Koji vam je najbolji trenutak koji se desio na forumu???
-
Stari
Evo vidite dame i gospodo ...manijak1 i ja smo se iz prve slozili po ovom pitanju....tako da smo sad ...kako se ono kaze ? slozni? sukladni? podudarni?....ma dobro sad nije bitno.manijak1 wrote:![]()
Stari jel' te utješio s ovim
![]()
premazom za škrge
![]()
a 'vamomi ne mozemo biti jedan drugom konkurencija.![]()
razvaljiva
![]()
da ne budem ispravno prav
razvaljuje sa mediteranskom kuhinjom
![]()
.
Novo , park iza đale je![]()
tako prikladan
.
Eto .........ako ste zaplakali koristite Violet ubruse , mahramice![]()
i ostale brisače za sluznice.
![]()
Kvalitete i opasnosti skrivene iza nicka Havetinja....su i ovom zgodom ....
- Saian
MEni je bilo dobro kad je Horns pocheo nesto sto je lichilo na tragichnu ljubavnu prichu koristechi zamjenice tipa "ona", "njoj", "njena" i ljudi pocheli pisati postove pune suchuti, razumjevanja, potpore , Mravojed se u po Hornsove priche izjada pun razumjevanja, jer mu se kao nesto slichno desilo ("otisla je s drugim...")
dirnulo chovjeka, ma i suza se mogla vidjet na postu, dushu ogolio, da bi Horns na kraju napisao "... moja jedina Tequilla Souza Gold..." ovako nesto, e kad se tu nisam ugushio od smijeha

- manijak1
Stari
biće da smo identičnog pogleda na situaciju ............
skakač je u završnici bolji od lovca , kažu

-
havetinja
u zavrsnici jos bolje igraju...Stari wrote:O da...tako jemanijak1 wrote:Staribiće da smo identičnog pogleda na situaciju ............
![]()
skakač je u završnici bolji od lovca , kažu
![]()
kazu..da je tako....al u mom slucaju, omasise, debelo
Last edited by havetinja on 02/02/2005 13:25, edited 1 time in total.
-
MRAVOJED
imaš ti to napismeno?Saian wrote:MEni je bilo dobro kad je Horns pocheo nesto sto je lichilo na tragichnu ljubavnu prichu koristechi zamjenice tipa "ona", "njoj", "njena" i ljudi pocheli pisati postove pune suchuti, razumjevanja, potpore , Mravojed se u po Hornsove priche izjada pun razumjevanja, jer mu se kao nesto slichno desilo ("otisla je s drugim...")dirnulo chovjeka, ma i suza se mogla vidjet na postu, dushu ogolio, da bi Horns na kraju napisao "... moja jedina Tequilla Souza Gold..." ovako nesto, e kad se tu nisam ugushio od smijeha
![]()