I horoskop.kojsino wrote:U Avaz-u i Walter-u, je samo datum tacan,
ponekad pogrijese ...
Kojim novinama vjerujete?
- manijak1
-
ucenik
#30 Re: Kojim novinama vjerujete?
Kojim novinama vjerujete?
Slabo kojim, neshto malo avazu, oslobodjenju i nezavisnim....uglavnom vjerujem im 100% za chitulje, mada i tu nekad omahnu.... ostale teme su nako.....raspored TV programa im je slabo kad tachan....
Slabo kojim, neshto malo avazu, oslobodjenju i nezavisnim....uglavnom vjerujem im 100% za chitulje, mada i tu nekad omahnu.... ostale teme su nako.....raspored TV programa im je slabo kad tachan....
-
wandy
#31 Re: Kojim novinama vjerujete?
Nemoj te samo im je datum tacan.Vodenjak wrote:Bome ja samo Avazu!Cityy wrote:Ja nijednim.
A sto se tice onih 'Nezavisnih novina' , ne znam ko njih kupuje u RS, jer mi oni djeluju kao antisrpske novine.
Kakva je situacija u Federaciji, po tom pitanje? Sta se najvise cita?
Sve ostalo je smece puno domacih izdajnika koje finansiraju strane obavjestajne sluzbe koje zele da nas muslimana nestane iz Evrope!
Nemaju pametnija posla a i znaju sta su prioriteti!
Ali dohakace njima Avaz, ja vam kazem!
Citaj bhdane to su dobre novine.
- manijak1
pa čitaj onda prosrpskeA sto se tice onih 'Nezavisnih novina' , ne znam ko njih kupuje u RS, jer mi oni djeluju kao antisrpske novine.
-
ucenik
#34 Re: Kojim novinama vjerujete?
Po chemu ti ocjenjujesh kvalitet novina???wandy wrote: Citaj bhdane to su dobre novine.
-
wandy
#35 Re: Kojim novinama vjerujete?
Po informacijama od jednog clana foruma.Imao sam priliku da procitam dosta fini i istiniti stvari u tim novinama.Vrlo malo ima propagande u tim novinama za razliku od ostali novina.Ja mislim da samo slobodna bosna moze se porediti sa danima.ucenik wrote:Po chemu ti ocjenjujesh kvalitet novina???wandy wrote: Citaj bhdane to su dobre novine.![]()
![]()
-
ucenik
#36 Re: Kojim novinama vjerujete?
Da tachno je da i oni imaju istinitih informacija, kao i svake druge novine!wandy wrote:Po informacijama od jednog clana foruma.Imao sam priliku da procitam dosta fini i istiniti stvari u tim novinama.Vrlo malo ima propagande u tim novinama za razliku od ostali novina.Ja mislim da samo slobodna bosna moze se porediti sa danima.ucenik wrote:Po chemu ti ocjenjujesh kvalitet novina???wandy wrote: Citaj bhdane to su dobre novine.![]()
![]()
Ali, nikako ne mogu da shvatim, stalno nam propagiraju da kupujemo domatje, a Dani se shtampaju u Zagrebu! Tu mi neshto ne shtima! Zashto te pare koje daju nekoj shtampariji u Zagrebu ne dadnu nekoj shtampariji u BiH??? Pa da budu i oni sami primjer kako se ozhivljava domatja privreda, kako se zaposhljavaju ljudi!
Ako ne vjerujesh evo link;
http://www.bhdani.com/impresum/
-
sanjanin
Bas tako. Novinari mogu od postena covjeka napravit monstruma i obratno.car-x wrote:cuj, kojim novinama vjerujete.. pa nije ni cudo sto postavljas teme tipa "neka mi neko objasni" kad vjerujes novinama..
evo ti jedna "insider information", tek da ti bude jasno kako to hoda u novinarstvu..
sjedim kod jarana.. on relativno uspjesni sportas.. na nekoliko nivoa proglasavan najboljim u svojoj klasi.. zvoni mu mobac, poznati sportski novinar koji pise za nase renomirane sportske novine.. kaze, misko, nesto si mi los bio na zadnjem susretu.. sta je to bilo, vako nako.. zadube se oni u pricu.. da bi na kraju novinar reko.. ponesi jedan kanistercic one tvoje dobre rakije, pa cemo napisati kako nisi bio najgori..
vjerovati novinama ti je obicna, najobicnija neinformiranost.. u avazu npr. usudjujem se vjerovato samo cituljama, a ponekad i tv programu, iako se i tu zna omaci.. sve ostalo primam s rezervom..
-
ucenik
Ja nisam imenovao ni jednu shtampariju, mogu je i oni sami vala otvorit, pa zaposlit radnike svih vjroispovijesti i nacionalnosti....ne mora to bit neka ogromna shtamparija....Toozla wrote:Pod cijom su kontrolom domace stamparije?
A prije svega treba pitat pod chijom su kontrolom sve nashe novine, u svakima se osjeti strani uticaj!
- stickitout
komi wrote:ne vjerujem nikome ništa ne čitam novine ne gledam TV
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#41 Re: Kojim novinama vjerujete?
jedan dječak iz moje škole je umro... nikad nisam saznao što se desilo... lego navečer ujutru mrtavucenik wrote:....uglavnom vjerujem im 100% za chitulje, mada i tu nekad omahnu...
objavili razred škola i roditelji po jednu osmrtnicu
osmrtnica BR 1
Mario ..... III b medicinske
Osmrtnica BR 2
Dario ..... II b medicinske
Osmrtnica BR 3
Mario..... III b gimnazije
da nije tragično bilo bi komično...
-
ucenik
#42 Re: Kojim novinama vjerujete?
Ma ja kad sam bio u BiH makar su znali napisat przime sa onim mekim ''C''! Dodushe u zadnje vrijeme nisam u BiH, pa tako imam priliku vidjet samo naslove na netu...komi wrote:jedan dječak iz moje škole je umro... nikad nisam saznao što se desilo... lego navečer ujutru mrtavucenik wrote:....uglavnom vjerujem im 100% za chitulje, mada i tu nekad omahnu...
objavili razred škola i roditelji po jednu osmrtnicu
osmrtnica BR 1
Mario ..... III b medicinske
Osmrtnica BR 2
Dario ..... II b medicinske
Osmrtnica BR 3
Mario..... III b gimnazije
da nije tragično bilo bi komično...
![]()
![]()
- Vodenjak
ucenik wrote:Ja nisam imenovao ni jednu shtampariju, mogu je i oni sami vala otvorit, pa zaposlit radnike svih vjroispovijesti i nacionalnosti....ne mora to bit neka ogromna shtamparija....Toozla wrote:Pod cijom su kontrolom domace stamparije?
A prije svega treba pitat pod chijom su kontrolom sve nashe novine, u svakima se osjeti strani uticaj!
Jadna mala indoktrinirana djecica........
-
ucenik
Hm, chuj ja indoktriniran????Vodenjak wrote:ucenik wrote:Ja nisam imenovao ni jednu shtampariju, mogu je i oni sami vala otvorit, pa zaposlit radnike svih vjroispovijesti i nacionalnosti....ne mora to bit neka ogromna shtamparija....Toozla wrote:Pod cijom su kontrolom domace stamparije?
A prije svega treba pitat pod chijom su kontrolom sve nashe novine, u svakima se osjeti strani uticaj!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jadna mala indoktrinirana djecica........
cccccc
ja svashta....
-
Hindi de Gundi
SVIM NOVINAMA: AKO NAPISU I NEKU POLUISTINU ILI NEPOTVRDJENU ISTINU; TO JE VISE NEGO POBJEDA PROTIV FASIZMA:
ZASTO? ODRASTAO COVJEK MOZE DA RAZMISLJA.
ALI ONAJ KOJI KRIJE ISTINU JE NAJGORI COVJEK - REKAO JE :::
ZASTO? ODRASTAO COVJEK MOZE DA RAZMISLJA.
ALI ONAJ KOJI KRIJE ISTINU JE NAJGORI COVJEK - REKAO JE :::
-
DonDavudes
nije, nebi
u startu je reko da su nezavisne antisrpske novine
sto ce reci- kupujte Glas srpski
u startu je reko da su nezavisne antisrpske novine
sto ce reci- kupujte Glas srpski
- Fair Life
#49 Re: Kojim novinama vjerujete?
U pravu si Wandy !wandy wrote:Nemoj te samo im je datum tacan.
www.repetitio est mater studiorum.com
-
wandy
#50 Re: Kojim novinama vjerujete?
hehehe..Fair Life wrote:U pravu si Wandy !wandy wrote:Nemoj te samo im je datum tacan.
www.repetitio est mater studiorum.com
Pa imasli ikakve druge izvore osim bhdana?Pa nemozes samo koristi kao argument sta oni objave.Samo serviras sta jedna strane pise a nikad nemamo priliku da procitamo sta druga strana ima da kaze u vezi toga. Sta pisu u slobodnoj Bosni na primjer.Oni suguro imaju bolje argumente.