Ko su svi ti ljudi
-
Gazz
pozivam te regi na dvoboj da odmjeravamo snagu ljepoteregina wrote:ako je astrologiju slušati blizanci i vage su najpametniji, s tim da su Vage malo ljepše![]()
a cuj nam vodolijice, ma jasta vidi kako se lijepo slazemo sve troje
-
regina
može bejbi, na ljepotu nisam sujetna, al jesam na pamet...strašnoGazz wrote:
pozivam te regi na dvoboj da odmjeravamo snagu ljepote![]()
![]()
lijepi smo i mi blizanci i pametni i pametni bogami
-
Gazz
regina wrote:može bejbi, na ljepotu nisam sujetna, al jesam na pamet...strašnoGazz wrote:
![]()
ma ovo je bila trebala biti simpaticna sala, pa zaboga nismo ljudi od kompleksa, pa ne bih da se sta pogresno protumaci ...
-
Gazz
konyan wrote:A ja vas pozivam na jednu setnju i mozda neko pice. Pustite dvoboje. Volimo se. Vodite ljubav, a ne rat. Ah, kako poeticno i romanticno.
vidim ja ti meni po nekoj romantici udario, te pisanje pisama, te neke rime i cuvene izreke, hehe, evo jos malo do 4h i idemo da setamo
-
regina
Gazz wrote:regina wrote:može bejbi, na ljepotu nisam sujetna, al jesam na pamet...strašnoGazz wrote:
![]()
ma ovo je bila trebala biti simpaticna sala, pa zaboga nismo ljudi od kompleksa, pa ne bih da se sta pogresno protumaci ...
ma niko ne tumači pogrešno....i ja se salim...i cekam kad cu konačno kući ( skuhala sam se, kraj je sedmice i preide sam gladna)
-
konyan
A nisi ovo vidjela. Vec si bila zbrisala.konyan wrote:E onda mi nece biti mrsko promijeniti ti pelene (htjedoh dodati "i poljubiti guzu", ali pomislih kako ce djelovati malo neukusno, a ne saljivo, pa necu, hehehe).
Ja radim do 17.30, ali sam bio spreman pobjeci ranije zbog tebe. Opet mi srce lomis. Aaaaah.
-
Gazz
pa kakvo je to radno vrijeme kod tebe, prekovremeni radkonyan wrote:A nisi ovo vidjela. Vec si bila zbrisala.konyan wrote:E onda mi nece biti mrsko promijeniti ti pelene (htjedoh dodati "i poljubiti guzu", ali pomislih kako ce djelovati malo neukusno, a ne saljivo, pa necu, hehehe).
Ja radim do 17.30, ali sam bio spreman pobjeci ranije zbog tebe. Opet mi srce lomis. Aaaaah.
p.s. ma vidjela sam to gore, ali No comment
- sicky
ajjj tuss pas mene..ode tema u ...
odje blizanac od glave do pete s jezikom duzine jadranske magistrale
poseban kiss novoj nam gazzelici i naravno hey-ki
potom mojoj vrloj jaranki regini i da te o'ma priupitam jesi l' vidjela onu nam zajednicku sliku sa grupnjaka br.3 ??? Da ti posaljem ako hoces
A sto se tice likova s foruma..ja ih volim sve na razlicite nacine
recimo horns mi je drag iako je ovan u horoskopu i stalno i piči po živcima, ali zivot bi mi bio monotan da mi neko ne cupa zivce
je li tako horns?
zato reci strujopotrosacu...sta ti mislis o blizancim'?
o drugom "malom" strumfu nemam rijeci
ma sad da ne nabrajam jer sam ih dosta upoznala..osim da dodam da me za sad do suza uspio nasmijati jedino komi,...
svojim koma postovima
..ah da i zoom jednom na sabahu :lol:a da nije onih strumfova....uf ne znam sta bih 
p.s. konyan..u pravu si za vodolije (svugdje pise)..samo sto ja ne znam nijednu vodoliju
odje blizanac od glave do pete s jezikom duzine jadranske magistrale
poseban kiss novoj nam gazzelici i naravno hey-ki
potom mojoj vrloj jaranki regini i da te o'ma priupitam jesi l' vidjela onu nam zajednicku sliku sa grupnjaka br.3 ??? Da ti posaljem ako hoces
A sto se tice likova s foruma..ja ih volim sve na razlicite nacine
zato reci strujopotrosacu...sta ti mislis o blizancim'?
o drugom "malom" strumfu nemam rijeci
..ah da i zoom jednom na sabahu :lol:a da nije onih strumfova....uf ne znam sta bih 
p.s. konyan..u pravu si za vodolije (svugdje pise)..samo sto ja ne znam nijednu vodoliju
-
_BaykoNoor_