Ko to tamo hapsi?
- BHCluster
#1052 Re: Ko to tamo hapsi?
PM72 wrote:Đe si Troka!trocadero wrote:Поздрав за стару фину рају! Ту ли сте га се сјатили а ја се већ забринуо!![]()
Видим ПМ опет по старом поклапа новопридошле индијанце. Него Паша мој ја се право задеверао у задње вријеме.Видим пријете домаћи радикали удружени са дијаспоровцима.Хоће да ми се покаке испред врата , тастатуром лупати по глави....неиздрживо , срава, ужас један.
Морао сам спаковати ханиму и дјецу у комби па се спремам на вријеме да сад бегам.Ево позивам тебе а јави и Дозеру па да заједно бјежимо, има мјеста некако ћемо се потрпати а мањи је и трошак.
Гојени душо,
За оно трачање професора кад се вратиш на форум Хисторије једна "покретна слика" ти следује!
Ovdje po običaju,kako ti reče,domaći radikali (što je sline jelo kad smo mi ratovali ) udruženi sa dijasporcima seru ko foke.Srećom,to sem lude glave ništa ne posjeduje.Da im daš PAP-ovku ne bi je znali rastaviti a šatro bi nešto pucali.Sijač ili PAM im je atomska fizika.Ja bi to sve iskupio na jednu golemu livadu,dao im pajsere i noževe (jer ništa drugo ne znaju ni koristiti) pa dok zadnji ne padne - ne bi dao nikom da se umješa.To treba kandžijom tući dok se ne useru od batina.A vala bi i Čmoljo mogao skontati kakvu opciju da se pojavljuje IP adresa,mnogi bi se naprasno prestali javljati.Situacija bi postala "čistija".
Maksuz selam i pozdrav.
-
trocadero
#1053 Re: Ko to tamo hapsi?
Де ба људи шта вам је? Какво објављивање IP адреса?
Па фино је рекао Чмољо да не сијече грану на којој сједи. Нормално ,то му је хљеб ,од тога се живи, не бих ни ја!
Опао би "промет" за око 70 %.
Па фино је рекао Чмољо да не сијече грану на којој сједи. Нормално ,то му је хљеб ,од тога се живи, не бих ни ја!
Опао би "промет" за око 70 %.
-
stari grad Visegrad
#1054 Re: Ko to tamo hapsi?
Sve sto pisem, stojim iza toga. Ne bi smetala objava IP adrese.
-
bartolomej1
#1055 Re: Ko to tamo hapsi?
PM72 wrote:.A vala bi i Čmoljo mogao skontati kakvu opciju da se pojavljuje IP adresa,mnogi bi se naprasno prestali javljati.Situacija bi postala "čistija".
Maksuz selam i pozdrav.
Ovo sa IP adresom ti je maestralno.Ispo' si glavna faca,omiljeni i dezurni junak internet mudzahida,kako domacih tako i cijele dijaspore.Vidim,prepisuju te,citiraju i bolduju....salju ti one smijeskice i dignute palceve.Libo te racku,loze te dijasporcad ko' levata zadnjeg ali ko ga j...e, lozis i ti "njiha".
Nego da se ja vratim na ove IP adrese; ma sta kazes " Moras vidjeti sa Cmoljom da skonta kakvu caku da se prikazuju IP adrese"?
Svetoga mi Arhandjela,oplakah od smijeha,ne mogu da vjerujem
Konta drot da je to ko' pendrek i licna,pa daj da vidim dje si nastanjen,hahaha.
E moj murga,umjesto sto hajcas i lozis ove mlade narastaje omladinskog pokreta "MOS"-a,pametnije bi ti bilo da malo prosvrljas internetom pa se informises o tim "opcijama IP".Tako bi mozda i znao da postoje internet pretrazivaci koji imaju vec preinstaliranu opciju anonimnog surfanja internetom,gdje u svakom trenu manuelno "presaltas"svoju IP,budes malo i ti turista,haha.Da ti ne pricam o TOR-u i drugim programima.Da si kakav bolji covjek,poslao bih ti link ali necu jer si drot.
