Koji vam je najbolji trenutak koji se desio na forumu???

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

micika

Post by micika »

rekla bih ti,ali se bojim da ce zvucati pateticno :oops: :-? i onako se ne razumijemo :shock: :( zasto onda trositi rijeci :(
Stari

Post by Stari »

manijak1 wrote::D :D Stari jel' te utješio s ovim :D :D premazom za škrge :D :D
mi ne mozemo biti jedan drugom konkurencija.
a 'vamo :D :D razvaljiva :D :D da ne budem ispravno prav :D razvaljuje sa mediteranskom kuhinjom :D :D .
Novo , park iza đale je :D :D tako prikladan :D .

Eto .........ako ste zaplakali koristite Violet ubruse , mahramice :D :D i ostale brisače za sluznice. :D :D
Evo vidite dame i gospodo ...manijak1 i ja smo se iz prve slozili po ovom pitanju....tako da smo sad ...kako se ono kaze ? slozni? sukladni? podudarni?....ma dobro sad nije bitno.

Kvalitete i opasnosti skrivene iza nicka Havetinja....su i ovom zgodom .... :D raskrinkane. No mene prevashodno zabrinjava pojedinost koju nacuh.... a u vezi havetinjinih razbijackih kapaciteta&sklonosti....koje je jednom zgodom vlastorucno sam sebi pripisao.
havetinja

Post by havetinja »

Stari wrote: No mene prevashodno zabrinjava pojedinost koju nacuh.... a u vezi havetinjinih razbijackih kapaciteta&sklonosti....koje je jednom zgodom vlastorucno sam sebi pripisao.
o tome...:cry:...nazalost...nema vise ko da prica :D
Saian

Post by Saian »

MEni je bilo dobro kad je Horns pocheo nesto sto je lichilo na tragichnu ljubavnu prichu koristechi zamjenice tipa "ona", "njoj", "njena" i ljudi pocheli pisati postove pune suchuti, razumjevanja, potpore , Mravojed se u po Hornsove priche izjada pun razumjevanja, jer mu se kao nesto slichno desilo ("otisla je s drugim...") :D dirnulo chovjeka, ma i suza se mogla vidjet na postu, dushu ogolio, da bi Horns na kraju napisao "... moja jedina Tequilla Souza Gold..." ovako nesto, e kad se tu nisam ugushio od smijeha :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

Stari :D biće da smo identičnog pogleda na situaciju ............ :D :D skakač je u završnici bolji od lovca , kažu :D :D
Stari

Post by Stari »

manijak1 wrote:Stari :D biće da smo identičnog pogleda na situaciju ............ :D :D skakač je u završnici bolji od lovca , kažu :D :D
O da...tako je
havetinja

Post by havetinja »

Stari wrote:
manijak1 wrote:Stari :D biće da smo identičnog pogleda na situaciju ............ :D :D skakač je u završnici bolji od lovca , kažu :D :D
O da...tako je
u zavrsnici jos bolje igraju...:cry:...topovi :D

kazu..da je tako....al u mom slucaju, omasise, debelo :oops:
Last edited by havetinja on 02/02/2005 13:25, edited 1 time in total.
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

Saian wrote:MEni je bilo dobro kad je Horns pocheo nesto sto je lichilo na tragichnu ljubavnu prichu koristechi zamjenice tipa "ona", "njoj", "njena" i ljudi pocheli pisati postove pune suchuti, razumjevanja, potpore , Mravojed se u po Hornsove priche izjada pun razumjevanja, jer mu se kao nesto slichno desilo ("otisla je s drugim...") :D dirnulo chovjeka, ma i suza se mogla vidjet na postu, dushu ogolio, da bi Horns na kraju napisao "... moja jedina Tequilla Souza Gold..." ovako nesto, e kad se tu nisam ugushio od smijeha :D :D
imaš ti to napismeno? :D
Post Reply