koji je najbolji internet provider u sarajevu?
-
Stefani
#1 koji je najbolji internet provider u sarajevu?
cao,
i ima neki koji ima da platis mjesecnu pretplatu i koristis koliko hoces bez toga da ti dodje telefonski racun.
recite mi njihovu web starnicu ako imaju
hvala
i ima neki koji ima da platis mjesecnu pretplatu i koristis koliko hoces bez toga da ti dodje telefonski racun.
recite mi njihovu web starnicu ako imaju
hvala
- DaysleepeR
Europronet.
Ja platim 25 maraka mjesecno i surfam koliko hocu bez dodatnih troskova.
http://www.epn.ba
Ja platim 25 maraka mjesecno i surfam koliko hocu bez dodatnih troskova.
http://www.epn.ba
-
JD
Daysleeper, pa dodje ti telefonski racun svejedno
I ja sam isto na Europronetu, bivsem Smartnetu, i nemam nikakvih zamjerki. Konekcija mi je uvijek 46.666kbps i download mi je uglavnom iznad 4kbps. Nikad nisam imao problema sa konektovanjem niti bilo cim drugim. Za obicni modem ovo je super konekcija.
I ja sam isto na Europronetu, bivsem Smartnetu, i nemam nikakvih zamjerki. Konekcija mi je uvijek 46.666kbps i download mi je uglavnom iznad 4kbps. Nikad nisam imao problema sa konektovanjem niti bilo cim drugim. Za obicni modem ovo je super konekcija.
- DaysleepeR
Ne vidjeh ovo za telefonski 
Nema nigdje u Bosni da ne dodje telefonski racun.
- Pooll
082 20 00 00 0.05 feninga za jedan sat!! navalite!!!NeKi_LiK wrote:Ima onaj bihnetov nn korisnikNe treba ti čak ni šifra, ni username a ne dodje ti ni račun za internet već se sve uračuna u onaj za telefon.
Cijena po satu, prava sitnica![]()
![]()
_____
Imas ADSL uskoro pristupacan http://web1.bih.net.ba/main.php?a=2&b=53&c=337
-
Tisina
ima, ja sam na cable-u od januara, opet je u pitanju Europronet u saradnji sa Elobom, placam 44km mjesecno i ni trunkice vise, surfam koliko hocu, redovno sam na vise stranica dva messneger ai icq, i jos skidam muziku bez problema a i brza je konekcijaDaysleepeR wrote:Ne vidjeh ovo za telefonski
znaci da sma zaista zadovoljna
- DaysleepeR
Mislio sam na dial-up pristup.Tisina wrote:ima, ja sam na cable-u od januara, opet je u pitanju Europronet u saradnji sa Elobom, placam 44km mjesecno i ni trunkice vise, surfam koliko hocu, redovno sam na vise stranica dva messneger ai icq, i jos skidam muziku bez problema a i brza je konekcijaDaysleepeR wrote:Ne vidjeh ovo za telefonski
)
Reci ti meni, koliki ti je download limit na Elob-u?
Last edited by DaysleepeR on 22/08/2004 17:20, edited 1 time in total.
-
margareta
#14 najbolji od najboljih jeeeeeeeeee
-
margareta
#16 BIHnet
.............baš je "najbolji".......suncokret wrote:bihnet je najbolji internet provider
i najpovoljniji
-
margareta
#17 internet
Pošteno "tišino" jer od svih "europroNET" jeste daleko naj......naj...bolji, osobito u kombinaciji sa "ELOB"-om.Tisina wrote:ima, ja sam na cable-u od januara, opet je u pitanju Europronet u saradnji sa Elobom, placam 44km mjesecno i ni trunkice vise, surfam koliko hocu, redovno sam na vise stranica dva messneger ai icq, i jos skidam muziku bez problema a i brza je konekcijaDaysleepeR wrote:Ne vidjeh ovo za telefonski
)