Koja online kladionica?
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Senad_Duster
#26 Re: Koja online kladionica?
A premier kladionica ?
-
kladoman
#27 Re: Koja online kladionica?
Pozdrav svima!
Pa zašto ne uletavatae u bet365 kladionicu? za BIH ima bonus dobrodošlice dok za hrv ne vrijedi
Pa zašto ne uletavatae u bet365 kladionicu? za BIH ima bonus dobrodošlice dok za hrv ne vrijedi
-
Cisvalp
#28 Re: Koja online kladionica?
Ja sam zadovoljan sa Premier, imaju dobru ponudu, isplata ide brzo, dobro sucelje, dosta opcija za kladjenje.Senad_Duster wrote:A premier kladionica ?
Kad vec govorite o ovim bonusima kod stranih kladionica, imajte na umu da ne mozete povuci novac dok ne ispucate kao uloge onoliko para koliko ste prvi puta uplatili + bonus i x 4 (ili 3 zavisi koja je kladionoca).
Primjer: Bet-at-home. Registrujes se, uplatis 10e dobije jos 5e i imas 15e. Nema podizanja love dok ne ukuni ulozi za kladjenje ne predju 60e (10+5=15 x 4 = 60).
E sada ako uplatite jos vise dobijete veci bonus (50% je bonus na kolicinu prve uplate) i povecava vam se limit koji morate 'obrnuti' da bi mogli podici novac.
Isto veliki je minus sto banka fino zakine na proviziji i + dok eure ti promjeni u KM i tu malo ode.
-
RLewis
#29 Re: Koja online kladionica?
Pozdrav ljudi imali netki da je podizao novce sa bet365 koliko traje. Skupilo se par joja pa da pokupim i bjezim lol
Sent from my ZP998 using Tapatalk
- devito
#30 Re: Koja online kladionica?
Ja sam na wwinu, meni je supwr, ima i bingo i poker, uglavnom i vise nego sam zadovoljan.
Imao sam po 60-70e i normalno sam dizao.
Samo bilo je price da su se hackovali acc ili sta vec pa su velike pare nestajale.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Imao sam po 60-70e i normalno sam dizao.
Samo bilo je price da su se hackovali acc ili sta vec pa su velike pare nestajale.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
- newlevel
#31 Re: Koja online kladionica?
Ja se drzim bwin-a.
Sent from my nokia 3310.
Sent from my nokia 3310.
-
RLewis
#32 Re: Koja online kladionica?
Legli novci iznenadjen brzinom
-
miki0111
#33 Re: Koja online kladionica?
Pozdrav, interesuje me ovo...
Registrovan sam na nekoliko online klada i skupio sam oko 2000 eura, pa to namjeravam povući na debitni račun Raiffeisen banke. Interesuje me da li je neko povlačio ovoliko novca i da li se na ovo plaća porez i koliko. Do sad sam max povlačio do 200 eura i nije bilo nikakvih problema, kroz par dana novac je uredno dolazio na račun.
Takođe interesuje me da li neko od forumaša ima online novčanike Skrill i Neteller i kolika su dnevni limiti podizanja novca sa njihovim karticama?
Dalje kada bi moglo ovde da se opiše šta forumaši igraju, koje sisteme i taktike koriste i koje stranice sa tipserima prate da napišu.
Taktika broj 1: Korak 1. kvota min 2 (max 2,3 para) uplata 20 eura (on line kladjenenje fudbal, tenis i bejzbol), dobitak 40, Korak 2. kvota min 2 (pretezno fudbal singl) puta 40, dobitak 80, Korak 3. 80-20 povlačimo početnu uplatu i 60 uplaćujemo na min kvotu 2 (kombinovana igra on line i tzv. ziceri za taj da). Ako sve prodje čist dobitak je 120 eura ili neke druge valute, zavisno šta se uplaćuje. Cilj je mjesečno ostvariti 5-7 ovakvih serija što donosi lijep novac i finu popunu kućnog budžeta. Dosad ide dobro, mada je potrebna čelična disciplina.
