Nijesam ja stidan,no ne bih sad reko pa ad bude da si me uzela na foru stidan je.Vesla siso nijesam isto ko sto sam i stidan.A sta ce vama godine moje i vasih vam je dosta.tigris wrote:pusti macca stidan je....nece da kaze godine, da je dama rauumjela bih al ovako....
Koji ste znak...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Revolucionar
- maccarona
Revolucionar wrote:Nijesam ja stidan,no ne bih sad reko pa ad bude da si me uzela na foru stidan je.Vesla siso nijesam isto ko sto sam i stidan.A sta ce vama godine moje i vasih vam je dosta.tigris wrote:pusti macca stidan je....nece da kaze godine, da je dama rauumjela bih al ovako....![]()
![]()
Vala ako cemo pravo ni dao vam i ne bih,osim onije sprva rata,ehh da je to nekome utopit.
![]()
![]()
More bit da sam malko oprezan,vidim sprdaju se ovdje sa svime.A vala i ad se neko ume zaljubi neide,ko ce se toga poslije kotarisat.Mani godine.
-
Revolucionar
udahni, disi, hoces nasmijana ostati,valjalo bi meni poslije zivjet sa tijem na grbaci.
Man jarabi svakakvije insana. 
-
Revolucionar
Imal ko blizu nebil je umio malo,dedera ti tigris odleti do nje,a mene nidje ne spominji.Nit ja kriv mogu biti kako da znanem ja slucajno tu casti mi,a mogo me je vala enko i upozoriti.maccarona wrote:Revolucionar wrote:udahni, disi, hoces nasmijana ostati,valjalo bi meni poslije zivjet sa tijem na grbaci.![]()
Man jarabi svakakvije insana.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Revolucionar
Bome ovdje neka travcica ima svoje prste,ako ko i bude u mene prstom upiro,zahtjevam obdukciju!!!!maccarona wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Revolucionar
A ja tebe kao glavnog svjedoka obrane pozvati htjedoh.Odakle bona sumnje,najlakse na cestita cojeka.Bezbeli si hmmm mastovita.tigris wrote:bome si ti meni opasno sumnjiv.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
il sam luda![]()
il mastovota
![]()
- sicky
Ta samI wrote:
Blizanci (21.5. - 20.6)
Ostroumni ste i inteligentni. Većina ljudi vas voli, s obzirom da ste biseksualni. Medjutim, obicno ocekujete da cete dobiti nesto, a da zauzvrat ne date puno. Drugim rijecima, jeftini ste. Blizanci se znaju uplesti u incestuozne odnose.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ovisi sta si ti, ako si blizanac mozes proci, ostalo-zaobidji
:D