjećanja sreće bio ujednačen.Great Cornholio wrote: Normalan insan ( i ženski i muški) ne bi trebao zahtijevati da se na njega troši puno ili malo, već da se potroši koliko je dovoljno da bi taj insan bio srećan i zadovoljan.![]()
A djevojka sa malim sisama mora naučiti neke tehnike koje se ne uče u školi.![]()
Zato volim djevojke sa malim sisama.
- Ramzess Veliki
#815 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Ja volim brza auta i motore radi adrenalina i opasnosti.Great Cornholio wrote:Auto je prevozno sredstvo, i dobro je imati auto jer ono čovjeku olakšava život, a i daje osjećaj slobode i nezavisnosti koju mu ne daju sredstva javnog prevoza.veze s vezom wrote:pa pale se i muskarci
Ali, kad se na auto počne gledati, ne kao na prevozno sredstvo, već kao na statusni simbol, onda auto prestaje da bude prevozno sredstvo koje bi trebalo biti što udobnije, sigurnije, lakše za rukovanje, što više ekonomično i što manje štetno za okolinu, već sredstvo kojim se liječe kompleksi, sredstvo bez kojeg se iskompleksirana osoba ne može osjećati srećnom i zadovoljnom.
Ne mora biti da je to pravilo, ali osobe koje se "pale" na preskupa, preglomazna, neekonomična i bez potrebe prejaka auta, su najvjerovatnije iskompleksirane koje svoje komplekse žele da liječe autima.
I nema to veze sa dokazivanjem nekome.
A da imam trenutno love, najsretniji bih bio da kupim Audi A8 iz 2004-te, ili BMW 520i iz 2002-ge. Desetak hiljada KM, nije cifra a predobri su.
Last edited by Ramzess Veliki on 16/10/2013 14:38, edited 1 time in total.
-
Great Cornholio
#816 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Možda i ima, jer gore si spomenuo da bi te bilo stid, da ne znaš kako bi to podnio, da te žensko "odere" nekom Hondom, Jamahom, ili Suzukijem, jer vjerovatno se one oznake na to odnose.Ramzess Veliki wrote: Ma niđe veze. Ja volim brza auta i motore radi adrenalina i opasnosti.![]()
- sheilak
#817 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
da, a i ima i onih koji nedostatak skupog, dobrog auta kompenziraju veličinom polnog organa.Great Cornholio wrote: Auto je prevozno sredstvo, i dobro je imati auto jer ono čovjeku olakšava život, a i daje osjećaj slobode i nezavisnosti koju mu ne daju sredstva javnog prevoza.
Ma niđe veze. Ja volim brza auta i motore radi adrenalina i opasnosti.![]()
- Ramzess Veliki
#818 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Mene ne može biti stid. To kažem radi općeg utiska kako cure voze. Drago mi je kad vidim da neko vozi bolje od mene, a posebno mi je drago ako djevojka vozi bolje. Tad ima moje iskreno divljenje.Great Cornholio wrote:Možda i ima, jer gore si spomenuo da bi te bilo stid, da ne znaš kako bi to podnio, da te žensko "odere" nekom Hondom, Jamahom, ili Suzukijem, jer vjerovatno se one oznake na to odnose.Ramzess Veliki wrote: Ma niđe veze. Ja volim brza auta i motore radi adrenalina i opasnosti.![]()
Ako je to sigurna vožnja jer nisam ljubitelj srljanja bez kontrole.
-
Great Cornholio
#819 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Uglavnom, ja ne volim brza auta niti uživam u opasnosti koju takva vožnja donosi, i za one koji tako voze, a i za one koji moraju trpiti takve " avanturiste" po cestama.
Da je do mene, sve bi ja to "pohapsio", i dozvolio da našim cestama ( na kojim je najveća dozvoljena brzina 130 km/h, i to na auto- putu) voze samo oni koji uživaju u vožnji koja ne ugrožava ničiji život.
Da je do mene, sve bi ja to "pohapsio", i dozvolio da našim cestama ( na kojim je najveća dozvoljena brzina 130 km/h, i to na auto- putu) voze samo oni koji uživaju u vožnji koja ne ugrožava ničiji život.
-
Great Cornholio
#820 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Potencija kod muškarca zavisi od mnogo faktora, jedan od njih, jako bitan, je i samopuzdanje. Samopuzdanje se gradi na osnovu našeg viđenja sebe, svojih osobina i sposobnosti.sheilak wrote:
da, a i ima i onih koji nedostatak skupog, dobrog auta kompenziraju veličinom polnog organa.tkao su mi barem rekli.
