so fucking true...don't talk just kissztluhcs wrote:Za prevaru ti trebaš samo dvije stvari: Želju za sexom sa strane i momka koji između pričanja jaranima kako je kresnuo neku koku i samog (ponavljajućeg) kresanja te koke bira ovo drugo...dia81 wrote:ja npr sam se upustala u avanture i to tako strucno da mi nijedan momak nikad nije saznao...samo sto za to moras imati uzaasno puno maste za izgovore, jako puno energije i nikakvih osjecaja....jer kad tad ce se javiti griznja savjesti i nista vise nece biti kao prije...prevare su mi unistile vezu od 3 godine jer ja nisam mogla zivjeti s tim...jebes ga
Ko više vara???Muškarci ili žene???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
dia81
-
Pearl
joj, macco, nemoj biti na kraj srca...maccarona wrote:bas mi te zao
nije na vrijeme naucila: poslije *ebanja nema kajanja....
-
Pearl
glupa tema i prozvakana.. za prevaru treba dvoje, a ako ne varaju sa osobom istog pola, brojka je haman tu negdje...
ili jos ima onih koji vjeruju da su cca 20 zena na kugli zemaljskoj nimfomanke, pa je broj muskaraca varalica daleko veci

ili jos ima onih koji vjeruju da su cca 20 zena na kugli zemaljskoj nimfomanke, pa je broj muskaraca varalica daleko veci
- maccarona
naucice kad joj neko zabiberiPearl wrote:joj, macco, nemoj biti na kraj srca...maccarona wrote:bas mi te zao
nije na vrijeme naucila: poslije *ebanja nema kajanja....:D
kako ona to opisa, kao da je spasila nekom zivot
-
Pearl
ma mozda jeste onima koje je zaobislamaccarona wrote:naucice kad joj neko zabiberiPearl wrote:joj, macco, nemoj biti na kraj srca...maccarona wrote:bas mi te zao
nije na vrijeme naucila: poslije *ebanja nema kajanja....:D
![]()
![]()
kako ona to opisa, kao da je spasila nekom zivotospem se odmah
-
Pearl
ne, mi samo ne glorificiramo prevaru kao nesto trendy, cool i moderno
:D a ni hvale vrijedno... 
-
dia81
ne mislim ni da je cool, ni da je moderno ni da je hvale vrijedno...Pearl wrote:ne, mi samo ne glorificiramo prevaru kao nesto trendy, cool i moderno:D a ni hvale vrijedno...
samo kazem da ja sebi ne mogu pomoci...to je ozbiljan problem...
-
Pearl
macco, ovo je izgleda kao tvoj problem sa cipelama
jednostavno ne mozes odoljeti...
:D
-
BuFu
dia81 wrote:ne mislim ni da je cool, ni da je moderno ni da je hvale vrijedno...Pearl wrote:ne, mi samo ne glorificiramo prevaru kao nesto trendy, cool i moderno:D a ni hvale vrijedno...
samo kazem da ja sebi ne mogu pomoci...to je ozbiljan problem...
Dobro sto priznajes da imas problem. Primas u guzu, varas, imas problema. Trazi pomoc.
-
Saray_Di
" ja npr sam se upustala u avanture i to tako strucno da mi nijedan momak nikad nije saznao...samo sto za to moras imati uzaasno puno maste za izgovore, jako puno energije i nikakvih osjecaja....jer kad tad ce se javiti griznja savjesti i nista vise nece biti kao prije...prevare su mi unistile vezu od 3 godine jer ja nisam mogla zivjeti s tim...jebes ga "
Bar si iskrena,samo greska ti je sto javno pricas o takvim stvarima,jer
ces tesko naici na razumijevanje,posebno muskog dijela "publike".
To sto ti ne mozes da odolis ne znaci uopste da imas problem,ili da si
imala problem.Bitno je da si valjda naucila da je to samo lose za tebe
prvenstveno.Miran san je miran san.Ne obaziri se puno na neke komentare,
velika je stvar da si ti to sve priznala i sebi i drugima i bila iskrena do kraja
to ipak mnogo govori o tebi.[/quote]
Bar si iskrena,samo greska ti je sto javno pricas o takvim stvarima,jer
ces tesko naici na razumijevanje,posebno muskog dijela "publike".
To sto ti ne mozes da odolis ne znaci uopste da imas problem,ili da si
imala problem.Bitno je da si valjda naucila da je to samo lose za tebe
prvenstveno.Miran san je miran san.Ne obaziri se puno na neke komentare,
velika je stvar da si ti to sve priznala i sebi i drugima i bila iskrena do kraja
to ipak mnogo govori o tebi.[/quote]
-
skojotovski
meni se nekako cini da zene u posljednje vrijeme preuzimaju lidersku poziciju u prevarama... sve vise cujem muska iskustva o hvatanju djevojke/supruge s drugim. grijesim li?
-
BuFu
Saray_Di wrote:To sto ti ne mozes da odolis ne znaci uopste da imas problem,ili da siimala problem.Bitno je da si valjda naucila da je to samo lose za tebe prvenstveno.Miran san je miran san.Ne obaziri se puno na neke komentare,velika je stvar da si ti to sve priznala i sebi i drugima i bila iskrena do krajato ipak mnogo govori o tebi.
Kako je naucila a nemoze da odoli?
Da govoriSaray_Di wrote:Ne obaziri se puno na neke komentare,velika je stvar da si ti to sve priznala i sebi i drugima i bila iskrena do krajato ipak mnogo govori o tebi.
Sama je rekla da nemoze sebi pomoci i da ima problem ! Halo!dia81 wrote:samo kazem da ja sebi ne mogu pomoci...to je ozbiljan problem...