Šta su ti radili, koliko para? Ja još ne odohkaranana wrote:QS
fenomenalni.
skuplji ali impresivni i po ljubaznosti i po opremljenosti a cini mi se i po znanju.
Hvala, i meni će trebati to prvo dvoje...karanana wrote:slikanje, dijagnostika, ciscenje ultrazvuk+poliranje, vadjenje osmica.
slikanje je 45 maraka ali ti ona neka masina kruzno uslika citavu vilicu. ciscenje je 50, a vadjenje 40 po zubu.
imam nekih radova na navlakama, mostovima ali to sam ostavio za iduce mjesece jer ipak je skupa zajebancija.
od prosle godine.MedenoSrce wrote:Jesu li to neke stare cijene ili si nedavno bio?
Ako su ovo trenutne cijene onda i nisu nešto skupi kako se govori.
http://www.begeta.ba/sarajevsko_pivo wrote:Koliko kosta implantat u BiH?
Ovdje u NL je oko 1600eura, cuo sam da u BiH ima za 400-500 eura, barem u Jablanici.
Imali neko link zubara iz Sarajeva koji stavljaju implantat?
sa ovom zubarkom imam najgore moguce iskustvo prvo sam isao kod nje kad je radila sa jednim drugim doktorm u ordinaciji pa onda u tu njenu ordinaciju kod mercatora odjednom su mi pocele ispadati njene plombe i skoro svaki zub koji mi je ona radila sam morao da lijecim sto me je kostalo para i para eto toliko o toj zubarki sve najgore joj zelim dabogda propala a i hoce ako nastavi ovako da radiPasiflora wrote:Nada Koh kod Merkatora na Dobrinji. Nedavno je otvorila svoju ordinaciju, dugo je radila kod nekoga. Super je pazljiva, konkretna i nije preskupa...
Preporuka, u svakom slucaju.
+1quepasa wrote:sa ovom zubarkom imam najgore moguce iskustvo prvo sam isao kod nje kad je radila sa jednim drugim doktorm u ordinaciji pa onda u tu njenu ordinaciju kod mercatora odjednom su mi pocele ispadati njene plombe i skoro svaki zub koji mi je ona radila sam morao da lijecim sto me je kostalo para i para eto toliko o toj zubarki sve najgore joj zelim dabogda propala a i hoce ako nastavi ovako da radiPasiflora wrote:Nada Koh kod Merkatora na Dobrinji. Nedavno je otvorila svoju ordinaciju, dugo je radila kod nekoga. Super je pazljiva, konkretna i nije preskupa...
Preporuka, u svakom slucaju.
znam za dr.Ibrahim Assaad specijalist protetike na Ilidzi ulica Ibrahima Ljubovic 48jalle wrote:Interesuje me metalna proteza za most od 4-5 zuba.
Ko to radi u gradu , povoljno?
Imam u vidu ove zubare ali neznam ništa o njima:
Adresa: Ibrahima Ljubovića 27
Općina: Ilidža
Ovlaštena osoba: Ičindić dr Jasmina
Telefon: +378(0)61 188-255
rim.dr.Senad Muhasilović, oralni hirurg
Grad: Sarajevo, 71000
Adresa: Džemala Bijedića 29 Telefon: +387 33 677 907 i +387 61 139 457
AminaC, imam osjećaj da se trudiš izreklamirati Dr. Assada maximalnoPost Postao/la Amina C dana 08/01/2012 18:35
jalle je napisao/la:Interesuje me metalna proteza za most od 4-5 zuba.
znam za dr.Ibrahim Assaad specijalist protetike na Ilidzi ulica Ibrahima Ljubovic 48
kod njega sam radila protetiku i zadovoljna sam
Znači do je ordinacija DO ove ordinacije dr. Jasmine ?Amina C wrote:znam za dr.Ibrahim Assaad specijalist protetike na Ilidzi ulica Ibrahima Ljubovic 48jalle wrote:Interesuje me metalna proteza za most od 4-5 zuba.
