Koje su kvalitete Harisove

joker

Post by joker »

vatra i voda wrote:
Srbija je glasala za Slobu 10 godina sa 120 %.Hrvatska je glasala za Franju 10 godina 65 % .Banja Luka i Grude su glasali za HDZ i Bobana i SDS i Karadjica godinama sa 90 %. Jesu li ovi pobrojani po tvoj teoriji i po uzoru na gradjane Sarajeva pametni ?
Da, ali su ovdje navedeni sve negativni primjeri. I u Sloveniji su za Drnovseka stalno glasali u velikoj vecini. Ako neko dobije vecinu glasova ne mora znaciti ni da je dobar ni los. To tek treba da pokaze.

Uostalom, kada je SDP dobio dosta glasova 2000-te onda je narod bio pametan, a vec 2002-ge Lagumdzija izborni debakl pravda time sto su ruralne sredine glasale za SDA a urbane za SDP. Nakon ove 2006-te jasno se vidi da taj isti narod koji je prije 6 godina bio pametan, prema "Lagumdzijevcima" postaje glup, a te urbane sredine postaju ruralne (jer je Zlatko popusio cak i u Sarajevu).

Ipak nije ovo samo SDP forum. Ovo je postao forum SDP gubitnika. Kako ste samo jadni i pateticni u svom nastojanju da pokazete da je ispravno samo ono sto je vama blisko i sto vam je vas Vozd rekao da je dobro. Na isti nacin razmisljaju i one vehabije, misleci da samo oni znaju i da jedino njihov nacin je ispravan. To je radikalizacija o kojoj se puno prica ovih dana. A zalosno je kada se radikalizuje neko ko bi trebao da predstavlja nekakvu perspektivu, a ustvari je samo reinkarnacija komunistickog sistema vladanja. Sreca pa nije na vlasti. li mozda i dodje nosen bludom sa Tihicem :-)
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Teufik iz Los Angelesa wrote:mirci za predsjednika :D

:oops:

izoni gegaj za premijera :D :D :D
gluho bilo, ja ondaK necu...ne mogu ja s njim... on je...Narodnjak!
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Kao da nikoga ne zanima :D :D poruka ......tek taze izabranoga Hajeta :oops: .....mirno spavajte ......pa vako nako :D :D meni kad neko kaže da mirno spavam ......zabrinem se :D :D
jusuff

Post by jusuff »

srecom, ovaj forum je s realnoscu povezan tamam koliko i s nuklearnim probama u koreji :-)
dame i gospodo profesionalni crnjaci, agenti, umobolnici i ini... nemate blage veze... :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Ja imam sna :D:D nisam pitar :D
hak

Post by hak »

Pitali Hareta šta bi više volio, da je lijep ili da je glup.
A Hare će:
GLUP JER LJEPOTA JE PROLAZNA :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :sad:
Klesar Tadija Tegoba

Post by Klesar Tadija Tegoba »

jusuff wrote:srecom, ovaj forum je s realnoscu povezan tamam koliko i s nuklearnim probama u koreji :-)
dame i gospodo profesionalni crnjaci, agenti, umobolnici i ini... nemate blage veze... :D
Umobolnik mozda, ali agent NISAM! :x :x :-D :-D

Meni je Haris pravo super i dosta vise blacenja njegovog lika. Hare ima harizmu (od licnog imena Hare). Ja sam presretan sto konacno imamo covjeka i partiju koju zasluzujemo.
Hare je gospodin i dzeparos visokog kalibra. Pusti baju, prica li prica i oko slajpeka ti se zabavlja.

Pozivam Hareta da nam odradi i kompjutere na koje kuckamo i da konacno ugasi svjetlo sto nas nervira. Pa da fino mozemo nastaviti spavati u mraku.

Ima li on kakav e-mail da mu posaljemo malo linkova sa sax/a?
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Klesar Tadija Tegoba wrote:
Ima li on kakav e-mail da mu posaljemo malo linkova sa sax/a?
mislim da hare magare to vec zna...
:D ali nece da reaguje na mubarek dane...
Post Reply