Uostalom,skokni na temu "isis usao u mossul",pa pitaj ovu tvoju "malu raju" forumase,oni to moraju imati garant!? Napaljuju se i onanisu klinci po ovim islamsko-teroristickim sajtovima,morali bi to imati.
Da se ne provaljujes vise ko' sa Bristolom i Air Serbia.
Eh,ko' sto se ono nekad govorilo
P.S
Vidim da me prozivas i o nekim duplim nikovima,dvojnim registracijama i glupostima?Da te ne citiram dvaput,nego da ti kazem ovdje; ti izgleda gori od ove djece,jebe te profesionalna deformacija izgleda.Kakve prijasnji nikovi i suplje,pa nije meni 20 godina.Na ovaj portal,svratih skroz slucajno i to prvi put a trazeci neki clanak i komentare.Tako da zavirih i na forum,cisto da vidim jel' se sta u vilajetu promijenilo,eto samo to.
U vilajetu nista novo kako sam uspio vidjeti,jos se muljate i lazete istim forama o cetnickim trollovima i kojekakvim" genocidnim republikama shumskim",tjesite jedni druge ko' mlade udovice.
Dovoljno je da kazes bolan a ne da cvilis i cmizdris,pozivas "pojacanje" i moderaciju da me blokiraju,kao kakva pishuljica.
Ne kontam ja jos uvijek cime ja to tebe uvrijedih ali nije ni bitno!?Ne dizi samo frku i uzbunu,jmbga ja pa nije 92,odoh ja sam,pa nisam toliko glup da ti remetim harmoniju i filing diskusije, da me "cupas" iz konteksta a onda mi pricas price o nakim Nikolicima i kurcima palcima.
Haj uzdravlje i ne zamjeri stogod!
-
Dzematlija
#1056 Re: Ko to tamo hapsi?
Bolje je biti informatički nepismen nego nepismen i nekulturan.bartolomej1 wrote:Znas li ti hajvanu,sta su uopste IP,kako funkcionisu? Sta bi ti bolan sa tom IP adresom i da je vidis,alaha ti?
Konta drot da je to ko' pendrek i licna,pa daj da vidim dje si nastanjen,hahaha.
Btw, doduše, šta drugo očekivati od raje iz Šumske. Došao internet u jazbine, a primitivizam jako teško sakriti...
-
bartolomej1
#1057 Re: Ko to tamo hapsi?
Dzematlija wrote:Bolje je biti informatički nepismen nego nepismen i nekulturan.bartolomej1 wrote:Znas li ti hajvanu,sta su uopste IP,kako funkcionisu? Sta bi ti bolan sa tom IP adresom i da je vidis,alaha ti?
Btw, doduše, šta drugo očekivati od raje iz Šumske. Došao internet u jazbine, a primitivizam jako teško sakriti...
Hahahh
Tishu ti njemu samo nicka "dzematlija"? Jel to zato sto volis dzem,ko" i Dzemo? Dobar fazon skroz,kud se ja prije nisam sjetio,mogao sam i ja biti "evrokremlija ili nutellija",volim evrokrem do besvijesti.
Odkud ti znas da ja pisem iz Shumske? Mora da ti je moderacija odsmekala moj IP,nakon onih intervencija i zalbi?
Zajebavam se bolan,ne kucam iz Sumske,presao sam u ovaj bolji i veci entitet da napisem poruku i da se prijavim na forum,pa cu kuci,nije nama jos stigla ta tehnika,nesto su obecali na ljeto dok put naspu,pa dok prva lada bude mogla proci
tako su nam nesto obecali,neki ruski internet,pa ti se ja javim cim to bude,nista se ne sikiraj
- Hajvan
#1058 Re: Ko to tamo hapsi?
Vrijeme je za "razdruživanje".
Da li će baš svi prihvatiti novonastale granice- eh u to nisam siguran.
Da li će baš svi prihvatiti novonastale granice- eh u to nisam siguran.
- BHCluster
- LBVIEW
#1060 Re: Ko to tamo hapsi?
Gojeni H wrote:Je l' jos nekome ovaj trol zvuci kao @woody, "bosnjak" i "borac Armije RBiH" sa pdf Historija?
Mora da je do mene.
Jos samo da izvadi onaj crni notes u koji je zabiljezio svaki "zlocin" nad serpskom vojnickom "nejaci".
