Koju igru igras? :P

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Robin_Ud

Post by Robin_Ud »

svaka cast,moj duboki naklon miss (ovdje ide smajli,koji skida sesir i savija se u koljenu) :roll:
Kolosus

Post by Kolosus »

Grim Fandango...LEGENDARNA!!! :) :) :) :)

:-) "Glotis, you're not tooo big, the cars are just too small!" :-)
Pooll

Post by Pooll »

Adnan-X

Post by Adnan-X »

Prvo da kažem da su ovi Games forumi najbolji nema nikakvih preseravanja o politici i slicnim temama kao naprimjer "Ko je počeo rat?" koji iskrsne na skoro svakom forumu, mada ima malo ljudi.

Evo ja igram KoTOR, Avp 2 i Titanse. Kotor je stvarno strava igra, po meni koji je vjerujte mi odigrao tonu RPG-ova najbolji i samo mu je Morrowind blizu. Dosta mi je više onih RPG-ova u kojima se samo šetkate po tamnicama koljete kosture( gdje kostur može držati zlato?) i skupljate zlato pa onda fino u grad po opremu i magije. AvP 2 je bila i još uvjek jeste jedina igra u kojoj različite kampanje ne znače samo različite mape i oružja več od vas traže različite stilove igranja. Humansi-čista rokaona i strava (prva igra koja me prepala a prije toga sam igro Silent hill i Resident Evil). Aliensi-klanje i po samo šteta što nije nelinearna i što ste skoro uvjek sami (mada je snaga Aliensa baš u njihovoj brojnosti. Predator- Thief u 23. stolječu ( dobro možete igrati i kao Rokaonu ali to nije to). Titansi nisu baš bogzna šta ali može zabaviti čovjeka na par sati.
sido

Post by sido »

Adnan-X wrote:Prvo da kažem da su ovi Games forumi najbolji nema nikakvih preseravanja o politici i slicnim temama kao naprimjer "Ko je počeo rat?" koji iskrsne na skoro svakom forumu, mada ima malo ljudi.
Ne možeš zamisliti koliko bi mi bilo drago obrisati svaki sličan post :)

A sad na temu: trenutni igram nekih igarana gameboy advance emulatoru, te kao i Neshill razmišljam da kupim sebi jedan. Nikada nisam očekivao da ću se ikada u životu ponovo zaraziti igrajuću super Maria, ali sam uspio. Od svih igara za GBA svakako bih izdbvojio: Mario and Luigi (RPG u stilu FF-a), Final Fantasy Tactics (ime sve govori), Baldur's Gate: Dark Alliance (Diablo-like hack'n'slash), te naravno klasik Lost Vikings. Osim toga igram i NFS Underground, te pokušavam završiti Neverwinter Nights.

Da se zaključiti da volim RPG-eve :-D
neshill

Post by neshill »

Kekekeke

Ja sam apsolutno zao. Unistavam veze, smetam poslu, i jedem slobodno vrijeme ljudima. GBA cini cuda :)
JD

Post by JD »

Trenutno prelazim Metal Gear Solid 2 Sons of Liberty, po neki 30 put hehe.
hamdo

Post by hamdo »

ja igram ustvari ja sam prekuco MORROWIND (koji traje preko 500 sati)i jedu expanziju (bloodmoon) druga (tribunal) nije mogla zbog buga. imal ovdje ko luđi od mene!?! :-)
Saian

Post by Saian »

Tesko Hamdo. :D Ja igram fudbala na male. :D
hamdo

Post by hamdo »

Saian wrote:Tesko Hamdo. :D Ja igram fudbala na male. :D
Tako sam i mislio!!! :lol:
hamdo

Post by hamdo »

Adnan-X wrote:Prvo da kažem da su ovi Games forumi najbolji nema nikakvih preseravanja o politici i slicnim temama kao naprimjer "Ko je počeo rat?" koji iskrsne na skoro svakom forumu, mada ima malo ljudi.

