kakva lose iskustva...................i jos pride netacnaelektropotrosac wrote:banalni likovi ... po mom iskustvu bas ti banalni likovi sa jezikom duzim od jadranske magistrale su po pravilu rodjeni u znaku blizanaca ... nevjerovatno.
Ko su svi ti ljudi
- sojka
Hmm...pa svoju osebujnost treba prihvatiti i nositi se njom..izboriti...svejedno da li je R.L ili net u pitanju...
RL ima chak prednost, izrecheno mozhesh da revidirash i ispravish, a ovako uvijek imash dokaz crno na bijelo...chak je i tezhe.
RL ima chak prednost, izrecheno mozhesh da revidirash i ispravish, a ovako uvijek imash dokaz crno na bijelo...chak je i tezhe.
- elektropotrosac
nisam te to pito. jesi li ti neki muzicar?
- Soul_Sista
#57 Re: Ko su svi ti ljudi
mrak wrote:Jeste li se ikada pitali ko su svi ti ljudi ovdje na forumu? Ja konstantno imam osjecaj da propustam neke genijalne likove i prijateljstva dok citam te fenomenalne komentare i mislim, vao - gdje zive svi ovi pozitivni ljudi.
Ponekad kliknem profil u zelji da posaljem pozdravni mail, medjutim...svi zele biti anonimni.
Jeste li ikada poslali mail nekome zeleci ga upoznati, samo na osnovu njegovog posta na forumu?
Da....navratite na chat, tamo je lakse sklapati prijateljstva.
Pa ja znam da su to manje vise izgubljene duse u ovom nasem danasnjem svijetu...
Ima par likova koji su mi zaista intresantni i koje bih htjela uzivo upoznati...
-
hey
nisi me to pi't al sam u postu dala odgoro...a sad explicitno, jos jednom, za tebe : JESAM blizanac u horoskopuelektropotrosac wrote:nisam te to pito. jesi li ti neki muzicar?
muzicar? mozda unutarnji, nekako imam osecaj da se s muzikom vrlo dobro druzim, osim kad vokalno izvodim istu....
ljubitelj dobre muzike pre
regi....ma ti si super
-
DonDavudes
regi, tnx
hey, skim se slazes? samnom ili sa reginom

hey, skim se slazes? samnom ili sa reginom
- Fair Life
Kod nas se je uvijek vodilo previse racuna dojam koji se ostavlja na okruzenje, i sta drugi misle o nama.krava wrote:... nego, takva je situacija....svi izgledaju kao da su savrseno sretni, a onda dodju kuci pa se dobro isplacu
Vaznija nam je bila forma nego sustina.
Malo neiskreno i prema sebi i prema drugima, mada ja to vidim kao neki zastitni sistem koji treba da zastiti od povreda. Potrebno je samo vjerovati ljudima oko sebe i mnogo toga ce se otkloniti samo od sebe.

- Saian
ja sam naletio ne znam kako, malo citao forum i vidio da ima onog cega meni u ovoj menackoj fali, dobre i ukusne zahebancije jer su bar ovi Nijemci koje sam ja dosad upoznao nekako operisani od ironije i sarkazma, nemam pojma meni to falilo i nadjoh tu. Naravno tu ima i puno tema koje su stimulirajuce za vijuge i jezik tako da te manje vise ovaj forum moze samo kvalitetnijim covjekom napraviti (naravno pod uslovom da osnove selektivnog citanja znas, drugim rijecima da si dosad dovoljno naucio u zivotu da prepoznas bullshit) i jos nesto ja mislim da je vecina ljudi na forumu mnogo introvertnija u pravom zivotu (nisam htio RL ispadne ko da Ralpha reklamiram
) , sto najdraza An(gel)a rece, ugodna ova cahura pa si i dopustamo vise, eto a na forumu znam neke ljude, ali od prije i sasvim slucajno sam ih tu nasao opet, a par sam puta imao priliku i voditi razgovore sa forumasima/icama i ima ovdje ok ljudi skroz al ima i pacijenata sta jes jes

- Pooll
Na forumu stvarno ima divnih ljudi. Mada i neki koji nam se ne cine divni su u sustini takvi, samo se prave ili im jednostavno fazon da se tako ponasaju na forumu... tako da forum nekad i nije pravo mjerilo kakav je ko 
a i mene nervira kad gledam profile ( a cesto to ucinim) da nemaju maila...
a i mene nervira kad gledam profile ( a cesto to ucinim) da nemaju maila...
-
DonDavudes
moglo bi, moglohey wrote:a regi po misljenju.....DonDavudes wrote:regi, tnx![]()
![]()
hey, skim se slazes? samnom ili sa reginom![]()
s tobom...hm....u verbalnim disusijama
p.s. bez zeze moglo bi se sa tobom pricati
i ne samo pričati
ps. i ja sam primjetio da smo na sličnim valnim duzinama
-
hey
hm, i ne samo pricati......hejde de
to mislis sigurno da slusamo ploce kod tebe u sobi......eeeee...zavisi koju muziku slusas......cccc
dok su valne a ne mikrovalne dobro je.....mada ja nesto u poslednje vreme naginjem mikrovalnim, al visoko energetskim
to mislis sigurno da slusamo ploce kod tebe u sobi......eeeee...zavisi koju muziku slusas......cccc
dok su valne a ne mikrovalne dobro je.....mada ja nesto u poslednje vreme naginjem mikrovalnim, al visoko energetskim
-
hey
teh...(cuveno) duga prica....
al sto se neko musko ne zainteresuje hehehhe
ma prvo volim Sa, drugo ovo me je moja dragi namamio da dolazim ovde, pa posle nije davao komentare po forumu
, a onda sam skontala da je bolje kad nije tu, da pricam sa svima vama.....
trenutno germany, SCG
al sto se neko musko ne zainteresuje hehehhe
ma prvo volim Sa, drugo ovo me je moja dragi namamio da dolazim ovde, pa posle nije davao komentare po forumu
trenutno germany, SCG
-
hey
prvo: meni ne smeta sto si zensko.....
meni samo smeta sto se zensko interesuje za mene....
salim se
drugo: neka me vala
opet vazi ono s kim si takav si
rece li ti to brata?...(uh miline od kad onaj moj ne svraca ovde)...keh, keh ovaj koliko ima god brat?....
meni samo smeta sto se zensko interesuje za mene....
drugo: neka me vala
opet vazi ono s kim si takav si
rece li ti to brata?...(uh miline od kad onaj moj ne svraca ovde)...keh, keh ovaj koliko ima god brat?....
-
regina
jedna vagica.....hey reci cu ti za brata kad budem sigurna da taj "tvoj" ne viri....bojim se odmazde...hehehe(koji je tvoj---mislim koji mu je nik)Gazz wrote:ko to mene voli ko to mene voliregina wrote:Blizanci su superrrrrrrrrr................ja ih istinski i jako volim....pa vazušni su produhovljeni, nekad malo ludi.i imaju 100 lica..ali ih volimja sam blizancica
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Zbogom, sive luke i oblaciiiiiiiiii dizem sidro i odlaziiiimmmmmm
Meni su na forumu svi super, pogotovo Brazzo i Sickey i eto!!!!
Meni su na forumu svi super, pogotovo Brazzo i Sickey i eto!!!!