- Danguba
#1061 Re: Ko to tamo hapsi?
ma neeee, to se folklorasi zaigrali.
nakon svega sto su visegradjani prozivjeli u proteklom ratu, terorizam je blaga rijec.
-
archi_a
#1062 Re: Ko to tamo hapsi?
I jos jedna emisija na sjevernokorejskoj "pisitivi", upravo sada. I jos jednom sve "eminentni"
i ento-skolovani gosti. Tu je i gaLIJAsevic (zvani ko bolje plati).
Iiiiiii, idemoooo srbi. Idemo ludo, idemo jako.
Iiiiiii, idemoooo srbi. Idemo ludo, idemo jako.
- BHCluster
-
hizo ramidovic
#1064 Re: Ko to tamo hapsi?
sto ti je rec' genijalac...covek svrati "prvi put" na forum i to "slucajno" i zna o cemu se prije muljalo i lagalo i jos uvijek se isto radi...bartolomej1 wrote:
Vidim da me prozivas i o nekim duplim nikovima,dvojnim registracijama i glupostima?Da te ne citiram dvaput,nego da ti kazem ovdje; ti izgleda gori od ove djece,jebe te profesionalna deformacija izgleda.Kakve prijasnji nikovi i suplje,pa nije meni 20 godina.Na ovaj portal,svratih skroz slucajno i to prvi put a trazeci neki clanak i komentare.Tako da zavirih i na forum,cisto da vidim jel' se sta u vilajetu promijenilo,eto samo to.
U vilajetu nista novo kako sam uspio vidjeti,jos se muljate i lazete istim forama o cetnickim trollovima i kojekakvim" genocidnim republikama shumskim",tjesite jedni druge ko' mlade udovice.
dovidjenja i tebi i maksuz poselami mileta...
- BHCluster
#1065 Re: Ko to tamo hapsi?
Laze sam sebe, kako ono idu najbolji hitovi oca nacije:hizo ramidovic wrote:sto ti je rec' genijalac...covek svrati "prvi put" na forum i to "slucajno" i zna o cemu se prije muljalo i lagalo i jos uvijek se isto radi...bartolomej1 wrote:
dovidjenja i tebi i maksuz poselami mileta...
„Mi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ Dobrica Ćosić, Deobe
„Laž je srpski državni interes.“ Dobrica Ćosić
„Laž je u samom biću Srbina“. Dobrica Ćosić
„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina." Dobrica Ćosić
"Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž..." Dobrica Ćosić
-
walk_M-A-N
-
BadAss14
#1067 Re: Ko to tamo hapsi?
Ja neznam cemu ovakav naslov teme? Heblo vas "Ko to tamo peva" i abnormalna potreba za sprdnjom sa svim i svacim.
- Drvosjeca iz Dejcica
#1068 Re: Ko to tamo hapsi?
Pročitaj moj uvodni post i vidjet ćeš da nema ni trunke namjere zajebancije. Ako si to ti tako shvatio tvoj problem. Naslov baš onakav kakav treba da bude jer ne selektivnog hapšenja će na žalost još biti.BadAss14 wrote:Ja neznam cemu ovakav naslov teme? Heblo vas "Ko to tamo peva" i abnormalna potreba za sprdnjom sa svim i svacim.
-
BadAss14
#1069 Re: Ko to tamo hapsi?
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Pročitaj moj uvodni post i vidjet ćeš da nema ni trunke namjere zajebancije. Ako si to ti tako shvatio tvoj problem. Naslov baš onakav kakav treba da bude jer ne selektivnog hapšenja će na žalost još biti.BadAss14 wrote:Ja neznam cemu ovakav naslov teme? Heblo vas "Ko to tamo peva" i abnormalna potreba za sprdnjom sa svim i svacim.
Ovakvoj ozbiljnoj situaciji se pristupa sa najvecom ozbiljnoscu, to je najmnaje sto mozemo uradit, akd vec nismo u stanju nista vise.
- Drvosjeca iz Dejcica
#1070 Re: Ko to tamo hapsi?
