ja sam planirao da napravim zezanciju s ovom temom, kad vi stvarno imate potrebu da razmenjujete iskustva oko šampona.
iskreno pomislio sam da će neko spomenuti i šampone za neke druge namene.
Moderator: anex
Zasto bi bila zahebancija???? Pa ova tema je normalnija od stotinu drugih na ovom forumu.MisterNo1 wrote:sto mu gromova!
ja sam planirao da napravim zezanciju s ovom temom, kad vi stvarno imate potrebu da razmenjujete iskustva oko šampona.
Veze nemam, a znam da sam hteo da pravim parodiju na teme: koje mirisalce koristite, veš mašine, tenisice, šminku...itd...i slkonektovan wrote:Zasto bi bila zahebancija???? Pa ova tema je normalnija od stotinu drugih na ovom forumu.MisterNo1 wrote:sto mu gromova!
probaj domace jabukovo sirce razblazeno vodom ili si napravis losion od persuna i zelene salate_BataZiv_0809 wrote:
Skup ti ovaj HS bate![]()
Kelual DS je Tito za seboreju samo ni on ne mirise bas nesto...ali meni on i rekonazol najbolje smire situaciju. Probat cu i Klorane samo da se nakanim
Ma care nema sta ja nisam probao, sta sam para dermatolozima i apotekarima ostavio...sve to lijeci posljedice a ne uzroke nazalost...tako da i trazim samo ono pomocu cega cu stvari da drzim pod kontrolom kad lijeka nemablack wrote:probaj domace jabukovo sirce razblazeno vodom ili si napravis losion od persuna i zelene salate_BataZiv_0809 wrote:
Skup ti ovaj HS bate![]()
Kelual DS je Tito za seboreju samo ni on ne mirise bas nesto...ali meni on i rekonazol najbolje smire situaciju. Probat cu i Klorane samo da se nakanim
Ti si neki lazni Mister NoMisterNo1 wrote:sto mu gromova!
Prokletstvo!!! Baksuz baš sam baksuz!!! Bestraga i ovaj posao!_BataZiv_0809 wrote:Ti si neki lazni Mister NoMisterNo1 wrote:sto mu gromova!
iskreno pomislio sam da će neko spomenuti i šampone za neke druge namene....on nikad ne bi rekao sto mu gromova....Judine ti krvi!

Pihh...koji sam praznoglavac neće mi pomoći ni ovaj koji koristi @Boemicavjesticanametli wrote:![]()
![]()
sto ti gromova uzmi od zare
Boemica wrote:Jedini šampon koji mi u potpunosti rješi problem sa peruti
ima u DM-u i uopste nije los..NEma sulfata, parabena, sls-a..hm ...pomiri se sa situacijom... moras izgledati uredno- ili je skrati ili vezi u rep .... kosa mora biti cista i leprsava..Heller wrote:Sta je dobro za masnu kosu ima li neko ideju? Moram svaki drugi dan prat inače izgledam ko Kusturica. Problem je sto imam dugu kosu i nemam bas svako veče vremena prat i sušiti kosu. Kad bi je mogao prati makar 2x sedmično il svaki 5 dan to bi bilo odlično.
Za masnu kosu ja rotiram tri sampona (afrodita lavanda za bebe, nature box avokado, i syoss bez silikona). Primjetim da se kosa vise masti ako stalno isti koristim, moram svaki dan prati, a ovako perem svaki drugi dan.Heller wrote:Sta je dobro za masnu kosu ima li neko ideju? Moram svaki drugi dan prat inače izgledam ko Kusturica. Problem je sto imam dugu kosu i nemam bas svako veče vremena prat i sušiti kosu. Kad bi je mogao prati makar 2x sedmično il svaki 5 dan to bi bilo odlično.