Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ma znam to nego jesi li ga ti ugradjivala tj dok je auto u tvom vlasnistvu ili vlasnik prije tebe???
znas li mozda jel bilo nekih modifikacija sto se tice kompresije ili klipova??? mozda na koliko je turbo podesen???
kakve su modifikacije na motoru? jesi li dirala transmisiju? lamelu??
sta je sa unutrasnjosti?? jesi li ista dirala u tome smislu?
ne prozivam te vec sam ozbiljno zainteresovan. videci tvoju ljutu nasinu i jos neke na netu mislim da ima sanse da moje iduce auto bude bas golf III v6.
hm po boostu cini se da nisu dirali kompresiju niti klipove. 1.2 na 2000 rpm. zvuci ko manji turbo ali ipak to je ok jer vw ima nize obrtaje u poredjenju sa japancima.
chipovanje je standardno tj mjenjanje algoritama radi dovoda goriva.
za muziku ti zavidim. damn.
u mene je nesto tako u sobi i kad odvrnem do kraja stakla hoce da popucaju. ja imam 800w pojacalo 600w subwoofer. ovo je home system. -- samo poredim.
ee Alena Alenam, zar nam ne rece na pocetku da nema od tog nista ako sami ne podjemo ugradjivati dijelove u auta. Kakav je to fazon da vozis a drugi ti stavljali
@neko iz mase: ja sam odgovorna za svu optiku, a optimiranje turba i chipovanje prepustam ipak ljudima kojima je to profesija...
@mrajvojed: mace da se i sekund razumijes znao bi da ovo nisu plasticne obrve, vec GFK- Material koji se moze farbati i otporan je na vrucinu kao i na udare a plastika je plastika
Bujrum Mravojed stavi koju slikicu od auta sa sajma da budes coooolllll.
Poseban Pozdrav Flyer-u: ti si jedini koji zna sta prica