Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovako je zamišljaju bičarke što im odgovori u kost pa im tlak skoči na 300.Naša hoooooooooooopka i njen kineski mačak zavrijedjuju da se nadju na ovoj dzet set listi najses i najbest.
Svi znate nashu sherbu.Fino čeljade ki kruh,voli posjećivati našu mentropolu,pit kafe sa blesom i još jednim ne znate ga vi.U slobodno vrijeme tamani u kafani kod muhe sve što je do prije pola sata disalo.Odoljeva napadima i salijetanjima raznih forumaša,u kojima prednjači hauz,radiša,arzo i kompanija.
Zanosna crnka,vidite namah a ako do sad niste zaključili jebajiga,kako je i ona jedna od mnogih fizički aktivnih forumašica.Naša vesela sveska,žena je neću reć zmaj,jer ovo više podsjeća na nekog geparda.Kad je vidite suze same teku.Od sreće naravno.
MOSALJOZE wrote:
Zanosna crnka,vidite namah a ako do sad niste zaključili jebajiga,kako je i ona jedna od mnogih fizički aktivnih forumašica.Naša vesela sveska,žena je neću reć zmaj,jer ovo više podsjeća na nekog geparda.Kad je vidite suze same teku.Od sreće naravno.
Baš se vidi da je ovdje izgubila malo kilaže ... ispod pazuha
Izgled vara,a budite sigurni da vas kada vidite ovu fotografiju ne vara ni sekunde.Euridika je sa nama kratko,ali je ostavila dubok trag kako na forumu,tako i u džet set sceni našega grada.Krase je dimije,i lijepo glatko lice sa jako malo šminke,na čemu joj zavide i mnogo mladje kolegice.
Jedna od inicijatorki ove teme,ona išće pažnju naprosto išće.Voli se svadjat sa kolegicama,glavni adut joj je osmijeh,još kad hukne sve korodira.Pukepuke je prava dama,i zaslužuje sigurno top 5 ovog izbora.
Plejboj muha mi reče kako ona treba biti na ovoj listi,pa sam je metnuo.kaktuss je žena okretna,sposobna samo eto što joj se i zrak primi.Vrijedno žesnko,edo joj ne može nanijet u kafani.Sreća pa svrati ponekad.Autor je 3 knjige koje se bave tematikom mršanja.
MOSALJOZE wrote:
Plejboj muha mi reče kako ona treba biti na ovoj listi,pa sam je metnuo.kaktuss je žena okretna,sposobna samo eto što joj se i zrak primi.Vrijedno žesnko,edo joj ne može nanijet u kafani.Sreća pa svrati ponekad.Autor je 3 knjige koje se bave tematikom mršanja.
MOSALJOZE wrote:
A meni cijeli dan vruceeeeeeee jah gadna je teretana i jos gadnija je trenerica
Naša šefca,i uz nju ko čičak se lijepi bizarna,al o njoj u nekoj drugoj epizodi.Odlikuje je to što samo čita vijesti,a ne dijeli plate.U slobodni vrijeme mijenja store konama,posjećuje dolinu i smurfu od do.Uh malo sam blag
MOSALJOZE wrote:
Naša šefca,i uz nju ko čičak se lijepi bizarna,al o njoj u nekoj drugoj epizodi.Odlikuje je to što samo čita vijesti,a ne dijeli plate.U slobodni vrijeme mijenja store konama,posjećuje dolinu i smurfu od do.Uh malo sam blag
Glavni rival pukepuke je njena do prije pola godine najbolja drugarica kiki miki.Od kako nisu druge mnogo ružnog izlazi na vidjelo.Kikii voli dobru narodnu muziku,žestoki je zaludjenik opelovih bibija,i trudi se što više nauditi pukepuke.
MOSALJOZE wrote:
A meni cijeli dan vruceeeeeeee jah gadna je teretana i jos gadnija je trenerica
E ima jedna,deset profila je do sad imala mećala slala nema šta nije radila.Ova slika je najbolje opisuje.Trenutno je nema na glavnim eventima,ali se šuška kako sa edagom sprema neku diverziju.
MOSALJOZE wrote: