Koju igru igras? :P
Moderator: Benq
-
Adnan-X
Prvo da kažem da su ovi Games forumi najbolji nema nikakvih preseravanja o politici i slicnim temama kao naprimjer "Ko je počeo rat?" koji iskrsne na skoro svakom forumu, mada ima malo ljudi.
Evo ja igram KoTOR, Avp 2 i Titanse. Kotor je stvarno strava igra, po meni koji je vjerujte mi odigrao tonu RPG-ova najbolji i samo mu je Morrowind blizu. Dosta mi je više onih RPG-ova u kojima se samo šetkate po tamnicama koljete kosture( gdje kostur može držati zlato?) i skupljate zlato pa onda fino u grad po opremu i magije. AvP 2 je bila i još uvjek jeste jedina igra u kojoj različite kampanje ne znače samo različite mape i oružja več od vas traže različite stilove igranja. Humansi-čista rokaona i strava (prva igra koja me prepala a prije toga sam igro Silent hill i Resident Evil). Aliensi-klanje i po samo šteta što nije nelinearna i što ste skoro uvjek sami (mada je snaga Aliensa baš u njihovoj brojnosti. Predator- Thief u 23. stolječu ( dobro možete igrati i kao Rokaonu ali to nije to). Titansi nisu baš bogzna šta ali može zabaviti čovjeka na par sati.
Evo ja igram KoTOR, Avp 2 i Titanse. Kotor je stvarno strava igra, po meni koji je vjerujte mi odigrao tonu RPG-ova najbolji i samo mu je Morrowind blizu. Dosta mi je više onih RPG-ova u kojima se samo šetkate po tamnicama koljete kosture( gdje kostur može držati zlato?) i skupljate zlato pa onda fino u grad po opremu i magije. AvP 2 je bila i još uvjek jeste jedina igra u kojoj različite kampanje ne znače samo različite mape i oružja več od vas traže različite stilove igranja. Humansi-čista rokaona i strava (prva igra koja me prepala a prije toga sam igro Silent hill i Resident Evil). Aliensi-klanje i po samo šteta što nije nelinearna i što ste skoro uvjek sami (mada je snaga Aliensa baš u njihovoj brojnosti. Predator- Thief u 23. stolječu ( dobro možete igrati i kao Rokaonu ali to nije to). Titansi nisu baš bogzna šta ali može zabaviti čovjeka na par sati.
-
sido
Ne možeš zamisliti koliko bi mi bilo drago obrisati svaki sličan postAdnan-X wrote:Prvo da kažem da su ovi Games forumi najbolji nema nikakvih preseravanja o politici i slicnim temama kao naprimjer "Ko je počeo rat?" koji iskrsne na skoro svakom forumu, mada ima malo ljudi.
A sad na temu: trenutni igram nekih igarana gameboy advance emulatoru, te kao i Neshill razmišljam da kupim sebi jedan. Nikada nisam očekivao da ću se ikada u životu ponovo zaraziti igrajuću super Maria, ali sam uspio. Od svih igara za GBA svakako bih izdbvojio: Mario and Luigi (RPG u stilu FF-a), Final Fantasy Tactics (ime sve govori), Baldur's Gate: Dark Alliance (Diablo-like hack'n'slash), te naravno klasik Lost Vikings. Osim toga igram i NFS Underground, te pokušavam završiti Neverwinter Nights.
Da se zaključiti da volim RPG-eve
-
hamdo
De mi reci Adnane, kakva je to igra kotor, što spominješ. Ja sam isto rpg fanatik, i ako ima šta bolje do morrowinda, to moram igrat!!!Adnan-X wrote:Prvo da kažem da su ovi Games forumi najbolji nema nikakvih preseravanja o politici i slicnim temama kao naprimjer "Ko je počeo rat?" koji iskrsne na skoro svakom forumu, mada ima malo ljudi.
-
sido
KotOR = Knights of the Old Republic, Biowareov implementacija Star Wars d20 campaing settinga. Odlična igra za sve ljubitelje RPGeva i Star Warsahamdo wrote:De mi reci Adnane, kakva je to igra kotor, što spominješ. Ja sam isto rpg fanatik, i ako ima šta bolje do morrowinda, to moram igrat!!!
-
Odeni Zeko
Unreal Tournament, MOH, Hitman,GTA....strategije takodjer mogu proci
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
odeni, jesi li dobio/la poruku?
Majicu ti pojedose moljci...

Majicu ti pojedose moljci...
-
Odeni Zeko
Dobila sam....trenutno nemam kredita.....zovem te za desetak minuta ....moze?horns&drums wrote:odeni, jesi li dobio/la poruku?
Majicu ti pojedose moljci...![]()
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Moze, ok
-
BigusDickus
NFS HP2 
-
Stitch__
Championship Manager 03/04 PLEASE MAKE IT STOP !!!
i Nba Live 2003
imam i 2004, kao i Fifu 2004, al kod obje igre isti problem... igra je instalirana, crack instaliran...i kad je pokusham pokrenuti, ekran se zacrni, i nakon par sekundi vrati me na desktop...
bez ikakve error poruke
imal iko pojma do cega bi moglo bit?
i Nba Live 2003
imam i 2004, kao i Fifu 2004, al kod obje igre isti problem... igra je instalirana, crack instaliran...i kad je pokusham pokrenuti, ekran se zacrni, i nakon par sekundi vrati me na desktop...
-
stidljiv
Problem je u cracku...tj ne valja crack...stavi drugi CD od igrice i pokrenut ce je bez problema...Stitch__ wrote:Championship Manager 03/04 PLEASE MAKE IT STOP !!!
![]()
i Nba Live 2003
imam i 2004, kao i Fifu 2004, al kod obje igre isti problem... igra je instalirana, crack instaliran...i kad je pokusham pokrenuti, ekran se zacrni, i nakon par sekundi vrati me na desktop...![]()
![]()
bez ikakve error poruke
![]()