KOJI FORUM NAJBOLJI?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

alma_sa

Post by alma_sa »

Sve o EKIAKI

Član od: 03 feb 2005
Ukupno komentara: 19
[0.01% od ukupno / 2.38 komentara na dan]
Nađi sve komentare korisnika: EKIAKI
Mjesto: ekiaki town
WWW: http://www.ekiaki.com
Zanimanje: ekiaki sklizanje na koljenima
Interesovanja: trcanje u vis, plivanje na suho ponajvise

Sve o EKIAKI

Član od: 03 feb 2005
Ukupno komentara: 19
[0.01% od ukupno / 2.38 komentara na dan]
Nađi sve komentare korisnika: EKIAKI
Mjesto: ekiaki town
WWW: http://www.ekiaki.com
Zanimanje: ekiaki sklizanje na koljenima
Interesovanja: trcanje u vis, plivanje na suho ponajvise
EKIAKI

Post by EKIAKI »

A sta je ovo....bit ce da je jedno od sedmero unucica koje se zauzima za svoju poglavarku...zivio objektivizam. Primjetio sam da ste saixovci jako objektivni, i da se volite jakoooo saliiitttiiii i da smrc smrc ste jako njenzni! Ali to nije mana, ma to nek vam bude oruzje s kojim cemo zaplovit u onaj sretan zivot jer se mi svi volimo! LOL! :D :D
MayaSA

Post by MayaSA »

Ovo druzenje je odlicno pocelo...Bas me zanima kako li ce nastaviti u Sarajevu :D
laliberty

Post by laliberty »

EKIAKI wrote:
Eh da je ovo "Margareta" napisala crno bi *joj* se pisalo.

...a kao veliko iznenadenje, psssst, neomjte reci Margareti, vodit cemo joj njenih sedmero unucica u sunetarnicu i to sve na trosak naseg poduzeca!!! [list]A njoj cemo ugraditi nove sise da stare vise ne vise, odvest cemo je na liposukciju stomaka i guze, ubacit mozak i kad izide necemo joj vise dati dimije nazad, nego ce od nas dobiti i najnoviji dopicnjak i one strample kao za rolade jer ona sa takvom guzom ima da uvati levata sa jahtom i nas sve prisvoji pa cemo sve to ljepo dijeliti pravedno[/list]...
Image

Tako vulgarne rijeci pises i moderatori ti nista? Znas li ti da ja znam sta je tvoja slabost ali necu to javno reci.
Margareti nista od navedenih pomagala nije potrebno. *Margareta* se sa tobom salila a ti koristis to sto je *nema*?

i da skratimo prodat cemo sve konje trkace u njenom posjedu da ugradi na tu jahtu internet jer jebiga kad je pravljena nije planirao covjek saixovku a kako dijelit vrijeme ako ne na x-u??... Image

...jer na x-u nitko nije pkvaren i svi su indijanci, i tate i mame, i svi maju sedmero neobrezanih unucica i sve je tako ljepo....Image

...al posto znam da ovdje ima toliko dobrih primjeraka malo me strah...Image

...biti uporan pa da ne ispadnem smijesan. Al znam da ima jedna draga osoba koja ce me iz govna vaditi jer leze joj nevjerovatno a i ima za svaki slucaj pomocnika... Image :D :D

Znam tvoga dragoga.
Ne vrijedi mi slati link jer ti si u posjedu svoga dragoga prijatelja koji se zauzima za tebe.
kako tamo nista ne upeca internet kafeima pliva more riba
...ona cak ta govna i upeca, ponekad se i uvali u njih, i pliva kaj pastrmka odlucno prema cilju...Image :D :D
javit cemo ti za netkog .. ... budi tu nazocan
obzirom da nisi naveo imash li gajbu, vilu i sl. da se odmah ekipa saixovaca pocne trenirati za 10h sna na vodi
kad' ti se sestra ozenila i ti se sretno udaj i sa srecom zaplovite - zaronite u morske bracne vode

...tj. ljetu i prvodu u vodi jer govna smrde. Al dok internet ne bude gotov na jahti i njena liposukcija i ostale operacioni zahvati neuradeni necemo si ispuniti nas san tj. zajednica puna ljubavi i razumjevanja. I zato moj pravi razlog mog dolazka je u biti sljedeci: SKUPIMO HUMANITARNU POMOC ZA MARGARETINE OPERACIJE PA DA NAM ISPUNI SVE NASE ZELJE I NEBI LI I MI ZAPLOVILI U SRETAN ZIVOT! Image
[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
EKIAKI

Post by EKIAKI »

Ovo druzenje je odlicno pocelo...Bas me zanima kako li ce nastaviti u Sarajevu
ma moze biti samo bolje jer gore od ovoga ne ide osim ako se Margareta pocne udarati :D :D napala me je kao prva, sad i ako udari kao prva bit ce veselo!
Post Reply