Evo ja igram KoTOR, Avp 2 i Titanse. Kotor je stvarno strava igra, po meni koji je vjerujte mi odigrao tonu RPG-ova najbolji i samo mu je Morrowind blizu. Dosta mi je više onih RPG-ova u kojima se samo šetkate po tamnicama koljete kosture( gdje kostur može držati zlato?) i skupljate zlato pa onda fino u grad po opremu i magije. AvP 2 je bila i još uvjek jeste jedina igra u kojoj različite kampanje ne znače samo različite mape i oružja več od vas traže različite stilove igranja. Humansi-čista rokaona i strava (prva igra koja me prepala a prije toga sam igro Silent hill i Resident Evil). Aliensi-klanje i po samo šteta što nije nelinearna i što ste skoro uvjek sami (mada je snaga Aliensa baš u njihovoj brojnosti. Predator- Thief u 23. stolječu ( dobro možete igrati i kao Rokaonu ali to nije to). Titansi nisu baš bogzna šta ali može zabaviti čovjeka na par sati.
De mi reci Adnane, kakva je to igra kotor, što spominješ. Ja sam isto rpg fanatik, i ako ima šta bolje do morrowinda, to moram igrat!!!
sido

Post by sido »

hamdo wrote:De mi reci Adnane, kakva je to igra kotor, što spominješ. Ja sam isto rpg fanatik, i ako ima šta bolje do morrowinda, to moram igrat!!!
KotOR = Knights of the Old Republic, Biowareov implementacija Star Wars d20 campaing settinga. Odlična igra za sve ljubitelje RPGeva i Star Warsa
hamdo

Post by hamdo »

RPGovi su dobri, al cim je radnja u buducnosti, tu nema igre.
seha

Post by seha »

Ja ovih dana sutam Call of Duty (online)... Nazalost nemam vise vremena za igre kao prije tako da nisam bas stela ali jos uvijek u DM i TDM ubijem vise nego sto mene ubiju :-? :-D
hamdo

Post by hamdo »

Nox je zakon !!!
Odeni Zeko

Post by Odeni Zeko »

Unreal Tournament, MOH, Hitman,GTA....strategije takodjer mogu proci
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

odeni, jesi li dobio/la poruku?

Majicu ti pojedose moljci... :D :D
Odeni Zeko

Post by Odeni Zeko »

horns&drums wrote:odeni, jesi li dobio/la poruku?

Majicu ti pojedose moljci... :D :D
Dobila sam....trenutno nemam kredita.....zovem te za desetak minuta ....moze?
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Moze, ok
Ahatus

Post by Ahatus »

Sigles mi trenutno krade dragocjeno vrijeme - imam tek 7-8 onih kruzica, ali je pitanje trenutka kad ce ... :)
Ahatus

Post by Ahatus »

singles bi trebalo pisati :)
Gazz

Post by Gazz »

ja kuglam :-) na nokiji :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BigusDickus

Post by BigusDickus »

NFS HP2 :-)
Stitch__

Post by Stitch__ »

Championship Manager 03/04 PLEASE MAKE IT STOP !!!

:D

i Nba Live 2003

imam i 2004, kao i Fifu 2004, al kod obje igre isti problem... igra je instalirana, crack instaliran...i kad je pokusham pokrenuti, ekran se zacrni, i nakon par sekundi vrati me na desktop... :shock: :? :? bez ikakve error poruke :?

imal iko pojma do cega bi moglo bit? :?
stidljiv

Post by stidljiv »

Stitch__ wrote:Championship Manager 03/04 PLEASE MAKE IT STOP !!!

:D

i Nba Live 2003

imam i 2004, kao i Fifu 2004, al kod obje igre isti problem... igra je instalirana, crack instaliran...i kad je pokusham pokrenuti, ekran se zacrni, i nakon par sekundi vrati me na desktop... :shock: :? :? bez ikakve error poruke :?

imal iko pojma do cega bi moglo bit? :?
Problem je u cracku...tj ne valja crack...stavi drugi CD od igrice i pokrenut ce je bez problema...
Post Reply