mirsek wrote:Robot je sto se tice tehnike dosta jeftin, Npr. sony slusalice koje su u bbi cenru u ovlastenoj sony radnji 25 KM u robotu su bile 12 KM.
Sto se tice hrane tu ti je uvijek neko najjeftiniji za odredjene artikle, sve zavisi koliki popust za taj mjesec dobije od distirbutera.
Iskreno, ja Robot u širokom luku zaobilazim. Prvo, nemaju neki izbor na policama a od hrane sto se kupi obavezno je ili pri isteku roka ili pokvareno. Od samog pogleda na frizidere s mesom mi se povraća. Usmrdjela piletina i crna junetina koja je Bog zna gdje stajala, dok nije došla do naših očiju. Ovo se odnosi i na hranu kojoj je rok valjan a kad se najlon skine, komsije u susjednoj kuci zrace prostorije od smrada. Kod njih neces naci ni nilu deterdzent, ni oral b cetkice za zube, ni gilette brijace, i ko zna sta sve ne. Ali kineskih i turskih zamjena za iste ima na pasja preskakala. Cak sam kupila i WC dasku kod njih, koja je bila hermetički zapakovana, kada sam je kod kuće otpakovala, ona je sva bila izgrebana. Od ibreta nisam se sabrala da je vratim. Kupila sam u tom istom danu i tri štedne sijalice od kojih jedna nije radila. Na samom kraju, nisam htjela ni račun da provjerim da ne bih ustanovila da su me i tu zakinuli, jer, ko bi im ponovo u radnju kročio.