Taktika broj 2: Igra zvana 4x4, kvota 4 sastavljna od singla kvota 2 i još max 2,3 para od kvote 2 (koristim igre iz online kladjenja), uplata je 20 eura, ako prodje to je suma od 80 i to sve ide na ponovo na kvotu 4. Ako prodje to je 320 u mom slučaju eura, a cilj je max 5 oakvih dobitaka u mjesecu.
Ovo ganjam nekih 3-4 mjeseca i za sad dobro ide, naravno uvijek se odigra i neki narodni listić od 5 i više parova čisto da se prati.
Naravno za ovo poštujem ona davno opisana pravila, formiraj banku za kladjenje, nikad ne ulaži onoliko novca koliko ne možes podnijeti ako izgubiš, ne kladi se na one što ih svako igra, ne kladi se na onog što navijaš itd.....
Registrovan sam na nekoliko online klada i skupio sam oko 2000 eura, pa to namjeravam povući na debitni račun Raiffeisen banke. Interesuje me da li je neko povlačio ovoliko novca i da li se na ovo plaća porez i koliko. Do sad sam max povlačio do 200 eura i nije bilo nikakvih problema, kroz par dana novac je uredno dolazio na račun.
Takođe interesuje me da li neko od forumaša ima online novčanike Skrill i Neteller i kolika su dnevni limiti podizanja novca sa njihovim karticama?
Dalje kada bi moglo ovde da se opiše šta forumaši igraju, koje sisteme i taktike koriste i koje stranice sa tipserima prate da napišu.
Taktika broj 1: Korak 1. kvota min 2 (max 2,3 para) uplata 20 eura (on line kladjenenje fudbal, tenis i bejzbol), dobitak 40, Korak 2. kvota min 2 (pretezno fudbal singl) puta 40, dobitak 80, Korak 3. 80-20 povlačimo početnu uplatu i 60 uplaćujemo na min kvotu 2 (kombinovana igra on line i tzv. ziceri za taj da). Ako sve prodje čist dobitak je 120 eura ili neke druge valute, zavisno šta se uplaćuje. Cilj je mjesečno ostvariti 5-7 ovakvih serija što donosi lijep novac i finu popunu kućnog budžeta. Dosad ide dobro, mada je potrebna čelična disciplina.
Taktika broj 2: Igra zvana 4x4, kvota 4 sastavljna od singla kvota 2 i još max 2,3 para od kvote 2 (koristim igre iz online kladjenja), uplata je 20 eura, ako prodje to je suma od 80 i to sve ide na ponovo na kvotu 4. Ako prodje to je 320 u mom slučaju eura, a cilj je max 5 oakvih dobitaka u mjesecu.
Ovo ganjam nekih 3-4 mjeseca i za sad dobro ide, naravno uvijek se odigra i neki narodni listić od 5 i više parova čisto da se prati.
Naravno za ovo poštujem ona davno opisana pravila, formiraj banku za kladjenje, nikad ne ulaži onoliko novca koliko ne možes podnijeti ako izgubiš, ne kladi se na one što ih svako igra, ne kladi se na onog što navijaš itd.....
-
shandrprcSA
#34 Re: Koja online kladionica?
ja uvijek dobijem error kad im otvorim stranicuCisvalp wrote:Ja sam zadovoljan sa Premier, imaju dobru ponudu, isplata ide brzo, dobro sucelje, dosta opcija za kladjenje.Senad_Duster wrote:A premier kladionica ?

- SStijena
#35 Re: Koja online kladionica?
Ima li neka online kladionica da ne traži direktno da se upiše broj kartice pri registraciji ,već samo preko Skrill ili Pay Pal da se vrši uplata uloga?