![]()
Neko može imati visoko samopuzdanje "bez pokrića" u materijalnom, u onome što posjeduje, izgraditi samopozdanje na osnovu onoga što jeste, a ne na sonovu onoga šta ima, ali postoji veliki broj onih koji samopouzdanje grade isključivo na osnovu onoga šta posjeduju, i takvima je mnogo teže da postanu sigurni u sebe, u svoju "muškost" ili "ženstvenost", a samopozdanje izgrađeno na taj način je dosta labilno, dovoljno je da ostaneš bez nečega materijalnog što posjeduješ i ode samopouzdanje, ode možda i najbitniji faktor kad je je u pitanju seksualnost.
- sheilak
#821 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
@Great Cornholio
da, stoga i laskanje njima i njihovoj sujeti.
Potencija kod muškarca zavisi od mnogo faktora, jedan od njih, jako bitan, je i samopuzdanje.
da, stoga i laskanje njima i njihovoj sujeti.
..vidjenja sebe, ali vrlo često očima drugih, rijetki su oni koji u mogu biti (zdravo) objektivni.Samopuzdanje se gradi na osnovu našeg viđenja sebe, svojih osobina i sposobnosti.
pa, kažem: rijetki su oni koji mogu realno odrediti vlastitu vrijednost, bilo u pozitivnom ili negativnom smislu. na to mislim kad govorim ovo o "kompenziranju".Neko može imati visoko samopuzdanje "bez pokrića" u materijalnom, u onome što posjeduje, izgraditi samopozdanje na osnovu onoga što jeste, a ne na sonovu onoga šta ima, ali postoji veliki broj onih koji samopouzdanje grade isključivo na osnovu onoga šta posjeduju, i takvima je mnogo teže da postanu sigurni u sebe, u svoju "muškost" ili "ženstvenost", a samopozdanje izgrađeno na taj način je dosta labilno, dovoljno je da ostaneš bez nečega materijalnog što posjeduješ i ode samopouzdanje, ode možda i najbitniji faktor kad je je u pitanju seksualnost.
- sheilak
#822 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
ma, ništa contra finog sportskog auta, pa neka je i mali.sherbett wrote:
ja osobno ne volim te male niske sportske...još manje tipove šta ih voze..valjda te usađene predrasude, šta ja znam...
- sheilak
#823 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
ja, fakat, moraš se zapitati koliko je zapravo ovaj lik impotentan, u bilo kojem smislu. 
-
Great Cornholio
#824 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Teško je biti u potpunosti objektivan, u stvari to je nemoguće, jer percepcija je uvijek subjektivni doživljaj objektivne stvarnosti.sheilak wrote:@Great CornholioPotencija kod muškarca zavisi od mnogo faktora, jedan od njih, jako bitan, je i samopuzdanje.
da, stoga i laskanje njima i njihovoj sujeti.![]()
..vidjenja sebe, ali vrlo često očima drugih, rijetki su oni koji u mogu biti (zdravo) objektivni.Samopuzdanje se gradi na osnovu našeg viđenja sebe, svojih osobina i sposobnosti.
pa, kažem: rijetki su oni koji mogu realno odrediti vlastitu vrijednost, bilo u pozitivnom ili negativnom smislu. na to mislim kad govorim ovo o "kompenziranju".Neko može imati visoko samopuzdanje "bez pokrića" u materijalnom, u onome što posjeduje, izgraditi samopozdanje na osnovu onoga što jeste, a ne na sonovu onoga šta ima, ali postoji veliki broj onih koji samopouzdanje grade isključivo na osnovu onoga šta posjeduju, i takvima je mnogo teže da postanu sigurni u sebe, u svoju "muškost" ili "ženstvenost", a samopozdanje izgrađeno na taj način je dosta labilno, dovoljno je da ostaneš bez nečega materijalnog što posjeduješ i ode samopouzdanje, ode možda i najbitniji faktor kad je je u pitanju seksualnost.
E sad, od toga koliko je čovjek iskren prema samom sebi, i od toga koliko su drugi iskreni kad ga hvale ili kude, zavisi da li će čovjek uspjeti da stvori realnu sliku sebe, svojih kvaliteta i mana, jer samopuzdanje izgrađeno na lažima nije nešto stabilno, i postoji velika šansa da se "sruši" kad okolina prestane da nam laska i počne da nas kudi.
Uglavnom, kao što je Isus rekao, a Frojd dokazao, jedino nas istina može osloboditi ( ozdraviti).
- sheilak
#825 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
da, a u slučaju nekih kod kojih se potencija temelji na samopouzdanju-i uništiti.Great Cornholio wrote:Uglavnom, kao što je Isus rekao, a Frojd dokazao, jedino nas istina može osloboditi ( ozdraviti).