našla sam se u njih nekoliko, postali dio mene,
ljeto/zima/posao/izlazak/ovo/ono i vrtim se u krug s njima,
popratim akcije, kupim i to je to.

Moderator: anex
sa srecom
ako si clan parfemskih grupa mozes naci lijepih parfema za tu lovu, a imas i sigurne prodavce na olx, npr versace bright crystal je za tog vremena, lijep, nedavi a prilicno dugotrajan, poredjenja radi 30ml u parfumeriji mist je 115KM a sinoc sam ga vidio u ovoj grupi za 80KM, za tu lovu (ili nesto manje) se takodjer moze naci chloe nomade, lattafa yara, CK euphoria, shiseido zen i ginza, DG light blue itd.
La Yuqawam sam bas zelio kupiti, al' me na kraju odbila suluda cijena, pa cu vidjeti TF.. Kazu da je bolje odradjen (trajniji) od TF.black wrote: ↑07/02/2025 16:11 sa srecom![]()
kod mene
dobar klon fordovog tuscan leather, neko vece sam stavio na ruku i svratio u bbi da na drugu stavim ford tl, bez obzira koliko dobro odradjen klon ipak to nije isto..original je daleko bolji no iskreno receno na mojoj kozi niti je neka velika trajnost niti radijalnost kako jednog tako i drugog ili se moj nos navikne brzo, u svakom slucaju la yuqawam preporuka za one koji vole kozu
KOnto sam mozda JPG Divine ili Paco Rabanne Fame. Treba mi za poklona, da se fino upakuje, ne mogu kod ovih sa olx-ablack wrote: ↑07/02/2025 16:11 ako si clan parfemskih grupa mozes naci lijepih parfema za tu lovu, a imas i sigurne prodavce na olx, npr versace bright crystal je za tog vremena, lijep, nedavi a prilicno dugotrajan, poredjenja radi 30ml u parfumeriji mist je 115KM a sinoc sam ga vidio u ovoj grupi za 80KM, za tu lovu (ili nesto manje) se takodjer moze naci chloe nomade, lattafa yara, CK euphoria, shiseido zen i ginza, DG light blue itd.
naravno imas dosta arapa i za manje love, a nesto od njih mozes probati u pomenutoj mist parfumeriji
Na olx 175 KM. Ima li igdje jeftinije kod nas?black wrote: ↑07/02/2025 16:11
sa srecom![]()
kod mene
dobar klon fordovog tuscan leather, neko vece sam stavio na ruku i svratio u bbi da na drugu stavim ford tl, bez obzira koliko dobro odradjen klon ipak to nije isto..original je daleko bolji no iskreno receno na mojoj kozi niti je neka velika trajnost niti radijalnost kako jednog tako i drugog ili se moj nos navikne brzo, u svakom slucaju la yuqawam preporuka za one koji vole kozu
ma i ja sam dekant uzeo u grupi, ono sto na olx traze je previse kad vidis cijene vani, i nezahvalno je dati neku lovu onako napamet a da se ne proba..
probaj kralju ako budes u priliciRugafet wrote: ↑08/02/2025 17:58 Lattafa Royal Sapphire, odlican. $26 placen
Evo vise o njemu pa koga zanima…
https://www.fragrantica.com/perfume/Lat ... 82809.html
![]()
Pa ako te odbio La Yuqawam sa cijenom, kako ce te onda tek Tom Ford odbiti?
U cm-u je već sniženje nekih parfema, samo ne znam koji ti treba. Uglavnom od 30 ml, to se nikako ne isplati. Ja samo kod provjerenih kupujem. Dobijem veliko pakovanje za cijenu malog u radnjama.
slazem se, vecina su jako lijepi ali brate preskupi, posebno ova private blend linija, a trajnost i projekcija nije za pohvaliti se. sto se tice rasasija, moguce da je do hemije koze, ili nos postane sa nekim parfemima brzo zasicen, ne znam ali na meni nije neka trajnost i projekcija ili se meni cini, npr dan prije sam nosio stari boss bottled night, imam osjecaj da je duza projekcija bila..BHF_Manijak wrote: ↑10/02/2025 10:00Pa ako te odbio La Yuqawam sa cijenom, kako ce te onda tek Tom Ford odbiti?![]()
Od svih niche parfema, najvise me nervira TF. Cijene su im bolesno visoke, a vrlo vrlo cesto performanse parfema su najblaze receno prosjecne. Ipak kada i ako dam za parfem 600-700 maraka, sto su njihove cijene u radnji, onda brate hocu 9-10 sati trajanja sa jakom projekcijom!
Ne znam, ja sam stavljao na ruku i Tuscan leather i pravio komparaciju sa La Yuqawamom, slicnost je 95%. Da, klon ce uvijek biti klon, ali trajnost i projekcija Rasasija je fenomenalna i vrijedi sigurno tih 500 maraka razlike.