kod njega sam radila protetiku i zadovoljna sam
Da pokusam malo pomoci, ako si citao malo po forumu mozes vidjeti da se velika vecina ljudi boji stomatologa, i to nije nista strano, ja prvi kada trebam kod stomatologa radje bi na elektricnu stolicu, cini mi se da bi me bilo manje strah, tako da koristim svaku mogucu ispriku samo da ne odem tj. lazem samoga sebe. Sto se tice samog odlaska i bola, bezbolno ti nece biti ali vjeruj mi svaki taj bol kod stomatologa ne moze se mjeriti sa bolom kod malo jace upale a da ne govorim o upalama od par dana tako da znas da neces imati bol veci od onoga sto si do sada dozivio plus sto kod stomatologa ako te i zaboli za par sekundi je sve gotovo.Mrki92 wrote:Kao dijete sam doživio traumu od posjete zubaru, čak se više i ne sječam detalja i od tada pa do sad a zašao sam u četrdesete imam veliki problem posjete zubaru.Pisanje ovdje o tom a kamoli pomisao posjete proizvodi nelagodu i priznajem strah.Sada imam problem kako estetske prirode a tako i problem sa žvakanjem hrane, čestih upala itd.sigurno bih trebao izvaditi 4-5 zuba, ostatak popraviti i popuniti vještačkim.Svaki savjet i pomoć bi mi dobro došao, ako je neko imao isti ili sličan problem, a pogotovo ako ima neko stručno dokazano rješenje i savjet.Nisam nešto bogat ali bih za ovo našao neke pare, kako kažu ako treba "pozajmio", samo da to rješenje dovede do rezultata da napravim prvi korak i na neki bezbolan način i sa što manje traume. Hvala unaprijed.
Hvala na odgovoru......da se ne ponavlljam.....sve je tačno i ja sam svjestan svega toga......autotoxis wrote:Da pokusam malo pomoci, ako si citao malo po forumu mozes vidjeti da se velika vecina ljudi boji stomatologa, i to nije nista strano, ja prvi kada trebam kod stomatologa radje bi na elektricnu stolicu, cini mi se da bi me bilo manje strah, tako da koristim svaku mogucu ispriku samo da ne odem tj. lazem samoga sebe. Sto se tice samog odlaska i bola, bezbolno ti nece biti ali vjeruj mi svaki taj bol kod stomatologa ne moze se mjeriti sa bolom kod malo jace upale a da ne govorim o upalama od par dana tako da znas da neces imati bol veci od onoga sto si do sada dozivio plus sto kod stomatologa ako te i zaboli za par sekundi je sve gotovo.Mrki92 wrote:Kao dijete sam doživio traumu od posjete zubaru, čak se više i ne sječam detalja i od tada pa do sad a zašao sam u četrdesete imam veliki problem posjete zubaru.Pisanje ovdje o tom a kamoli pomisao posjete proizvodi nelagodu i priznajem strah.Sada imam problem kako estetske prirode a tako i problem sa žvakanjem hrane, čestih upala itd.sigurno bih trebao izvaditi 4-5 zuba, ostatak popraviti i popuniti vještačkim.Svaki savjet i pomoć bi mi dobro došao, ako je neko imao isti ili sličan problem, a pogotovo ako ima neko stručno dokazano rješenje i savjet.Nisam nešto bogat ali bih za ovo našao neke pare, kako kažu ako treba "pozajmio", samo da to rješenje dovede do rezultata da napravim prvi korak i na neki bezbolan način i sa što manje traume. Hvala unaprijed.
Moj ti je savjet da prvo zakazes termin za pregled bez ikakvih popravki da razbijes onaj pocetni strah, da se upoznas sa doktorom, razbijes tremu i napravis prvi korak te da se sagleda situacija sta ti je dalje raditi.
Ove zube sto treba vaditi najbolje ti je ako imas osiguranje da to uradis u domu zdravlja jer oni to svakodnevno rade i dosta vise od privatnika a popravke kod ovih drugih.
Na kraju ti mogu reci samo da ne gledas na te odlaske i razmisljas o strahu nego gledaj na krajnji ishod koji ce te rijesiti trenutnih problema i bice ti dosta lakse
[/quote]teatanic wrote:@Ninano
Za sestru, od SRCA ti preporucujem dr. Naneta. Mislim sa se zove Muharem i ranije je radio u ordinaciji dr. Begete. Uspjela sam saznati da sada radi na stomatologiji, i na moju veliku zalost, sada je djeciji stomatolog