Da ne idemo u off dalje, svoje maliciozno mišljenje zadrži za sebe.BadAss14 wrote:Drvosjeca iz Dejcica wrote:Pročitaj moj uvodni post i vidjet ćeš da nema ni trunke namjere zajebancije. Ako si to ti tako shvatio tvoj problem. Naslov baš onakav kakav treba da bude jer ne selektivnog hapšenja će na žalost još biti.BadAss14 wrote:Ja neznam cemu ovakav naslov teme? Heblo vas "Ko to tamo peva" i abnormalna potreba za sprdnjom sa svim i svacim.
Ovakvoj ozbiljnoj situaciji se pristupa sa najvecom ozbiljnoscu, to je najmnaje sto mozemo uradit, akd vec nismo u stanju nista vise.
Hvala.
- muha_sa
#1071 Re: Ko to tamo hapsi?
vrijedi procitatBHCluster wrote:
Laze sam sebe, kako ono idu najbolji hitovi oca nacije:
„Mi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ Dobrica Ćosić, Deobe
„Laž je srpski državni interes.“ Dobrica Ćosić
„Laž je u samom biću Srbina“. Dobrica Ćosić
„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina." Dobrica Ćosić
"Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž..." Dobrica Ćosić
http://www.e-novine.com/kultura/kultura ... alebu.html
http://www.e-novine.com/kultura/kultura ... skute.html
- insomnia78
#1072 Re: Ko to tamo hapsi?
Eno uhapsilo Sejfu zbog zastave sljiljanima
Ahahahaha
Nek su
Jos malo ni u federaciji neces smjeti istaknuti istu
I nek neces, tako nam i treba kad smo glupani sa karakternom osobinom zenskog polnog organa
A takvi ni ne zasluzuju nista bolje
Nego, radi brze reakcije predlazem anketu u cilju identifikacije i lakseg rjesavanja problema:
-dijaspora zakuhava
-Bakir i Dodik namjerno zakuhavaju jer im se (nakon 20 godina sada odjednom) ljulja stolica i znaju da ce morati u zatvor

-politicari zakuhavaju, narod nema nista sa tim
-krivi su internet ratnici
-nema veze, necemo vise isticati istu jer smeta komsijama a komsija je najpreci
-jeba ce im Erdogan majku
-ko nas bre zavadi
-picke smo od naroda najvece a mozda i najgluplje na planeti i zasluzujemo sve ovo sto nam rade
Ahahahaha
Nek su
I nek neces, tako nam i treba kad smo glupani sa karakternom osobinom zenskog polnog organa
Nego, radi brze reakcije predlazem anketu u cilju identifikacije i lakseg rjesavanja problema:
-dijaspora zakuhava
-Bakir i Dodik namjerno zakuhavaju jer im se (nakon 20 godina sada odjednom) ljulja stolica i znaju da ce morati u zatvor
-ko nas bre zavadi
-picke smo od naroda najvece a mozda i najgluplje na planeti i zasluzujemo sve ovo sto nam rade
Last edited by insomnia78 on 22/05/2015 13:01, edited 1 time in total.
-
Drinski
#1073 Re: Ko to tamo hapsi?
nemoj da zakuhavas.insomnia78 wrote:Eno uhapsilo Sejfu zbog zastave sljiljanima
Ahahahaha
Nek su
Jos malo ni i federaciji neces smjeti istaknuti istu
Nego, radi brze reakcije predlazem anketu u cilju identifikacije i lalseg rjesavanja problema:
-dijaspora zakuhava
-Bakir i Dodik nzmjerno zakihavaju jer im se (nakon 20 godina sada odjednom) ljulja stolica i znaju da ce morati u zatvor![]()
-ko nas bre zavadi
- bh.tornjak
#1074 Re: Ko to tamo hapsi?
insomnia78 wrote:Eno uhapsilo Sejfu zbog zastave sljiljanima
Ahahahaha
Nek su
-dijaspora zakuhava
-Bakir i Dodik namjerno zakuhavaju jer im se (nakon 20 godina sada odjednom) ljulja stolica i znaju da ce morati u zatvor![]()
-ko nas bre zavadi
- skupljac_zeljeza
#1075 Re: Ko to tamo hapsi?
Tokića zbog zastave BiH uhapsila Dodikova policija. Fizički napad na ekipu Face TV-a.