....izvuk'o iz pakasa.....Settler wrote:Za ovo drugo znam, otkud ti prvi podatak?
Ko smo mi ?
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#77 Re: Hodže i popovi - najveći lopovi (bosanska)
MirkoX69 wrote: Pokojni papa je umro HIV pozitivan, a ovaj sadašnji se borio u Hitlerovoj vojsciJe l' ti sad malo lakše?
-
Settler
#79 Re: Hodže i popovi - najveći lopovi (bosanska)
Da, to je rekao onaj blesavi Beogradski efendija, muftija, kako vec ... izgleda da u Srbiji potoji neka vrsta zračenja, koja negativno utječe na mentalne sposobnosti ljudi, a ne bira nacionalnost ni vjeru.pape wrote:MirkoX69 wrote: Pokojni papa je umro HIV pozitivan, a ovaj sadašnji se borio u Hitlerovoj vojsciJe l' ti sad malo lakše?
Moguce je, ...... kazu da je i Tito umro kao musliman.
-
MirkoX69
Službeno potvrđeno od Vatikana nakon napisa u italijanskoj štampi krajem 1993. Navodno, desetak godina pre toga, nakon atentata onog Ali Agdže na papu Vojtilu, ovaj je zaražen na HIV netestiranom krvlju koju je primio transfuzijom. To je službena vatikanska verzija, pa ko hoće da veruje - od volje muSettler wrote:Za ovo drugo znam, otkud ti prvi podatak?
-
_RiboDzabeSeTrudis
Censored by moderator
-
plavi9
#86 Re: Hodže i popovi - najveći lopovi (bosanska)
Zasto mislis da bi se ja naljutio zbog hodze?MirkoX69 wrote:Pokojni papa je umro HIV pozitivan, a ovaj sadašnji se borio u Hitlerovoj vojsciali1 wrote:Sramota je to sto ruzno govorite na poglavara Islamske zajednice,
Da li ste culi ikada ruzne rijecu o PAPI koje upucuju krscani, NE, oni postuju svog vjerskog vodu!Je l' ti sad malo lakše?
A mog'o bih ti reć' i onu bosansku "Hodže i popovi - najgori lopovi", al' neću jer mere bit' i da bi se naljutio zbog hodža
Znaci ako je los a moje vjere ja se trebam ljutiti..ja bi njega moj jarane
objesio za muda u sred Bosanske Krupe i da visi tako dok ne izdahne..
-
MirkoX69
#87 Re: Hodže i popovi - najveći lopovi (bosanska)
Pa nisam replicirao tebi, neg' onom alikecu, tek kol'ko da mu malo laknem bolanplavi9 wrote:Zasto mislis da bi se ja naljutio zbog hodze?MirkoX69 wrote:Pokojni papa je umro HIV pozitivan, a ovaj sadašnji se borio u Hitlerovoj vojsciali1 wrote:Sramota je to sto ruzno govorite na poglavara Islamske zajednice,
Da li ste culi ikada ruzne rijecu o PAPI koje upucuju krscani, NE, oni postuju svog vjerskog vodu!Je l' ti sad malo lakše?
A mog'o bih ti reć' i onu bosansku "Hodže i popovi - najgori lopovi", al' neću jer mere bit' i da bi se naljutio zbog hodža
-
plavi9
#88 Re: Hodže i popovi - najveći lopovi (bosanska)
Ok.MirkoX69 wrote:Pa nisam replicirao tebi, neg' onom alikecu, tek kol'ko da mu malo laknem bolanplavi9 wrote:Zasto mislis da bi se ja naljutio zbog hodze?MirkoX69 wrote: Pokojni papa je umro HIV pozitivan, a ovaj sadašnji se borio u Hitlerovoj vojsciJe l' ti sad malo lakše?
Mislio sam da si meni.
Sorry
-
Majjah
#89 Re: Hodže i popovi - najveći lopovi (bosanska)
Zasto mislis da bi se ja naljutio zbog hodze?
objesio za muda u sred Bosanske Krupe i da visi tako dok ne izdahne..[/quote]
A da vidite tek u Reisa porodicne kuce u selu kod Visokog...
odmah ti bude jasno sto se svakom hodzi pored plate na dzenazama i ona koverta mece....

objesio za muda u sred Bosanske Krupe i da visi tako dok ne izdahne..[/quote]
odmah ti bude jasno sto se svakom hodzi pored plate na dzenazama i ona koverta mece....
- sekiracija
E da ti Majjah ne zalaja ja se nebi ni osvrnuo na ovu temu
Ali dok procitam i ostale komantare sem tvog i uvodnog reagovat cu .
Ali dok procitam i ostale komantare sem tvog i uvodnog reagovat cu .
-
plavi9
#93 Re: Hodže i popovi - najveći lopovi (bosanska)
Majjah wrote:Zasto mislis da bi se ja naljutio zbog hodze?
Dosla neka nova vremena moj jarane...bolje biti hodza nego Klinton..sta ces.. tako je kad smo ....
umro je mostar (citat):
stoka
potpisujem imas pravo i ja...