Krenuo da se registrujem na bet365 međutim nešta mi se nedaje broj kartice direktno njima ,a i čuo sam da znaju zajebavat ,jaranu su tražili neku papirologiju da im pošalje pa čak i kopiju pasoša
Kakav je pinacle ili bet-at-home ?
Krenuo da se registrujem na bet365 međutim nešta mi se nedaje broj kartice direktno njima ,a i čuo sam da znaju zajebavat ,jaranu su tražili neku papirologiju da im pošalje pa čak i kopiju pasoša
Kakav je pinacle ili bet-at-home ?
- SStijena
#36 Re: Koja online kladionica?
Hm ebem ga ,treba mi sad odmah da mogu igrati ,da uplatim Skrillom ili PayPa,l ništa čekanje tih potvrda
jbg
- SStijena
#37 Re: Koja online kladionica?
E hvala puno
- dzemaludin007
#38 Re: Koja online kladionica?
Na kojoj kladionici je najmanja uplata preko Visa ili PayPal. Registrovao sam se na wwin, ali ne daje mi se 15€ minimum. A mrsko mi traziti te poslovnice, ako moze sta manje OK, ako ne nikom nista (mozda i bolje) 
-
adoking
#39 Re: Koja online kladionica?
bet365 minimalna uplata 5€
- dzemaludin007
#40 Re: Koja online kladionica?
A isplata ?adoking wrote:bet365 minimalna uplata 5€
Sent from my Nexus 4
-
adoking
#41 Re: Koja online kladionica?
Preko Visa kartice minimalna isplata je 10€ a max 30000€
-
Sjemo
#42 Re: Koja online kladionica?
Pa mozes na sve da da uplatis sa Skrilom a sa paypalom ne moze osim ako ne zivis negde u zapadnoj ervopi.Netteler je bolji nacin uplate za ljude iz BIH jer od skoro salju i plasticnu Mastercard za BIH.U svakoj online kladionici treba proci taj proces verifikacij i to se brzo odrati slanjem skenirnih dokumenta preko emaila ,ali to se uvjek radi prilikom prve isplate,znaci sad mozes da otvoris racun svuda i igras ali kad ostvaris dobitak i pokusas ga povuci ,samo prvi put,trazice verifikaciju identiteta.Posaljes uslikane ili skenirane dokumente i gotova stvar,onda mozes da igras do mile voljeSStijena wrote:Hm ebem ga ,treba mi sad odmah da mogu igrati ,da uplatim Skrillom ili PayPa,l ništa čekanje tih potvrdajbg
-
zavrzlama
#43 Re: Koja online kladionica?
Jedno pitanje za vas koji znate kako funkcionise kladjenje...posto nikad u zivotu se nisam kladio niti namjeravam,interesuje me da li je ovaj scenario bio moguc:
Gledam snooker mec izmedju Ronija'o Sallivena i Selby-a,kvota na Ronija 1:4,a nagrda za pobjednika 350 engleskih funti...npr. Roni kao favorit prije meca kaze svojim jaranima(njih 5-6) ulozite po $200 000 na mog protivnika jer cu ja igrat da izgubim....znaci svaki ulozi 200 000 i dobije 4x vise ....kad svaki od njih da pola svog dobitka Roniju,Roni dobije skoro 3x vise love nego da je pobijedio
...uz to i jarani dobiju lijepu svotu.a kladionice puse
...je li ovaj scenario moguc...
Gledam snooker mec izmedju Ronija'o Sallivena i Selby-a,kvota na Ronija 1:4,a nagrda za pobjednika 350 engleskih funti...npr. Roni kao favorit prije meca kaze svojim jaranima(njih 5-6) ulozite po $200 000 na mog protivnika jer cu ja igrat da izgubim....znaci svaki ulozi 200 000 i dobije 4x vise ....kad svaki od njih da pola svog dobitka Roniju,Roni dobije skoro 3x vise love nego da je pobijedio