dustaban wrote:jeko ova spodoba?
https://www.youtube.com/watch?v=sPEI4JLRYKk
jah eto nekakvi merlini tunje i klinci su intelektualci a tesla nije :faceplam:MyTao wrote:I ja to kontam... Tesla je genije, ali dali je on intelektualac?Bambi_na_kofeinu wrote:I kako to onda ide kad vam je Tesla uzor...pomalo iz hobija čeprkate oko magnetnih polja?
Ne kontam temu...
Ali recimo divim se biografiji Muhameda Alija, koji lik
Ok, vjerujem ti da bi htio biti Tesla, ali sta mislis (ovo je mali offtopic) bi li ti Nikolo Teslo takav kakav si mogao uci makar u nadzorni odbor EPBIH ?!supercali wrote:pa evo zelio bih niti kao tesla
ne bas 100% al vecinu kao on
a biti kao on je jednostavno nemoguce sticajem okolnosti jel
jer vrijeme kad je on zivio i sada su 2 razlicita
kakve veze ima nadzorni odbor ep sa ovim ko mi je uzor i jeli intelektualac?dustaban wrote:Ok, vjerujem ti da bi htio biti Tesla, ali sta mislis (ovo je mali offtopic) bi li ti Nikolo Teslo takav kakav si mogao uci makar u nadzorni odbor EPBIH ?!supercali wrote:pa evo zelio bih niti kao tesla
Odgledao... bogme je dobar!Officer Crabtree wrote:https://www.youtube.com/watch?v=sPEI4JLRYKkdustaban wrote:jeko ova spodoba?
Nema nikakve, uostalom reko sam da je offtopic, sve je u duresupercali wrote:kakve veze ima nadzorni odbor ep sa ovim ko mi je uzor i jeli intelektualac?dustaban wrote:Ok, vjerujem ti da bi htio biti Tesla, ali sta mislis (ovo je mali offtopic) bi li ti Nikolo Teslo takav kakav si mogao uci makar u nadzorni odbor EPBIH ?!supercali wrote:pa evo zelio bih niti kao tesla
Ma takvi smo po cijelom tijelu, generalnozunazu wrote:kad je neko sam dovoljno intelektualno jak onda mu ne treba uzor u drugom intelektualcu.
Ja mislim suprotno, samo oni koji posjeduju vlastiti intelektualni kapacitet su u stanju uputiti kompliment drugom intelektualcu. A najveci kompliment je kad za nekoga kazes da ti je uzor.zunazu wrote:kad je neko sam dovoljno intelektualno jak onda mu ne treba uzor u drugom intelektualcu.
svi imaju uzore zapamtizunazu wrote:kad je neko sam dovoljno intelektualno jak onda mu ne treba uzor u drugom intelektualcu.
Nomo wrote:ivan lovrenovic , viktor ivancic , marinko culic , ivo banac , boris dezulovic , heni erceg , predrag lucic , gojko beric , mile stojic , ivica djikic , petar lukovic , bogdan bogdanovic , srdja popovic , janja bec , fra p jelec , fra andjelic , roko markovina , marko vesovic ...
ps da bi covjek bio intelektualac mora biti (izemedju ostalog) hrabar . po tunji filipovicu , saciru filandri i slicnim ,,intelektualnim gromadama ,, u bosnjaka niko ne bi sazanao da je u bosni bio rat a kamoli genocid i logori .
hiljade sklekova hiljade trbusnjaka, bicepsi, tricepsisupercali wrote:svi imaju uzore zapamtizunazu wrote:kad je neko sam dovoljno intelektualno jak onda mu ne treba uzor u drugom intelektualcu.